• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun nerede, neden hamile kalamıyorum ?

ben ovulasyon testini kullanmaya başladım,11.günde oldukça belirgin çıktı 2.çizgi şimdi bu yumurtlama başladımı demek??

baslicak demek canim siliklesmeye basladigi zaman deneyebilirsin yani belirginlestigi zaman 24 36 saat arasinda yumurtlama olacak demek oluyor

anlayamadım canım ya silikleşmeye başladığı zaman deneyebilirsn demişsin ya neyi deneyecem ilişkimi yoksa testmi:18:

Merhba kızlar yeni değilim ama uzun zamandır girmiyorum çünkü buraya takıldıkça aklımdan çıkmıyor... 15 aydır deniyoruz ama olmadı sut hormonum yuksektı dustu fln bı sorun yok suan rahım fılmı ıstedı dr ama ben bu ay cektırmedım ve duydugum bıseyı denemek ıstedım... Bi adam var bızım burda tahlıllere bakarak bal yapıyo basarı oranı gayet yuksek bende umutlandım ve kullanmaya basladım hayırlısı olur ıns adetıme 2 hafta var yanlız bı sorum olcak ısım en yuksek 36.5 oldu bugun 19 gunum ne demk yanı yumurtlamadımmı????

iliski canim bak net kirmiziyi gorunce 24 36 saat icinde yumurtlama olacak demek oluyor sen 24 saat sonra iliski iki uckez gun asiri deniyorsun zaten spermler iki uc gun canlida kalabiliyor o siralarda cok sicak suyla banyo yapma spermler olmesin diye boyle yani eger testi devam ettirirsen siliklestigini gorursun zaten cunki vucut o salgiyi yumurtlamaya baslamadan hemen once salgiliyor o sey salgilanacakki yumurta gelsin siliklesmeye baslamasi demek yumurtlamissin demek oluyor eger catlamada olursa dollenme oluyor

iliski canim bak net kirmiziyi gorunce 24 36 saat icinde yumurtlama olacak demek oluyor sen 24 saat sonra iliski iki uckez gun asiri deniyorsun zaten spermler iki uc gun canlida kalabiliyor o siralarda cok sicak suyla banyo yapma spermler olmesin diye boyle yani eger testi devam ettirirsen siliklestigini gorursun zaten cunki vucut o salgiyi yumurtlamaya baslamadan hemen once salgiliyor o sey salgilanacakki yumurta gelsin siliklesmeye baslamasi demek yumurtlamissin demek oluyor eger catlamada olursa dollenme oluyor

canım yaa ben sabah yaptım kesin 2.çıkmaz daha 11.gün diyodum gayet belirgin çıktı ee ama şimdi yaptım nerdeyse hiç çıkmadı 2.çizgi bu ne şimdi anlamadımki yumurtlama bu kadar erken olmaz diye düşünüyodum,14.15.gün olur sanıyodum ama şimdi kafam karıştı yaa.neyse artık bide sabah yapayım bakalım onda ne çıkacak:18:

Duydum kızlar ama mide bulantılarım fena giremiyorum nete.. kusmamak için tutuyorum kendimi fenayım :18:[/QUOTE]

daha bunlar iyi günlerin elifim ahh ahh ben her akşam mide ekşimesi ve ona benzer bir sürü durumla boğuşuyorum :d

bende 8 aylık evliyim 6 aydır bebek istiyoruz ama dün yine adet oldum. bizde doktora gittik ve eşimdede bendede sonuçlar gayet normal çıktı. hatta şu 21. gün bakılan pregesterona bile baktırdım. oda gayet normal ama her ay ümitle bekleyip adet olunca insan üzülüyor bazen acaba hiç olmayacakmı diye düşünmeye başlıyor. bol bol dua ediyorum. Allah isteyen herkeze versin İnşallah.
canım benim yumurtlama gününü muhakkak takip et burdaki çoğu kişi öyle hamile kalanlardan biride benim yumurtlama günü çok önemli hayırlısı olsun hakkında

oyyyy benim pamukum ya özledim seni:16::16::16: duymuş canım yaa şükür sen napıyosun nasıl gdyor canım hareketler başlar yavaş yavaş:16: bendede durum aynı canım adetim yeni bitti bu ay ovü testi aldım onla deniyecez bakalım:34:

ben ovulasyon testini kullanmaya başladım,11.günde oldukça belirgin çıktı 2.çizgi şimdi bu yumurtlama başladımı demek??

