- Konu Sahibi pamuk34seker
rahim filmi 1 yıl önce çekildi temiz çıktı hiç tıkanıklık yoktu şükür :)yok dedğim gibi beklentim yoktu o yüzden etkilemedi ama ben heralde hormonların değişimiyle adetin ilk günü çok kötü hissediyorum gergin ve keyifsz hissedyrm onu dedim.evet yaşım daha genç biliyorum ama 1 kere hiç tedavisiz (hatta 2 kere kaldım ilk bebeğim düştü sonra oğlum oldu) şimdi niye kalamıyorum diye üzülüyorum gerçi çok iyi biliyorum ki rabbimin bir sınavı bu kolaylıkla olmuyor herşey ama işte bende aynı sen gibi oğlumdan önce diyodumki keşke 1 tane olsun şu insanların ağzı bi kapansın başka bişey istemem ama öyle olmuyomuş insanlar yine susmuyor istisnasız herkes neden 2.yapmıyosn kardeş yokmu diyor yok şunu dene yok bunu dene diyor yani tatlım benzer sıkıntıları yaşıyosun ama tabiki oğlumun yüzüne her baktığımda şükredyrm rabbim bana bu duyguyu tattırdın olmayan herkese de tattır çünkü çok başka bişey yani kendimden çok sizlere,hiç olmayan arkadaşlarıma dua ediyorum
Benim kuzenim var 5 senelik evli hic korunmadi evlendikten hemen sonra bebek istediler fakat 1 2 ay deneme suresinde olmayinca doktora gitti doktor 1 sene bekle demis kuzen farkli doktorlara gitti muayene etikten sonra bit tupunun tikali oldugunu ogrendi ama umudunu hic yitirmedi asilama onermisler birincisinde tutmamis ikincisini olmasi icin kan testi yaptirdiginda hamile oldugunu ogrendi simdi 4 aylik hamile
Son düzenleme: