sorun onu kıskanmamam..

lgnlgn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
64
1
86
İzmir
......................................................................

Son düzenleme:
bazı insanlara huzur batar... sürekli bişeyleri sorun edip huzursuzluk çıkarırlar.. ilişkilerinin bu şekilde canlı kaldığına inanırlar.. sizin erkek arkadaşınızda öyle bi denge bozukluğuna sahip... şimdi siz kıskansanız bu seferde beni çok sıkıyorsun demeye başlayacak..

bu şekilde sabırla devam edecekseniz eğer, bırakın kendi haline he he diyin herşeye kendinizde yıpratmadan... Ve onun ilişki dengesini bulmasını bekleyin..

aynen öyle huzur battı sanırım.10 aydır çıkıyoruz ilk defa böyle bişey yaşadık.garip bişey ya kıskansam dedğiniz gibi çok sıkıyor olacağım.bende sabırlı bi insan değilim aslında.öyle sürekli alttan da alamam...nolacak bilmiyorum.

Son düzenleme:
eski sevgilim lafına bile bozulan kıskanç bir sevgilin var
kızma ama çok güldüm
bana göre tartışmanız basit eminim barışacaksınız

Benim ilişkime ne kadarda benziyor canım ya anlattıkların biz 3.5 sendir çıkıyoruz ben asla kıskanmam zaten hiç kız arkadaşı yok bana sen yetiosun diyo nereye gitse haber verir Ama o beni feci kıskanır allahtan seninki gibi beni kıskanmıyorsun triplerine girmiyor

sevgilin bana benziyor galiba.
rahat batmış.
tek sorunu SORUNSUZ olması her şeyin.
kıskansan da çok kıskanıyosun boğuluyorum diyecekti. kendimden biliyorum.
kıskansa çok üstüme geliyosun bana güvenmiyorsun derim, kıskanmasa sen beni sevmiyorsun...
bence boş yere yapmış, ilişkinize hareket gelsin diye.
kavgadan sonra barışması çok güzel oluyor da

Bende kıskandıgımı belli etmiyorum.
Oda yakınıyo ama elimde degil.
Kıskandıgımı belli etmedigimi söyledim en sonunda öyle herseyi kıskanmadıgımı da bilir.
Bu sefer bir sey olunca da yüzüme bakıyo kıskandı mı, kıskanır mı diye.

Bizdede tam tersi ben eşimi kıskanırım
Eşimde kıskansa bile kolay kolay belli etmez...
Bende kıskanılmak isterim mesela benim gibi belli etsin
eşimin yapısı bu değiştiremem,bende değişemem
Ama bugüne kadarda neden beni kıskanmıyorsun
belli etmiyorsun vs. gibi sözleri iletmedim
en ufak bir tartışma bile çıkarmadım...
Nekadar kıskansamda sıkmam ölçülü davranırım
Sıkıntıyada gelemem,herşeyi kıskanmak sorgulamak olmaz.

Madem kıskanılmaktan anlayışı sahiplenme duygusuysa
sende kıskanıyormuş gibi yap başka seçenek kalmıyor

saçma ama nebilim başka birşey aklıma gelmedi
Konuş desem zaten konuşmuşsun bu sebepten ayrılmakta istemezsiniz.

ben bu erkekleri anlamıyorum..:44:
sevgilim,sevgilinin yerinde olmak ister herhalde.
cünkü ben asırı kıskanc birisiyim ve "beni cok sıkıyosun" der hep..
böyle kücük meseleleri sorun haline getirmesin,ne sorunları var milletin..

sevgiliniz başkasını "ayarlamaya" çalışmış bence. sonra becerememiş. ayarlama çalışmaları sırasında da kendisinin başkasını bulduğunu ve sizin onu hâlâ kıskanmadığınızı düşünüp hasta olmuş. ara verelim, olur ayrılalım cümleleri hayra alamet değil.

evet sevgilim çok kıskanc...bende asırı rahatıma düşkünm çok sıkılıyorum bazen.söylediğimde ben senin sevgilinim bırakta biraz kıskanayım diyor...
Ama kesnlikle başkasını ayarlamaya çalışma ibi bi durum olamaz.cünkü tanıyorum onu.ve sürekli özür mesajları atıyor.affetmem için...

barıştık kızlarr bakalım şimdilik hiç bi sorun yok..öyle beni kıskan triplerine de girmiyor..zaman ne gösterecek bilinmez tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…