canım yaa ben sabah yaptım kesin 2.çıkmaz daha 11.gün diyodum gayet belirgin çıktı ee ama şimdi yaptım nerdeyse hiç çıkmadı 2.çizgi bu ne şimdi anlamadımki yumurtlama bu kadar erken olmaz diye düşünüyodum,14.15.gün olur sanıyodum ama şimdi kafam karıştı yaa.neyse artık bide sabah yapayım bakalım onda ne çıkacak:18:
aşkım benim bende özledim snei hayırlı haberini bekliyorum seninden ovü testinde çift çizgiyi gördüğün an başla çalışmaya yumurtan ha oluştu ha oluşacak demek o zaten spermin rahimde kalma süresien az 24 saat diye biliyorum o testtede çift çizgi çıkınca şu demek oluyor 24 36 saat arasında yumurtan oluşacak geç kalmış sayılmazsın başla sen gün aşırı ilişkiye herkeste yumurtlama günü değişir ben burda kendimi paraladım internet elinizin altında yumrutlama gününüze bakın sonrada ovülasyon tarihine bakıp ilişkiye girin diye ahh ahh sakalım olsa dinlerdiiz beni neyse hayırlı haberler gelir inş muckkkk

bi ark mesajla ovü günlerinin net üzerinden hesabını sormuş bende herkes bilgilensin diye bildiğim kadarını paylaşmak istedim buradan öncelikle son üç adetinizin tarihini şu adresteki yerlere yazıp Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama kaç günde bir adet olduğunuzu net saptayın saymakla olmaz sonrada kk nın http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/ovulasyon-yumurtlama-tarihi-hesaplama sitesine önce son adet tarihinizin başlangıcını sonrada ilk yazdığım sitede kaç günde bir adet olduğunuzu hesaplamıştınız ya çıkan sonucu yazıp tahmini ovulasyon gününüzü bulun ardından bir takvim çıkacak karşınıza yeşille gösterilmiş günler var orda düşük ve yüksek diye belirtilmiş ben kendimden örnek veriyim ben ovü testi almadan bu sisteme göre hamile kaldım şöyleki son adet tarihim12,12,2012 28 günde bir adet oluyorum dedim ve bana ovulasyon günlerim 22,23,24,25,26,27,28 aralık olarak çıktı en yüksek gebe kalma ihtimalim 26 aralık diye gösterdiği için çift günleri baza alarak başladık gün aşırı ilişkiye 18 aralıkta başladık 30 aralığa kadar her çift günde yaklaşık aynı saatlerde ilişkiye girdik ayrıcada sperm kalitesi düştüğü içinde keçi boynuzu kürü yaptım eşim için ikisi beraber çok etkili oldu ve hemen o ay hamile kaldım denemekten zarar gelmez deneyin sonuçta brda yaptıklarımızı paylaşıyoruz bana yararı oldu dilerim isteyen herkese yararı olur prof. dr. pamuk şeker gibi oldum iyice havalara soktu bu bebek beni :)))))))))))))

canim dokuzuncu gun bile yumurtlayanlar var hatta adeti devam ederken bile yumurtlayanlar var sen basla bence gecikme calismalara

canım başladık çalışmayada:))benim bu testlerde anlayamadığım şey,kimisi çift çizgiyi görünce yumurtlarsın o zman başla diyo kimi silik olunca yumurtlarsın diyor benimde ondan kafam karıştı:)senin bat ne zman canım

