bi ilişkim vardı düne kadar.ayrılma sebebimiz onu kıskanmıyormuşum sahiplenmiyormuşum vs vs...ben erkeklern daha rahatına düşkn olduğunu düşünüyorum ve bu yüzden erkek arkadaşımı sıkmamak için kıskansam bile belli etmiyorum.gideceği yerlere karışmıyorum.kararları ona bırakıyorum.kız olarak ben bu tür seylerden sıkılıyorum bunalıyorum diye aynısını ona yapmiyim dedim.suçlu oldum.dün mesajda sölendi de sölendi.sahiplenilmek istiyormuş bunun adı sadece cıkmakmış.eski sevgilileri onu hep kıskanırmış sahiplenirmiş.bu güven eksikliği değil sevgi göstergesiymiş.anlattım böyle böyle düşündüğüm için sıkmıyorum diye.doğru düzgün dinlemedi bile.bende en son mesaj attım.eski sevgilimi cok sıkardım kıskanırdım en sonunda beni aldattı bende bundan snra erkekleri sıkmamak gerektiğini düşündüğüm için sana pek karışmıyordum dedim.sabah mesaj attı eski sevgilim yazdığım için kızmış.oda bana eski sevgililerini söyledi ama ben öyle tepki göstermedim.ben senden gidemem ya sen benden git yada ara verelm dedi.bende bu işin arası olmaz bitcekse tamamen biter dedim.oda tamam bitsin madem dedi.snra 1 gün hiç mesaj atmadı.ertesi gün sabah sensiz olamıyorum yazmış.bende de gurur inat acaip fazladır.oda biliyor.geri adım atamam.snra ben cevap atmadım gece cıktı geldi.barışalım affet özür dilerm cok kızgındım dedi.ben anlattım neden öyle dediğimi sözümü kesti sesini yükseltti.bende sinr oldum.sen konuşacaksan ben susiyim dedim sonra konş fln dedi.anlatıyorum anlamıyor.napıcam bilmiyorum ya..bu arada kızlar kıskanılak bişey yaptığı da yok.hiç bi kızla konuşmaz her gittiği yerden haberm olur neyini kıskaniyim ben anlamıyorum ki...dünden beri barışalım fln diyor.ama unutamam ki ben..kafam cok karışık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?