• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun olur mu meslek uyumu

Dengim olmayan birini asla hayatıma sokmazdım. Hangi devirde yaşıyoruz hala lise mezunı olmak kaldımı allah aşkına. Üniversite mezunu olmak benim için en büyük kriterdir. Ne bölüm olursa olsun o hayatı yaşamış biri olmalı.
Ben iki üniversite okudum .Üniversite okumayan biriyle yapamazdım ya.O tozu yutmuş olmalıydı.

Böyle dengesiz değişik bir çocuk gibi asla ilişkilerine müdahale etmiyorum ama bağlanırsa bu çocuktan ona hayır gelmez gibime de geliyor,çocuğun ailesi de sinir etti şımartmışlar çocuğu
Arkadaşında da bi gariplik var.Okumuş etmiş ne işi var öyle biriyle.Karışılmaz da böyle işlere. Müdahale etsen kıskandığını da düşünür belki.

Arkadaşında da bi gariplik var.Okumuş etmiş ne işi var öyle biriyle.Karışılmaz da böyle işlere. Müdahale etsen kıskandığını da düşünür belki.
Bilmiyorum da asıl sıkıntı çocuğun ailesinde oğullarının ne olduğunu biliyorlar hiç mi demiyorlar bundan bu kıza hayır gelmez diye dediğim gibi çok cahiller bence abisi ayrı ablası ayrı.Ya sen aynı evdesin hiç mi tanımazsın çocuğunu

Bilmiyorum da asıl sıkıntı çocuğun ailesinde oğullarının ne olduğunu biliyorlar hiç mi demiyorlar bundan bu kıza hayır gelmez diye dediğim gibi çok cahiller bence abisi ayrı ablası ayrı.Ya sen aynı evdesin hiç mi tanımazsın çocuğunu
kaçtir bunu diyorsun
ne guzel iste herkes kendi evladinin kendinden iyi biryere gitmesini ister.
aile de tabii ki isteyecek, mutlulardir.
asil sıkıntılı kendine bu adami yakistiran arkadasin

Back
X