- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi azkolabolbuz
-
Medicana'ya çok şey için gittim çünkü bizim şirketin anlaşması var.
Hiçbir şeyinden hiçbir zaman memnun kalmadım.
Bi tanıdığıma da önemli bi hastalıkla ilgili yanlış teşhis koymuşlardı.
Ayrıca zaten medicana'nın özel hastane gibi bi tarafı kalmadı bence.
SGK ile oldukça yüksek oranlı anlaşması var ana baba günü gibi dolu devamlı
ben oraya gidince kendimi özele gitmiş gibi hissetmiyorum hiç
Size de çok geçmiş olsun, ucuz atlatmışsnız.
Dilerim en kısa zamanda bebeğinizi kucağınıza alırsınız.
tüp bebek yapmak için belli bir süre evli kalınmıs olması gerekmıyor mu?
yasal olarak yani
elinizde belge döküman vs varsa şikayette bulunun ltf
bir de siz rahim filmi çektirdiniz mi?
Özel hastanelerin çoğu hasta değil müşteri gözüyle bakıyor.
Ben hamileyken özel bir hastaneye gitmiştim adını vermiyim hastanenin. Doktor kadın telefonda bir hastasına 35 haftalık bebeği hemen doğurmayı önerdi sebepsiz şekilde. Benim doktorum o olacaktı eğer içim ısınsaydı ilk gittiğimde. Allah korumuş dedim. 40+1 e kadar durdum kendi doktorunla.
önce sperm testini bir koy bakıım buraya ? adet döngünü yaz ? yumurta çaplarını yaşlarınızı ?DÜZENLEME YAPARKEN YANLIŞLIKLA SİLDİM KONUMU ARKADAŞLAR. TEKRAR KISACA ÖZETLİYORUM.
Yaklaşık dokuz aydır evliyiz ve dört aydır bebek sahibi olmak için çalışıyoruz. Daha önce bu konuda doktora ya da herhangi bir yere başvurmamıştık. Madem bebek sahibi olmak istiyoruz önce kontrollerimizi yaptıralım dedik ve Medicana'ya gittik. Spermiogram testi ve yumurtalık kontrolünden sonra tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olabileceğimiz söylendi. Eşimin spermleri azmış ve kalitesi düşükmüş. Hemen o an anlaşmada yapacaktık ama bir sorun çıktı ve bir hafta erteledik.
Eve döndükten sonra biraz araştırma yaptık ve iki doktora daha sonuçları gösterdik. Diğer iki doktor sperm sonuçlarının gayet normal ve hatta normalin üstünde olduğunu. Bir takım takviye gıdalarla kalitenin daha da artırılabileceğini, hamile kalmakla ilgili hiçbir sorunumuzun olmadığını ve henüz çok uzun süredir evli olmadığımız için telaşa kapılmamamızı söylediler.
O yüzden bu tip konularda özellikle özel hastanelere ve doktorlara giderken dikkatli olun. Tamamen para tuzağı. İlk konum gayet ayrıntılıydı ama dediğim gibi tek tuşa bastım ve hepsi gitti. Kusura bakmayın.
özelde yaş ve evlilik süre sınırın yoktüp bebek yapmak için belli bir süre evli kalınmıs olması gerekmıyor mu?
yasal olarak yani
elinizde belge döküman vs varsa şikayette bulunun ltf
bir de siz rahim filmi çektirdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?