sorun yok

Yasamayanin bilemeyecegi cok kisininde ne var bunda diyecegi yorumlar gelecek ama sen çok haklisin asiri bi duskunluk var tamam hasta ilgilenilir ama sonucta yeni evli adam karısına vakit ayirmak zorunda her iki tarafi idare etsin babasini mutlu edecek diye seni mutsuz etmeye hakki yok tabi biseler planlasaniz 2 - 3 günde 1 ciksaniz bile bence sende sorun cikarmazsin haksız mıyım

bir tanıdığım var nişanlıydı ve babası kanserdi.iyice ağırlaşınca babası mürüvvetini görsün diye apar topar düğün yaptılar.ilk gece hariç eşinin yanında kalmadı.bir kaç ay sonra babası vefat etti.çok üzgün ama vazifesini yapmış olmanın da rahatlığını yaşıyor

Babasını kaybetme korkusu yaşıyor kocanız, insan hayatı bu babasının ölümü vs neler vardır aklında.

Yeni evlilerin rahat bırakılması bol bol başbaşa vakit geçirmeleri taraftarıyim ve bu konuda ailelerin anlayissizligina çok kiziyorum ama eşinizin durumu çok farklı. .. Bir an kendimi eşinizin yerine koydum hiç kolay değil. Biliyorum sizin içinde zor ama biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Hem Allah katinda hem esinizin gözünde kazanan siz olursunuz. Allah sabır versin her ikinizede

babasi hasta olmasaydi ben de sinirlenirdim esinize abartmis diye.. ama farkli bi durum var ve en cok siz yaninda olmalisiniz, eş olmak simdi belli olacak.. adam hastayken siz boyle yaparsaniz, esiniz de simdi degil de ne zaman yanimda olacak diyebilir.. bir de adama Allah korusun bsy olsa, ciddi bi kopma yasarsiniz, soylemis olayim

Eşim henüz sevgilimken babası şehir dışı bir sahil kasabasında yaşıyordu. 2 haftada bir bazen her hafta giderdi yanına. Ve biz o hafta hiç görüşmemiş olurduk. Yoğun çalıştığından hafta içi buluşmak gibi bi ihtimal yoktu. Hasta değildi kayınpeder çok da sağlıklı bir adamdı ama bir gece kalp krizinden yatağında vefat etti. Eşim o kadar gitmesine ilgilenmesine rağmen kafayı yedi. Keşke birlikte otursaydık, keşke yanıma alsaydım, keşke daha çok gitseydim diye. Babanın yeri doldurulamıyor gördüğüm kadarıyla. Ne kadar zamanı kaldığı belli değil, bırakın doya doya vakit geçirsin, sonra içinde kalmasın, görevimi yapamadım demesin. Anlayışlısınız farkındayım ama biraz daha anlayış gerekiyor, çok fazla anlayış gerekiyor. Yapacak bir şey yok şu durumda.

haklısınz hepiniz sanırım..eşim babasına düşkün ama benimde her dediğimi yapmaya çalışır.Allah razı olsun.sinirle yazdım ama sinirim geçti yazdıklarınızı okuyunca.hasta sonuçta,bişey olsa bende çok üzülürüm.yorumlarınız için teşekkürler kızlar..3.bi göz daha objektif bakabiliyor,sagolun

durumunuz farkli, klasik anne baba duskunu ilgisiz erkek durumu degil.. siz de esinizle gidin babasinin yanina, hatta siz teklif edin babana gidelim diye, inanin yucelirsiniz.. esiniz bi erkek olarak sizinle vakit gecirmek istese de, evlat olarak da orda olmak ister.. vicdani rahat etmez gezse tozsa.. siz de su kosullarda babasina gitmesini sorun ederseniz kotu olur Allah korusun.. aranizda baska bi problem yok ise, bu su an sorun edilecek bsy degil

Babasi hasta diye daha cok vakit gecirmek istiyor bubda anlamayacak ne varki?
Cayi orda icseniz ne olcak ?
Ha evde ictin ha orda ictin yani bazen bos seyleri takip kendimizi dolduruyoruz...

Canım ya babasıyla olmak istediğinde birşey deme ne kadar vakit geçirirse okadar iyi,benim kayınbabamda prostat kanseriıydı 7 yıl ömür biçtiler ve dedikleri gibide 7 yıl sonra kaybettik ,kayınbabamm günden güne kötüye gitti bir kemik kaldı tanıyamıyordukk ooo dimdik adamdan eser yoktuu
kayınbabamm hayel kurardı iyileşeyim bende kendime telefon alacam derdi iyileşemeyeceğini biliyordu oysakii,eşim hemen gitti telefon aldıı geldii babasını mutlu etmek için.Keşke hayatta olsaydıda o telefonla konuşabilsyedii bir kez bile açamadı o telefonuu çünküü eline alacak gücü bile yoktuuu,
Elleme eşinii doysunnbabasına hatta sen de hadi gidelim diye o mutlu oldukça sen daha çok mutlu olacaksınn inann çok yakınn eşinin babasını elinden kaybetmesii
Benim eşim gece yataga yattığında halen ağlarken bulurum kayınbabam vefat edeli 4 yıl oldu
Aklıma kendii babam gelirr azcık hastalansa kalbime acı girerr babama birşey olursa ne yaparım diyee eğer sende baban içinn acı duyuyorsan oda kendi babası içinn acı duyuyorrr
Evliliğinde koskacaaaaaa yıllar varr vakit geçirmen içinn elleme eşin babasına doysunn

benim annemde kanser ama 7/24 annemlerde yaşamıyoruz
eşin abartmış
tamam yanında bulunun destek olunda
yapışık gibi gezmenin anlamı ne anlamadım gitti
kayınvaliden yok mu

bu hastalıkk nasıll biliyormusunuzz arkadaşlar ilk önce sağlamm gibii gözüküyorr ama içtenn insanı mahvediyorr birgün anlamadan bir bakıyorsunuzz hastaa yataktan bile çıkamıyorr minnacık birşey kalmış saçları yokk suyunu bile içemiyorrr,mamayla beslenmeye başlamıştı kayınbabamm

egem abla sizinn yorumlarınıza bayılıyorum

Canim nnde seninle neredeyse ayni sorunu yasiyorum esimin babasi sagir dilsiz gormuyor kayinvalidem yok vefat etmis bnde yeni evliyim esim hep babasiyla birlikte olmak istyor bnde seviyorum babasini ama tabi basbasada vakit gecrmek benimlede ilgilensin dye istyorum bizim niyetmiz kotu deil seni anliyorum ama zamanla aliscaksin sende plan yap esinle gezmye gdin ozaman duzeliyor bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…