• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunlar bitmiyor 2

bahar0115

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2016
38
9
1
32
merhaba kızlar bu sabah bı konu açmıştım aşağıdakiydi Sabahtan beri bırkaçkere telefonda konuştuk sankı gıt gıde katı davranmaya basladı en ufacık bırseye tepkı gosterıyor ılk defa bole bısı oluyo dun nolduda bugun sen boylesın dıyorum aynısını ben sana yapsam aılemle konustuktan sonra sana bole davransam ne dusunursun dıyorum o bana baska yanıt verıyor bılıyor cunku cevabı ama cok uzuluyorum ne dedıde onu bana boyle yaptı ben ona bugune kadar ne sayıgda kusur ettım nede bırsey yaptım neler dedıde bole olduk 1 gunde..

Sabah ki konum:
çok uzatmamaya calısıp hemen konuya giricem.
ben nişanlıyım 2 bck ay sonra düğünüm var kısmetse.
sorun ise son günlerde k.vlidenın tavırları
ben ne zmn gitsem suratı asık oturuyor televızyon ızlıor veya evdekı ıslero yapıyor
normalde boyle degıldı fakat son gunlerde sureklı boyle nısanlımla ben varken 2 katı
ılgılenıyor (sen yokken bole degıl dıye kendı soyluyor)nişanlımda bunları farkedıp benm
bı konusmam lazım onla dedı abartmaya basladı dedi gecen aksam gıdıp konustu gıdıp konusmadan once bız cok ıyıydık hatta ben dedımkı ıstıosan konusma zamanla duzelır kendısı
yok ben rahatsız oluyorum artı ayıp dedı tm ıyılıkle konus o zmn dedım gayet ıyı kapattık telefonu
daha sonra nısanlım benı aradı benle soguk ters bı sekılde konusuyor bı problemmı var dedım
hayır dıyo ama sınırlı en ufacık bırseye parlayan bırı oldu 1 saate
ne oldugunu baana anlatmıyor ama emınımkı k.valıde bısı dedı canını sıkıcak benm hakkımda
veya onun hakkında normalde herseyımızı paylasırız ama neler oldugunu sır gbı saklıooo
sız olsaydınız merk edermıydınız napardınız ve ben bısı yapmadan sınırınıde ben cekıyorum suan
yorumlarınızı beklıyorum kızlar
kızlar ben ne konustugunu nasıl ogrenebılırm ıyılıkle sorudugumda nısanlım anlatmıyor ama ne oldugunu anlamam ıcınde ogrenmem gerekıyor ne yapabılırım?

Bi açıgınızı falan mı gördü acaba kv sana demedi nişanlın sorunca ona söyledi ikiside sır gibi saklıyor. Bence büyük bi sorun bu. Evlenecegiz diyorsun. Biran önce ögrenmen lazım yüzyüzeyken biraz üstüne git onun ya bana söyle yada bu iş böyle yürümez de. :KK42:

Bi açıgınızı falan mı gördü acaba kv sana demedi nişanlın sorunca ona söyledi ikiside sır gibi saklıyor. Bence büyük bi sorun bu. Evlenecegiz diyorsun. Biran önce ögrenmen lazım yüzyüzeyken biraz üstüne git onun ya bana söyle yada bu iş böyle yürümez de. :KK42:

sıkıntıda o sabahtan berı ugrasıyorum solemıyor aksamda goruscez yıne solemıck ona yüzyüze nasıl söyletebilirim ya :((

sıkıntıda o sabahtan berı ugrasıyorum solemıyor aksamda goruscez yıne solemıck ona yüzyüze nasıl söyletebilirim ya :KK43:(
Oglanın huyunu bilmedigim için bişi diyemem. En uygunu karşına alıp ısrarcı davranman. Bu şekilde saklayarak olmaz çünkü. Yada kv ara sor. Yanına da gidip sorabilirsin

Hint kumasimi ya baslarim anasina danasina hic orali olma sorma bile birak gitsin

Hatta nısanlınız sıze konusmamakta ısrarcı yanı ketum davranırsa sizde kayınvalidenızle konusacagınıza daır bı Blöf yapın.. Onla konusmaya gidecekmişsiniz gibi.. Dökülür herhalde.Esrarengiz tavırlar eşi olacak insana karsı sergılenmez ki ?!é