Duydum kızlar ama mide bulantılarım fena giremiyorum nete.. kusmamak için tutuyorum kendimi fenayım :18:

daha bunlar iyi günlerin elifim ahh ahh ben her akşam mide ekşimesi ve ona benzer bir sürü durumla boğuşuyorum :d

canım benim yumurtlama gününü muhakkak takip et burdaki çoğu kişi öyle hamile kalanlardan biride benim yumurtlama günü çok önemli hayırlısı olsun hakkında

aşkım benim bende özledim snei hayırlı haberini bekliyorum seninden ovü testinde çift çizgiyi gördüğün an başla çalışmaya yumurtan ha oluştu ha oluşacak demek o zaten spermin rahimde kalma süresien az 24 saat diye biliyorum o testtede çift çizgi çıkınca şu demek oluyor 24 36 saat arasında yumurtan oluşacak geç kalmış sayılmazsın başla sen gün aşırı ilişkiye herkeste yumurtlama günü değişir ben burda kendimi paraladım internet elinizin altında yumrutlama gününüze bakın sonrada ovülasyon tarihine bakıp ilişkiye girin diye ahh ahh sakalım olsa dinlerdiiz beni neyse hayırlı haberler gelir inş muckkkk[/QUOTE]

canım pamukum senin sakala falan ihtiyacın yok ben yapmıştım dedğini ama aşılama oldğum ay erken olunca adet tarihim karıştı o yüzden hesapta karışmıştı ama son 3 ayda tam 28 günde oluyor,bide şu ovü testini anlayıp yapabilirsem tam olacak:1::1:senin yönteme göre bu çarşmba yumurtlama en güçlü,ama teste göre ne çıkar bilmyrm..senin bebişte iyice büyüyor canım artık yavaş yavaş karnın çıkmaya başlar:16::16:

bak canim vucut o salgiyi salgiliyorki yumurtlama gerceklessin buda ne demek oluyor en net cizgi vucutta o salginin en yogun oldugu zaman demek yani yumurtlamadan hemen once demek yani o salgi sayesinde biz yumurtluyoruz yani en net oldugunu gordun bu demek oluyorki yumurtlama heran baslayabilir 24 36 saat icinde yumurtlicaksin yumurtladiktan sonra yumurtanin bide gelisip catlamasi gerekiyor bunun icinde bi zaman gecmesi gerek benimde bu konuda kafam karismisti bi ara ama soyle dusun spermler kadinin vucudunda 2 3 gun yasayabiliyorlar sen cift cizgiyi gordun ertesi gun basla gun asiri uc kez yap silkelemeyide yap yataktan hemen kalkma uc kez en fazla dortkez gun asiri iliski dene sonra birak bi hafta iliski olmasin cunki dollenen yumurtalar rahime tutunmayinca yeni iliskiyle akip gidebiliyomus buda mantikli geldi aklinda bulunsun benim bat 8mart ama umudum yok olsada sevinemicem canim cunki fitik cikti bende doktor hamile kalma dedi :( bi yandanda cikolata kistim tekrarlamadan cocuk yapmam lazim ortada kaldim

canım gittiğimde 5+4 değil 6+1 çıktı ultrasona göre hızla büyüyor dedi eşim de merak edip ben de gelcem dedi yetişti muayeneye.. nerdeyse doktoru kaldırıp kendisi bakcaktı ultrasondan :1::9: saf yaaa... cihazın dibine girdi.. doktor da sana benziyormu diyemi bakıyosun dedi :9: o da afalladı.. garibim ya... bak burda bi kıpırtı var gördünmü dedi doktor ben de gördüm dedim işte o kalbi dedi nefesini tut dedi tuttum pıt pıt pıt pıt kalbinin sesini dydm çok garip bi duygu yaaaaa çok heyecanlanmıştım heyecandan tansiyonum düştü :16: ama duydum şükürler oldun doppler ultrasondan alttan bakınca görüyorz dedi doktor.. normal ultrasonlarda 7.8. hatta 10. haftayı bulanlar var dedi... demekki doğruymuş :16: darısı sana inşallah cnm sen nasıl oldun bu arada umarım gene ağır kaldırmıyorsundur:41: valla uçarım oraya haaaa

