sorun olur mu

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
kızlar ben biraz çekingen biriyim bu konularda sevgilimin ablası avon satışı yapıyor...sevgilimde ondan bana istemememe rağmen parfüm makyaj malzemesi alıyor..maddi durumları çok iyi değil..sizce evlendikten sonra böyle şeyler laf edilir mi hani aaa oğlumuzda şunu aldı falan diye yoksa çok mu gereksiz takıyorum bilemedim ki..hatta bir parfümü ablası beğenmiş güzel kokuyor bunu al diye ama ne biliyim el işte sonuçta

Ufak tefek şeylerin lafını neden etsinler ki,hem de kendi istemiş almış canım sıkıntı yapacak bir durum yok bence..

Canım kendi isteyip aldığı sürece sorun yok. Ama şöyle bir durum olursa fazla şeyler almaya başlayıp seni boğarsa orada dur dersin. Şahsen şu sıra benim başımda da var gereksiz sürekli hediyelere boğan bir kız ve çok sinir bozucu bir durum:ssz:

Sorun olmaz derin,olur

Olur deriz,olmaz

Bilemeyiz

Bazen insanlar en ufak şeylerin bile hesabını tutmuyormuş gibi görünürler

Ama aslında tutarlar

Bi tartışma esnasında yüzüne çarparlar bu gerçekleri

Bu yüzden hiç belli olmaz
:34:

Düşünceli bir sevgilin var :34:
Hic kafaya takmaya değmez bunlar ufak tefek seyler, yarım elma gönül alma meselesi...

bazı insanlar var böyle ufak tefek şeyler alıyorlar istemeden sonra kavga sırasında ben senin için her şeyi yaptım moduna giriveriyorlar.
dikkat et derim ben şu an sorun olmaz ama geri çevir ara sıra ben alamıyorum kusura bakmayın yanlış anlamayın kabul edemicem falan dersin

ben bir sorun olacağını düşünmüyorum.
hediyeleşmek güzeldir...

ileride başa kakmak da tamamen karakter meselesi..
yapacakları varsa değil parfümün dışarıda yenilen iki parça simitin bile hesabı sorgulanabilir..

Allah göstermesin yeter ki...

şu aşamada yaşadıklarınız normal şeyler, ileriyi düşünüp üzülmeyin :34:

sorun olmaz olmamalı gorgulu ınsanlarsa zaten sorun etmezler .

sevgılıler bırbırlerıne hedıye alıp suprız yapmak ısterler

gorgulu ınsanlar bunu bılır .altına cıze cıze gorgulu ınsanlarsa dıyorum bak :1:

ama gorgusuz ınsanlarsa cıdden sorun olur,hatta senı para yiyici olarak

ılan bıle ederler .boyle bı olayla benımde tecrubem var.

sevgılım dogumgunumde bana amerıkadan ayakkabı sıparıs etmıstı

benım haberım yoktu tabı .neyse ayakkabı ıcın kargo gelmıs bunların evıne

sevgılımın babası olay cıkarmıs .sevgılım o gun ınanılmaz gergındı ısrarla

sorunca olayı anlattı .ben de cok uzuldum benım yuzumden kavga ettıler dıye

morelım bozuldu .gönul almak ıcın annesını aradıgımda kı sık sık kahvaltılarımız

olurdu bızım aılesıyle ,neyse kadın bana sınırlı bı sekılde aynen soyle dedı ;

"bız boyle seylerden hoslanmayız kızım ,benım beyım boyle seylere kızar

ne munasebet :53:" demıstı kı sok oldum .sankı ben zorla aldırmısım gıbı .

o hedıye elıme geldıgınde gıymek ıcımden bıle gelmedı bogazımda kalmıstı

sevıncım .

bence hiççççç sorun olmaz ağzınla demişsin durumları fazla iyi değil diye seni seviyo değer veriyo ve durumuda iyi olmadığı için elinde olan imkanlarla seni mutlu etmeye çalışıyo ablasıda o üzülmesin diye çekinerek almasın diye içten bi şekilde kendi fikirlerinide söyleyerek yardımcı oluyo ve sende acaba laf ederler mi diye düşünme çekinme diye ablasınında kendi fikirlerini söylediğini begendiğini söylemişşşş her şey apaçık ortadaa banaa kalırsaa takma kafanaa ama sende altında kalma sende al aradaa hediye hem için rahat olur :) böyle şeyler karşılıklı olursa laf edilmez benim bi kız arkadaşım sevgilisine akrabalrına sürekli hediyeler alıyo çocuk doğum gününde bile almadı diye kırılıyo değer vermediğini önemsemediğini düşünüyo ve arksndan lafta ediyoooo :31:

Back
X