Hatta nısanlınız sıze konusmamakta ısrarcı yanı ketum davranırsa sizde kayınvalidenızle konusacagınıza daır bı Blöf yapın.. Onla konusmaya gidecekmişsiniz gibi.. Dökülür herhalde.Esrarengiz tavırlar eşi olacak insana karsı sergılenmez ki ?!é

evet bak bu olabilir yüz yüze konuşmam daha mantıklı

akşam yaz merak ederim neymiş sorun. bence de blöf yapın anlatacaktır. eşler arası birşey saklanmaz onu da belirtin lütfen. annesi dahi olsa karşıdaki, olay neyse size söylemeli. böyle olmaz ikimiz bir aile olacağız benden birşey saklarsan nasıl olucak bu falan deyin biraz gözyaşı biraz ısrar :KK70:

akşam yaz merak ederim neymiş sorun. bence de blöf yapın anlatacaktır. eşler arası birşey saklanmaz onu da belirtin lütfen. annesi dahi olsa karşıdaki, olay neyse size söylemeli. böyle olmaz ikimiz bir aile olacağız benden birşey saklarsan nasıl olucak bu falan deyin biraz gözyaşı biraz ısrar :KK70:

çok teşekkür ederim ya gercerkten birine anlatmam gerekıyordu birileriyle konuşunca içim rahatladı akşam mutlaka yazıcammmm son 1 saat:)

Kv ile konusmani tavsiye ederim. Birseymi oldu hayirdir diye tatli tatli konus. O belki nisanlinin birseyler soyledigini dusunup konusabilir. Araya insanlar girdimi daha karmasik durumlar olabiliyor.

Bahar sorun neymiş?

kızlar dün giremedım kusura bakmayın bugünde işten ancak fırsat bulabıldım
hemen anlatıyorum nişanlım 2 gun once annesı ile doğru düzgün konuşuyormuş annesi yine saçma sapan bahaneler üretmeye baslamıs ve bılıyorsunuz daha oncede bu tarz uyarılarda cok bulunmustu nısanlım bu ılk deıldı dıgerlerındede hep aynı bır neden buluyordu
nişanlım tekrardan bahane buldugu ıcın kendısıne her seferınden bır bahane buluyosun ve hıcbırseyı değiştirmiyosun sana kımse saygızılık etmıyo aksıne hep sen bı bozukluk huzursuzluk yapıosun neden demıs yıne alakasız bırseyler soyleyınce nısanlımda sınırlenmıs sanırım bıraz atısmıslar ama sunuda belırtıyım nişanlım kendısı gıdıp konusuyor ben zorlamıyorum sonrasında ztn dun barut gıbıydı bende kendısıne benm ne sucum vardı tum gun bana öle davrandıgını sordum.
Senın bi suçun yoktu sınırımı atamadım üzerimden haklısın dedi sen ne dedide bu kadar sinirlisin dedim anlamıyor bahar dedi ne yaparsam yapıyım yıne bahane uretıyor kendıde ınanmıyor dedıgı seylere kaçıncı kez konusuyorum anlamıyor dedı
bende daha konusmasını ıstemedım kı ben bu seferde konusması taraftarı deıldım
bundan sonra sınırını bozmaya gerek yok dedım

olay bundan ıbaret kızlarrrrr

hemen anlatıyorum nişanlım 2 gun once annesı ile doğru düzgün konuşuyormuş annesi yine saçma sapan bahaneler üretmeye baslamıs ve bılıyorsunuz daha oncede bu tarz uyarılarda cok bulunmustu nısanlım bu ılk deıldı dıgerlerındede hep aynı bır neden buluyordu
nişanlım tekrardan bahane buldugu ıcın kendısıne her seferınden bır bahane buluyosun ve hıcbırseyı değiştirmiyosun sana kımse saygızılık etmıyo aksıne hep sen bı bozukluk huzursuzluk yapıosun neden demıs yıne alakasız bırseyler soyleyınce nısanlımda sınırlenmıs sanırım bıraz atısmıslar ama sunuda belırtıyım nişanlım kendısı gıdıp konusuyor ben zorlamıyorum sonrasında ztn dun barut gıbıydı bende kendısıne benm ne sucum vardı tum gun bana öle davrandıgını sordum.
Senın bi suçun yoktu sınırımı atamadım üzerimden haklısın dedi sen ne dedide bu kadar sinirlisin dedim anlamıyor bahar dedi ne yaparsam yapıyım yıne bahane uretıyor kendıde ınanmıyor dedıgı seylere kaçıncı kez konusuyorum anlamıyor dedı

Neymiş dertleri öğrenebildin mi canım?

Bahar sorun neymiş?

ya kendini neden bu kadar yoruyorsun.
keyfi bilir canı isterse söyler istemezse söylemez..
şayet sana tavırları değişik olursa belli ki buz dağını arkası görünmüştür. ondan sonra 100 düşünüp 1 karar verirsin..
havaya sokma hiç..
en nefret ettiğim insan tarzı.. ya söyle ya tavrını değiştirme..

Back
X