- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
Yasamayanin bilemeyecegi cok kisininde ne var bunda diyecegi yorumlar gelecek ama sen çok haklisin asiri bi duskunluk var tamam hasta ilgilenilir ama sonucta yeni evli adam karısına vakit ayirmak zorunda her iki tarafi idare etsin babasini mutlu edecek diye seni mutsuz etmeye hakki yok tabi biseler planlasaniz 2 - 3 günde 1 ciksaniz bile bence sende sorun cikarmazsin haksız mıyımarkadaşlar daha evleneli 4 ay bıle olmadı.eşimi seviyorum ama cidden bıktırıyor bazen.şöyle anlatayım.
evlenmeden önce çalışıyordum,eşimde ilçede çakılı kadro.ben çalışmaya devam etseydım eşim merkeze gidip gelecektı.ama işim çok yogun olduğu için,ve kayınpederim kanser hastası olduğu için ben işimi bıraktım ve eşimin yanına geldim.(kayınpederim özel sektörde çalışıyordu,hastalık sebebiyle yarım kalan işleri var,sözleşmede olduğu için eşim tamamlamaya çalışıyor)
burda ev sıkıntısı var,2 ev vardı en düzgün olana kayınpederimin üst katına oturduk.(kira yani,rast geldi)diğer evin wc falan akmıştı cunku.
neyse..
şimdi halim ne biliyormusunuz?
bugun,5 dk aşağı ıneyım dedi.
tmm ama işim var senle ddm.(çıktı almam gerekiyordu,burası kahvesi bol olan bi yer olduğu için mümkün olduğunca kendi gidiyor)
gelirim dedi.gitti kaç dk oldu yok.
nerdesin die aradım,
bahceli eve gectık un gelmişte.şimdide babamla oturuyoruz.
e dedim işimiz var.tmm geliyorum dedi neredeyse yine yarım saat yok.
surat yaptım gelınce,babamın işiyle alakalı aradılar napım dıe kızdı ustunu giyinip gitti.saat 4 gibi geldı.babasının işine gitmiş tabı.yorulmuş geldi.
cay yapım canım dedim.
aslında aşagıda içsek çayı,yarında yokuz zaten diyor.(yarın başka şehire dugune gidicez ertesi gunde geri gelecegız).
canım dedim sabırla,e zaten akşama kadar babanlaydın.sustu...
neyse yemegımızı yıyoruz;
arabayı ıkımız yıkasakmı dedi bahcelı evde.
tmm dedim sevınerek.hem ben de dışarı çıkmış olacagım ya.sonra demesinmi aslında babamgıllerde gelse iyi olur ben hep beraber olmak ıstıyorum dıye!!
arkadaşlar,babası rasız bılıyorum borcu işi hep bize kaldı hastalık Allah dan tabıkı destek olacagız maddı manevi ama bu kadarı abartıı değıl mı.ben vıcdansız degılım ama artık benımde sabrım kalmıyor..kendisi zaten dışarı çıksa kesın dönüşte uğruyor bi.bu arada kayınvalidem gorumcem kayınvalidemın annesı falanda var,tek falan degıl yanı kayınpederım.uğrasın bişey demiyorum ama abartmasın.
sanırım ben eşimle vakıt gecırmek ıstıyorum,oda babasıylahasta olunca bişeyde diyemiyorum
verdiğiniz cavabın farkındamısınızzzMadem ailesine karşı 4 aylık eşini ihmal edecek kadar düşkün eşiniz, keşke hiç evlenmeseydi...
bu hastalıkk nasıll biliyormusunuzz arkadaşlar ilk önce sağlamm gibii gözüküyorr ama içtenn insanı mahvediyorr birgün anlamadan bir bakıyorsunuzz hastaa yataktan bile çıkamıyorr minnacık birşey kalmış saçları yokk suyunu bile içemiyorrr,mamayla beslenmeye başlamıştı kayınbabammBir müddet kendi haline bırak kendin için bence.kendini hiç on plana çıkarma sen.kotu niyetli değilsin ama esin de değil bence.yani aha eşim gitme dedi gideyim de sinir olsun modunda değil. Yani bu hastalık normal siradan değil ağır bi hastalık kendisini nasıl hissettiğini anlamaya calisin kaybetme korkusu var .bi müddet kendini geri plana almalısın çünkü sonrasında duyacağın sözler ağır olabilir
konuyu sildiniz ama konu silmek yasak diye biliyorumm banlanabilirisinizkonuyu sildim arkadaşlar,insanların vaktini almayayım.herkese teşekkür ederim.
hadi ya,ne bilim orada düzenle vardı..neyse,yapacak bişey yok.bakalım akıbetım ne olacak:)konuyu sildiniz ama konu silmek yasak diye biliyorumm banlanabilirisiniz
egem abla sizinn yorumlarınıza bayılıyorumbir tanıdığım var nişanlıydı ve babası kanserdi.iyice ağırlaşınca babası mürüvvetini görsün diye apar topar düğün yaptılar.ilk gece hariç eşinin yanında kalmadı.bir kaç ay sonra babası vefat etti.çok üzgün ama vazifesini yapmış olmanın da rahatlığını yaşıyor
bilemedim arkadaşlar,kusuruma bakmayın.Konu silmek yerine mune ye mesaj atsaydınız konunuzu kapatırdı. İnsanların yorumunu havada bırakıp, sonradan konuyu okuyanlara da ne oluyor? 'u yaşatmısınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?