Sorun sende değil bende

voodoobebegi

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2014
732
121
133
Merhaba kızlar ,
Ben aslında eski bir üyeyim . Üye adım deşifre olduğu için değiştirmek durumunda kaldım .
Hemen konuya giriyorum .
Bir kırık gençlik hikayesinin , ağır bir aşk yarasının içinden sağ salim çıkmaya çalışırken biri çıktı karşıma .
Yıllar öncesinde kalan biri , sohbetimiz bile yoktu onunla o yıllarda çocuktuk zaten .
Her şey bundan 1 ay kadar önce bana feysten yazmasıyla başladı. İlk başlarda çok ciddiye almadığım bu adam sonra sonra çok dikkatimi çekmeye başladı . Bir süre mesajlaştık . Çiviyi çiviye söktürmeye çalışıyor , başarıyordum .
Şehir dışındaydı . Geldi . Buluştuk . Yıllar sonra ilk kez görüyorduk birbirimizi . 8 saate yakın birlikteydik .
Kendinden emin olmayan , gece hayatını çok seven bir adam vardı karşımda . Ama aynı zamanda hoş sohbet , kibar biriydi . Arabanın kapısını açmalar , bana iltifatlar vs vs gözümü boyamaya başlamıştı tam .
Derken biz geçen haftasonu o arkadaşlarıyla buluşmadan önce yanımıza geldi . Gece 12 ye kadar birlikte oturduk . Elimi tuttu . Sevgiliymişiz gibi davranmaya başladı o gece .
Eve gittin mi diye mesaj attı ilerleyen saatlerde . Gittim dedim 2 3 saat gecikmeli bir cevaptı uyuyordum .
Derken 3 gün boyunca ne aradı ne yazdı .
En sonunda bugün ben yazdım .
Benim gibi bir kadınla alelade , bitmesi muhtemel olabilecek bir ilişki yaşayacak kadar cesaretli olmadığını söyledi .
Aynı yaştayız . O hala okurken ben öğretmenim . Etrafındaki cıvık kızlar gibi değilim bu durum ona ağır geldi sanırım . Bana bunu söyledi . Çok güzelsin , kariyerlisin , zeki , entellektüel bir kadınsın falan dedi . Bunlar sus payı bana göre . Sorun sende değil bende sen mükemmelsin deyip karşındakinin egosunu zedelememek ötesi berisi yok
Ama hepsinin özü '' İstememek '' . İstenmemek beni çok üzdü.
Senin için sakıncası olmazsa arada görüşürüz dedi .
Bende istediğim gibi sonuçlanmaması dramatikleştireceğimiz anlamına gelmez tabiki görüşürüz arada yazdım .
Ama çok da üzüldüm . İstenmemek kırıcı bir durum tabii .
Şimdi ne yapacağım hakkında bir fikrim yok . Yazdığında cevap vermeli miyim ?
Bu adamı düzeltmek için yapılacak bir şeyler var mıdır ?

Bence cevap verme. Ben durumun içinde olsaydım cevap verebilirdim; ama sen onla yazıştıkça görüşüp konuştukça umut edeceksin, ister istemez. Cevap verme ki en azından kendin üzülme.

Hadi canim sen de mukemmelsin Brad Pitt gibisin, Einstein gibi zekisin , bir ayi gibi parlaksin deseydin. Mukemmel mukemmel takilirdiniz. :KK53:

Bence cevap verme. Ben durumun içinde olsaydım cevap verebilirdim; ama sen onla yazıştıkça görüşüp konuştukça umut edeceksin, ister istemez. Cevap verme ki en azından kendin üzülme.

Aslında bende cevap vermemekten yanayım ama iyice ayy kahroldu yazık moduna geçirmek istemiyorum kendimi

erkek sevdiği kadını kaybetmez peşinde hep gider
bende seni kendine göre bulamadoğı için böyle düşünüyor

erkek sevdiği kadını kaybetmez peşinde hep gider
bende seni kendine göre bulamadoğı için böyle düşünüyor

1 sene öncesi olsaymış benimle sevgili olmak için her şeyi yaparmış ama hayatında böyle bir sorumluluk istemiyormuş paşam .
Mum etmek lazım bunu

Bana kalırsa adamı düzeltmeye çalışmak yerine bir daha görüşmeyin. Birliktelik istemediğini söylemişken canının her istediğinde sizi görmesine izin vererek onu kendinizle ödüllendirmeniz size zarar verir.

Böyle. Erkeklerle Uğraşılmaz Bence Unut Sil Gitsin. Gelecek Vaad etmiyor.. Kendini boşuna Üzme Boşuna zaman Kaybetme!

Bence kesinlikle seninle alakali bir durum yok. Karsındakı adamın karakteri o sekildeymis. Sen doutzen olsan yine aynısı olurdu inan bana ne güzel kızlar tanıyorum aynı şeyleri yaşayan. Ve cevap verme, yoluna önüne bak sen de. Büyüyememiş olgunlasamamis arada bi isminiz olmadan görüşmeyi kabul dahası teklif edebilmiş nitelikte bir adam. Boşver Allah aşkına, Rabbim hayırlısını cikarsin karşına

Bana kalırsa adamı düzeltmeye çalışmak yerine bir daha görüşmeyin. Birliktelik istemediğini söylemişken canının her istediğinde sizi görmesine izin vererek onu kendinizle ödüllendirmeniz size zarar verir.

Çok mantıklı . Mesaj attığında kısa kısa cevaplar veririm , görüşmek istediğinde bir şeyler uydururum .
Bir yanımda hırslandı gene o adam buraya gelecek diye konuşuyor

Böyle. Erkeklerle Uğraşılmaz Bence Unut Sil Gitsin. Gelecek Vaad etmiyor.. Kendini boşuna Üzme Boşuna zaman Kaybetme!

Açık açık da dedi benden bi halt olmaz diye ama madem öyleydi ne diye sevgilinmişsin gibi davranırsın elimi tutarsın ki

bencede ben mükemmelim.aynen katılıyorum sana der...postayı koyarım.....:KK14:

1 sene öncesi olsaymış benimle sevgili olmak için her şeyi yaparmış ama hayatında böyle bir sorumluluk istemiyormuş paşam .
Mum etmek lazım bunu

Bunlar bahane,baktı ki sen yenilecek kuş değilsin,uzaklaşmaya başladı. Hem istenmemek herkesin başına gelebilecek bi olay.Tabi ki üzülürsün ama,sadece senin başına geldiğini düşünme. :cool:

Çok mantıklı . Mesaj attığında kısa kısa cevaplar veririm , görüşmek istediğinde bir şeyler uydururum .
Bir yanımda hırslandı gene o adam buraya gelecek diye konuşuyor
Hırs yapıp pişman etmeyi isterken kendinizi karşılıksız bir aşkın içinde de bulabilirsiniz. Konuşur görüşürsünüz; o şuanki gibi düşünmeye devam eder ama siz her gün biraz daha bağlanırsınız, vs... Sonrasını tahmin edersiniz: bolca hüzün.. Dikkatli olun bence çünkü gönül işleri çok karışık... Bu tarz durumlarda umduğunla bulduğun arasında koskocaman bir uçurum oluyor genelde.

Back
X