• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun Okulda Değil Bendeymiş

VanessaRinki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2020
863
1.090
113
eskiden sürekli mühendislik okuyorum sıkıcı uzak ortam yok dersler sıkıcı falan derdim şimdibu sene istanbulda sağlıkla ilgili çok iyi bir devlet üni kazandım konumu da merkezi ama şimdide hocalar full slayt okuyor fizyoloji dersinden kaçtım bugün başım ağrıdı hastane stajıyla ilgili bir şey sordum hoca beni azarladı
bina sıkıcı full derse gir çık benim sorunum ne cidden ya

Derslerden maden sıkılıyorsun neden tekrardan okuyorsun mesleğini yapsana

Memnun olmuyorsun bence birseylerden. Okulun fena dgildi ama daha iyi okul degil diye uzuluyordun.

benim sorunum ne cidden ya
Sabretmeyi ve kanaat etmeyi öğrenmen gerekiyor.Herkes güle oynaya okuyor mu sanıyorsun?Kendimden örnek vereyim,4 sene hukuk okudum.İlk senesi dışında kalanlar hayatımın en kötü 3 yılı olur rahatlıkla.Sürekli stres,sıkıntı,"Lanet olsun hukuk yazdığım güne,nereden düştüm ben buraya,okulu bıraksam mı acaba,bıraksam ne iş yaparım..." düşünceleri.Ama geriye dönüp baktığımda iyi ki dişimi sıkıp okulumu bitirmişim diyorum.Mesleğimi çok seviyorum.Bu mesleği elde ederken ve yaparken karşıma çıkan tüm zorluklara rağmen iyi ki avukat olmuşum.Sen de kendi mesleğin için böyle diyebilirsin.Sadece biraz daha dayanıklı olmalısın.

Back
X