meraba canim cok sevindim anlatirken ben bile heycanlandim icin rahatlamistir keske bende senin kadar sansli olmus olsaydim artik calismiyorum kesinliklede calismiycam ne olursa olsun bu hafta 3 kere acile gittim bi kac gundur kanamalarim azalmisti bitti snmistim dun geceye kadar uykumda birden biseylerin indigini hissettim wc ye gittigimde cok olmustum ped tamamen kirmizi kan olmustu ve parca dusurdum neyse gece saat 3 gibi acile gittik esimle baktilar ultrasonla bebek hala orda dedi ama kesem kuculuyo sanirim eskisi kdr dayanikli degil dedi kendinizi hazirlayin dedi dusuk olmsi cok buyuk dedi bastan bi sorun olduysa kurtrmanin imkni yok nparsniz yapin haap yazamam simdi dedi off bende sasirdim ne yapcgimi gidip idip geliyorum yarin jinekoloktan randevu aldim dua ediyorum allahim hakkimizda hayirlisini versin ama gece cok kotuydum oluyorum sandim bayilcaktim allahim kimseye yasatmasin herkeze acil sifalaar sagliklar versin ins sagligimiz olduktan sonra yine olur neden olmasin ins neyse cnm kendine iyi bak

bak canim vucut o salgiyi salgiliyorki yumurtlama gerceklessin buda ne demek oluyor en net cizgi vucutta o salginin en yogun oldugu zaman demek yani yumurtlamadan hemen once demek yani o salgi sayesinde biz yumurtluyoruz yani en net oldugunu gordun bu demek oluyorki yumurtlama heran baslayabilir 24 36 saat icinde yumurtlicaksin yumurtladiktan sonra yumurtanin bide gelisip catlamasi gerekiyor bunun icinde bi zaman gecmesi gerek benimde bu konuda kafam karismisti bi ara ama soyle dusun spermler kadinin vucudunda 2 3 gun yasayabiliyorlar sen cift cizgiyi gordun ertesi gun basla gun asiri uc kez yap silkelemeyide yap yataktan hemen kalkma uc kez en fazla dortkez gun asiri iliski dene sonra birak bi hafta iliski olmasin cunki dollenen yumurtalar rahime tutunmayinca yeni iliskiyle akip gidebiliyomus buda mantikli geldi aklinda bulunsun benim bat 8mart ama umudum yok olsada sevinemicem canim cunki fitik cikti bende doktor hamile kalma dedi :( bi yandanda cikolata kistim tekrarlamadan cocuk yapmam lazim ortada kaldim

canım yaaa allahım yardımcın olsun sen sıkma canını rabbim onu ayarlamıştır hamile kalmış olsan sakın üzülme rabbim ne göstereck belli olmaz belki bel fıtığı hiç rahatsız etmeyecek sağlıkla doğuracaksın bebeğini..çikolata kistine gelince o durum daha zor mesela eskiden tedavisi yokmuş diye duyrdım hatta bi tanıdığım o yüzden boşanmış çocuk olmaz diye ama bak ne güzel sen tedavi olmuşsun bi dahada tekrarlamaz inş.sen pozitif düşün allahım kolaylığını verir inş.:16::16: :16: ben dediğin gibi sanırım adetten hemen sonra yumurtluyormşm hep ortaların da daha çok çalışıncada tutturamamşız sanırım (gerçi zamanı gelmiş olsaydı 2 yıldır hiçmi tutmazdı:) demekki zamanını bekliyor:) silkeleme işine gelince o çok komik oluyor ya eşim bu ne böyle böyle şeymi olur diye bıraktı dün bense gülmekten öldüm:1:

canım gittiğimde 5+4 değil 6+1 çıktı ultrasona göre hızla büyüyor dedi eşim de merak edip ben de gelcem dedi yetişti muayeneye.. nerdeyse doktoru kaldırıp kendisi bakcaktı ultrasondan :1::9: saf yaaa... cihazın dibine girdi.. doktor da sana benziyormu diyemi bakıyosun dedi :9: o da afalladı.. garibim ya... bak burda bi kıpırtı var gördünmü dedi doktor ben de gördüm dedim işte o kalbi dedi nefesini tut dedi tuttum pıt pıt pıt pıt kalbinin sesini dydm çok garip bi duygu yaaaaa çok heyecanlanmıştım heyecandan tansiyonum düştü :16: ama duydum şükürler oldun doppler ultrasondan alttan bakınca görüyorz dedi doktor.. normal ultrasonlarda 7.8. hatta 10. haftayı bulanlar var dedi... demekki doğruymuş :16: darısı sana inşallah cnm sen nasıl oldun bu arada umarım gene ağır kaldırmıyorsundur:41: valla uçarım oraya haaaa

