buna benzer bir şeyi bende yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum.ailem ben evlenmeden önce kayınpederimden borç aldı babamı işi için lazımdı.eşimin adına kredi çekti yine işi için.eşimin bi arkadaşından borç aldı işi için.bütün bunları insanlar benim hatrım için yaptılar tabi ve hepsi battı.1 yıl işsiz kaldı babam,ben düğünde takılan altınlarımı bile gizli gizli sattım maaşımı eksik söyledim eşime onlara yardım ettim.1 yıl sonra babam iş buldu iyi de kazandı.borçlarını ödemek yerine sıfır kilometre bir araba çekti altına.1 yıl yediler içtiler gezdiler tatiller yaptılar vs. vs. sonra babam yine işsiz kaldı işi kapandı.şimdi sıfırı tüketmiş durumdalar ve her ay benden para istiyolar.annen baban ve kardeşin nasıl vermiceksin.için elvermiyor herşeyden önce.ama kendi boğazımdan kesmek zorunda kalıyorum.eşime yalan söylemek zorunda kalıyorum bunun altında eziliyorum.Evimin hırsızı oldum bundan utanıyorum ama insan ailesini de yüzüstü bırakamıyor işte.Gerçi yinede kötü olan ben kimse hayırlı evlat demiyor benim için ama Allah biliyor.sözün kısası anan baban işte bişey diyemiyosun kuzu kuzu veriyosun istedikleri zaman
Bu yazıyı az önce başka bir topicte yazdım madem konusu açıldı biraz genişleteyim.babamın süper bi işi ve geliri vardı.ben sözlenicem dedim babam işi bıraktı sıkılmış ordan.ben bekarkenden başladı maddi sıkıntılar borçlar ben evlendim hala devam ediyo.ne param ne altınım ne de eşimin gözünde zerre kadar itibarım kaldı.o bişey demiyor tabi ama yazık benim ve benim ailemin sadece kendilerini düşünmeleri yüzünden 4 yıldır evliyiz iki yakasını bir araya getiremedi.ve sonuç : asla yaranamadık.onlar üçü bir taraf(annem babam ve bekar erkek kardeşim ) ben ve eşim bir taraf.yani dışlanıyoruz ve hatırsız vurdumduymazız.her fırsatta annem şunu söyler biz de seni okuttuk.ben zaten inkar etmiyorum da zoruma giden şey yaptıklarımın kıymete geçmemesi.