sorun yok

esra3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
646
328
53
arkadaşlar daha evleneli 4 ay bıle olmadı.eşimi seviyorum ama cidden bıktırıyor bazen.şöyle anlatayım.
evlenmeden önce çalışıyordum,eşimde ilçede çakılı kadro.ben çalışmaya devam etseydım eşim merkeze gidip gelecektı.ama işim çok yogun olduğu için,ve kayınpederim kanser hastası olduğu için ben işimi bıraktım ve eşimin yanına geldim.(kayınpederim özel sektörde çalışıyordu,hastalık sebebiyle yarım kalan işleri var,sözleşmede olduğu için eşim tamamlamaya çalışıyor)
burda ev sıkıntısı var,2 ev vardı en düzgün olana kayınpederimin üst katına oturduk.(kira yani,rast geldi)diğer evin wc falan akmıştı cunku.
neyse..
şimdi halim ne biliyormusunuz?
bugun,5 dk aşağı ıneyım dedi.
tmm ama işim var senle ddm.(çıktı almam gerekiyordu,burası kahvesi bol olan bi yer olduğu için mümkün olduğunca kendi gidiyor)
gelirim dedi.gitti kaç dk oldu yok.
nerdesin die aradım,
bahceli eve gectık un gelmişte.şimdide babamla oturuyoruz.
e dedim işimiz var.tmm geliyorum dedi neredeyse yine yarım saat yok.
surat yaptım gelınce,babamın işiyle alakalı aradılar napım dıe kızdı ustunu giyinip gitti.saat 4 gibi geldı.babasının işine gitmiş tabı.yorulmuş geldi.
cay yapım canım dedim.
aslında aşagıda içsek çayı,yarında yokuz zaten diyor.(yarın başka şehire dugune gidicez ertesi gunde geri gelecegız).
canım dedim sabırla,e zaten akşama kadar babanlaydın.sustu...
neyse yemegımızı yıyoruz;
arabayı ıkımız yıkasakmı dedi bahcelı evde.
tmm dedim sevınerek.hem ben de dışarı çıkmış olacagım ya.sonra demesinmi aslında babamgıllerde gelse iyi olur ben hep beraber olmak ıstıyorum dıye!!
arkadaşlar,babası rasız bılıyorum borcu işi hep bize kaldı hastalık Allah dan tabıkı destek olacagız maddı manevi ama bu kadarı abartıı değıl mı.ben vıcdansız degılım ama artık benımde sabrım kalmıyor..kendisi zaten dışarı çıksa kesın dönüşte uğruyor bi.bu arada kayınvalidem gorumcem kayınvalidemın annesı falanda var,tek falan degıl yanı kayınpederım.uğrasın bişey demiyorum ama abartmasın.
sanırım ben eşimle vakıt gecırmek ıstıyorum,oda babasıylahasta olunca bişeyde diyemiyorum

Geçmiş olsun öncelikle kayınpederiniz hasta olduğu için eşiniz babasıyla vakit geçirmek istiyor,kayınpederiniz kanser hastası eşinizde babasını kaybetme korkusu başlamıştır,Allah korusun aynı şekilde sizin de babanız hasta olmuş ise siz onunla vakit geçirmek istemezmisiniz.Ben bu konuda eşinize hak verdim aynı durumda benim babam olsa ben de sürekli onun yanında olmak isterim.

Babasının kanser olması 24 saatini ona ayırmasını gerektirmez daha yeni evlisiniz
5 dakika die gidip saatlerce gelmiosa sonrasındada yine babam babam diemez
Keşke akan evi tutsaydın huzurun olsaydı

canım nice sorunlar var evlliliklerde,en aından saygısız değil seninki.konuşunca dinleyen biriyse eğer sakince konuş.hayatım babanın durumuna ben de üzülüyorum,Allah onu başımızdan eksik etmesin.ancak benim de bir eş olarak senden beklentilerim var,ailene ve bana ayıracağın zamanı dengelemen lazım.daha 4 aylık evliyiz ben sana doyamıyorum,seninle yalnız da güzel vakit geçirmek istiyorum de

Sana Göre abarti olabilir, ama esin suan hangi psikolojide kimbilir.
Bir insani kaybetme ihtimalinin korkusunu Allah kimseye yasatmasin.
Anlamaya calis sabirla

teşekkür ederim.haklısınız..

Yapacağın hareketleri Allah korusun babası vefat ettikten sonra sen böyle. Böyle yaptın diye başına kakabilir. Yani babası söz konusu olduğunda istediğin şeyi yaptırırken çok dikkatli olmalısın

Bilemezsiniz ne kadar suresi kaldigini, ben kendi babam olsa eve gelmez babamlara tasinirdim ya da onu bizim eve alirdim. Kendinizi onun yerine koyun bence Allah kimsenin basina vermesin giden gidince toprakla konusmaya basliyor insan.

Yapacağın hareketleri Allah korusun babası vefat ettikten sonra sen böyle. Böyle yaptın diye başına kakabilir. Yani babası söz konusu olduğunda istediğin şeyi yaptırırken çok dikkatli olmalısın
evet ben de ondan çok korkuyorum

babasıyla vakit geçirmek istiyor
tamam belki ilgi istiyorsun ama onun aklı babasına bölünmüş elinde değil
bak ne güzel atasını sayan seven bi eşin var
üzme kendini

Babasının kanser olması 24 saatini ona ayırmasını gerektirmez daha yeni evlisiniz
5 dakika die gidip saatlerce gelmiosa sonrasındada yine babam babam diemez
Keşke akan evi tutsaydın huzurun olsaydı
canım hergünümüz böyle değil..hergün gidio ugruo tabıde o kadar çok kalmıyor.ama onun ıstedığı hep beraber olalım beraber bişeyler yapalım.ne bılım reddedınce bende kendımı kotu hısedıyorum hasta babası dıye

Bir müddet kendi haline bırak kendin için bence.kendini hiç on plana çıkarma sen.kotu niyetli değilsin ama esin de değil bence.yani aha eşim gitme dedi gideyim de sinir olsun modunda değil. Yani bu hastalık normal siradan değil ağır bi hastalık kendisini nasıl hissettiğini anlamaya calisin kaybetme korkusu var .bi müddet kendini geri plana almalısın çünkü sonrasında duyacağın sözler ağır olabilir

yaşamadan kimseyi yargılamayın arkadaşlar
yeni evli arkadaş gezmek dolaşmak istiyor kocasıyla bu en doğal hakkı
zaten babası için eşine bişey demiyor hak veriyor ama kendisiyle de ilgilensin istiyor ne var bunda

En sevdiğini kaybetme korkusu , onun için ne yapabilirim endişesi çok başka..

Haklisiniz ama esinizde hakli...

Canımcım baba ne kanseri? Kanser şuan hangi boyutta
I'leri seviyede olur gün sayılır tabiki gidelim der tutturur ama
Sende biraz ilgi iste bişeyler yapalım de
Plan yAp gezmeye gidin

ben babamı sevmem ama kanser olsa yanından ayrılmaz son günlerimi onunla geçirmek isterdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…