meraba canim cok sevindim anlatirken ben bile heycanlandim icin rahatlamistir keske bende senin kadar sansli olmus olsaydim artik calismiyorum kesinliklede calismiycam ne olursa olsun bu hafta 3 kere acile gittim bi kac gundur kanamalarim azalmisti bitti snmistim dun geceye kadar uykumda birden biseylerin indigini hissettim wc ye gittigimde cok olmustum ped tamamen kirmizi kan olmustu ve parca dusurdum neyse gece saat 3 gibi acile gittik esimle baktilar ultrasonla bebek hala orda dedi ama kesem kuculuyo sanirim eskisi kdr dayanikli degil dedi kendinizi hazirlayin dedi dusuk olmsi cok buyuk dedi bastan bi sorun olduysa kurtrmanin imkni yok nparsniz yapin haap yazamam simdi dedi off bende sasirdim ne yapcgimi gidip idip geliyorum yarin jinekoloktan randevu aldim dua ediyorum allahim hakkimizda hayirlisini versin ama gece cok kotuydum oluyorum sandim bayilcaktim allahim kimseye yasatmasin herkeze acil sifalaar sagliklar versin ins sagligimiz olduktan sonra yine olur neden olmasin ins neyse cnm kendine iyi bak

canım geçmiş olsun ya çok üzüldüm neler hissettiğini çok iyi anlıyorum benimde başıma gelmişti:(( siz bebeğin kalp atışını duydunuzmu canım şu an devam ediyomu

canim cok sagol uzulme bende uzulmuyorun dua ediyorum bol bol gerekirse isten cikarim napim yatarim hic yatmadigim kadar :) evet canim herseyin bir zamani var bukadar caba karsiliksiz kalmicak merak etme ins bu ay hayirlisiysa olur canim ins cok beklemeyiz benim kocamda cok guldu ama yapiyo garibim inandi ne yapsin :) adam kobaya dondu zaten

ALLAH razi olsun canim ins olur bukez cunki yorulmaya basladim artik benimde dualarim seninle canim benim ins hayirli saglikli nur topu gibi bir evlat alirsin kucagina

amin canım dualarım seninle...:16:

canım aynı gün çift çizgi ve silik görmen normal bir anda çatlayınca hormonlar hızla düşüyor ondan.. sakın kaçırma birlikte olmanız lazım:16:

Duydum kızlar ama mide bulantılarım fena giremiyorum nete.. kusmamak için tutuyorum kendimi fenayım :18:

ayy öyle deme 7. haftamdayım daha nolur daha kötü olmasın doktorum birkaç haftaya geçer dedi.. nolur geçsin ya yemek yiyemiyorum sadece meyve yiyorum :14:

aşkım benim bende özledim snei hayırlı haberini bekliyorum seninden ovü testinde çift çizgiyi gördüğün an başla çalışmaya yumurtan ha oluştu ha oluşacak demek o zaten spermin rahimde kalma süresien az 24 saat diye biliyorum o testtede çift çizgi çıkınca şu demek oluyor 24 36 saat arasında yumurtan oluşacak geç kalmış sayılmazsın başla sen gün aşırı ilişkiye herkeste yumurtlama günü değişir ben burda kendimi paraladım internet elinizin altında yumrutlama gününüze bakın sonrada ovülasyon tarihine bakıp ilişkiye girin diye ahh ahh sakalım olsa dinlerdiiz beni neyse hayırlı haberler gelir inş muckkkk[/QUOTE]

cnm çok kötü oldum okurken yaaaa :50: hep o aptal doktor yüzünden en azından leke varken progestan verseydi leken kesilirdi ...ama yiyecek ekmek içecek suyu yokmuş ne yapalım :50: çok üzüldüm canım inşallah mucizevi birşekilde geri döner meleğin... ama dönmese bile üzülme daha dikkatli davranırsın en azından bundan sonra inşallah hayırlısı ne ise o olur hakkından canım

Back
X