Sorun sevgilim kızlar içime dert oluyor sizinle dertleşmek istedim

ezgi2415

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2021
264
65
28
26
Arkadaşlar merhaba sevgilimle 3 yıldır sevgiliyiz askere gitmeden 3 ay önce çalışmadı gidene kadar evde yattı askerden geldi 3 ay oldu bı işe girdi çıktı hala çalışmıyor ya evde Bilgisayarda oyun oynuyor aileler biliyor söz kesicez diyor onun annesi babası ya nasıl sozlenicez bulusamiyoruz sürekli param yok param yok ben paraci bı insanda değilim oturup çay içelim yeter ama yaşımızda 23 bu kafayla nasil sözlenicez bilmiyorum param yok diye yanıma gelemio üzülüyorum geleceğimizi düşünüyorum çünkü şu an herşeyden mahrumuz herkes neler yapıyor biz daha bulusamiyoruz bile

00

Yol yakınken dön güzelim
Canim çok seviyorum ama evde oyun oynamak nedir ya geleceğimizi düşünmesi lazım benim annem babam bile ceyizimi yapıyor çünkü yaşımiz geldi okulum bitti bende caliscam sadece onada yüklenmiycemki ama para yüzünden yanıma bile gelememesi çok gücüme gidiyor ayrıca kızlar önceden böyle değildi ekmeğini taştan çıkarırdı işten gelir evde de iş yapardi nerden gelirse kâr diye şimdi ne oldu anlamadim

Son düzenleyen: Moderatör:
Paraci değilim demişsin ama paraci olmalisin. Taş mı kemireceksiniz evlenince? Adamın içi geçmiş ve bu adamdan bir halt olmaz. Sana abla tavsiyesi, önce kendin iş bul, sonra meslek sahibi, adam gibi çalışan bir adam bul. Size hayat çok kolay geliyor da öyle değil, çift maaşla ay sonu zor geliyor artık, aklını başına al.

İkiniz de 23 yaşındasınız.😐

Canim çok seviyorum ama evde oyun oynamak nedir ya geleceğimizi düşünmesi lazım benim annem babam bile ceyizimi yapıyor çünkü yaşımiz geldi okulum bitti bende caliscam sadece onada yüklenmiycemki ama para yüzünden yanıma bile gelememesi çok gücüme gidiyor ayrıca kızlar önceden böyle değildi ekmeğini taştan çıkarırdı işten gelir evde de iş yapardi nerden gelirse kâr diye şimdi ne oldu anlamadim
Yaşınız falan gelmemiş, 23 yaş çok erken.

Paraci değilim demişsin ama paraci olmalisin. Taş mı kemireceksiniz evlenince? Adamın içi geçmiş ve bu adamdan bir halt olmaz. Sana abla tavsiyesi, önce kendin iş bul, sonra meslek sahibi, adam gibi çalışan bir adam bul. Size hayat çok kolay geliyor da öyle değil, çift maaşla ay sonu zor geliyor artık, aklını başına al.
Bi de konu sahibi sevgilisinin getirdiği 3-5 ile ev döner sanıyor, ya ben mi çok müsrifim diyorum.

Sevgi karın doyurmuyor
Yaşın 23 müş yaşım geldi diye ne bu telaş neden?

Sorumsuz gibi geldi bana. Tiye alıyor sanki. Yorumlara bakacak olursak da hakikaten neredeyse yaşıt sayılırım sizinle, neden yaşınız geçmiş olsun ki? Çok gençsiniz. Hayatınızı yaşayın derim.

Benim okulum bitti canım bu sene direk işim hazır gircem zaten ama ben bu cabadayken onun olmaması ne yapmayı düşünüyor inan bilmiyorum

Sorumsuz gibi geldi bana. Tiye alıyor sanki. Yorumlara bakacak olursak da hakikaten neredeyse yaşıt sayılırım sizinle, neden yaşınız geçmiş olsun ki? Çok gençsiniz. Hayatınızı yaşayın derim.
Aynen canım ben düşünüyorum geleceği borç ödemek zorunda kalmayalim hayatımızı yasayalim diye hemen işe gircem okul bitti ama oda böyle değildi sonra bisiler oldu saldı resmen

Sevgi karın doyurmuyor
Yaşın 23 müş yaşım geldi diye ne bu telaş neden?
Bı telaşım yok canım zaten evliliğide 2 sene sonraya düşünüyorduk ama iki sene sonra bile olsa bı para birikimi sart
Bi de konu sahibi sevgilisinin getirdiği 3-5 ile ev döner sanıyor, ya ben mi çok müsrifim diyorum.
O 3 5 ile ev dönmez canım bu yüzden bende caliscam zaten okulumu bitirdim

Doğru canım fazlasında inanki gözüm yok ama hayat çok pahalandi

Back
X