• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorun olur mu sizce?

eliffdiyebiri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2016
1.129
225
123
34
Ben 2019 yılında sadece 1 gün bir fabrikada çalıştım.12 saat mesai olduğu için ertesi gün işe gitmedim.Geçen yıl başka iş görüşmesinde beni o fabrikanın 46 nolu kod ile çıkartıp 15 gün ssk yatırdığını öğrendim.Atandığım zaman bu kod sıkıntı yaratır mı?

Size işbaşı verilmiş, habersiz işe gitmemişsiniz. İşler bu şekilde yürümez. Koskoca insansınız en azından gidip istifa etseydiniz. Başka iş yerlerinde tabii ki buna bakarlar. Neden ayrıldığınızı bilmek isteyebilirler. Yaptığınız davranışı birçok işveren de hoş görmez. Ama atanma kısmını bilemiyorum.

Size işbaşı verilmiş, habersiz işe gitmemişsiniz. İşler bu şekilde yürümez. Koskoca insansınız en azından gidip istifa etseydiniz. Başka iş yerlerinde tabii ki buna bakarlar. Neden ayrıldığınızı bilmek isteyebilirler. Yaptığınız davranışı birçok işveren de hoş görmez. Ama atanma kısmını bilemiyorum.
Evet ama kod 46 ta hırsızlık falan.Birde 1 gün çalışan insan icin 15 gün ssk yapılmaz.İş yerinin iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Back
X