Sorunlar bitti

123gulcin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2023
1.954
841
43
36
Arkadaşlar eş ailesi ile sorunlar yaşanıyordu.... Artık görüşsek de sorun yaşanmıyor bu olayı şöyle çözdük. K.p ve en büyük oğlu bir araya gelip beni eşimi ortanca oğlunu ortanca gelini kendileri dışında herkesi eleştiriyorlar dı ben yıllar içinde pek anlamadım ama zamanla anladım. Sonra K.p ve k.v bir araya gelip büyük oğlunu da katıp 3 oğlunu ve 3 gelini de eleştiriyor... yemeği temizlik giydiğin ayakkabı çalıştığın işi bıraktığın işe kadar her şey sonra kaynana kayın peder yalnız kalınca da sürekli birbirini eleştiriyor. Yani bu aile özetle sürekli eleştiriyor birbirlerini sevmiyorlar aslında birbirlerine değer de vermiyorlar. Madem kimse eşimin ve benim fikirlerime saygı duymuyorsa değer vermiyorsa biz neden onlara değer verelim ki biz de düşündük.
Afra tafra laf sokma eleştiri veya övgü hiç birini ciddiye almamaya karar verdik.
Kafamızda nötrleştirdik kendilerini bu saatten sonra ne eleştiri ileri ne de bizi övmeleri bir kulağımdan girip bir kulağımdan çıkıyor. Arkadaşlar kendini sevmeyen ve değer vermeyen insandan ne sevgi bekleyin ne de değer..... Eskiden sadece nefret ederdim şimdi o da yok ne seviyorum ne de nefret hiç bir duygu yok duygum 0 o yüzden kafam bile rahat artık alınmıyorum bile oh beeee... Size de tavsiyem hayatınızdan cıkaramadupınız insanı kafanızdan cıkarsın ve rahat edin...

Tavsiye vermek icin mi konu actiniz ne hos. Gozunuz aydin sorunlarinizi cozmussunuz artik bol bol tavsiye konulari bekleriz.

Tavsiye vermek icin mi konu actiniz ne hos. Gozunuz aydin sorunlarinizi cozmussunuz artik bol bol tavsiye konulari bekleriz.
Evet hem terapi gördüm hem de terapi tam etkisini uygulamada gördük. O insanlar hiç bir dediği bana batmıyor. Tavsiye veririm tabii....

Ben oldum annem eşim oldu babam
Kayınpeder im oldu dedem kayınvalidem oldu babaannem eşimin abisi oldu amcam annem oldu anneannem abim oldu dayım gelinimiz oldu dayımın karısı yengem. Ben şu anda doğduğum evi yaşıyorum. Gülseren budayıcıoğlu kader motifini yaşıyorum. Evlendim ve küçük Gülçin büyüdü evlendi ve annemin kaderini yaşıyorum...

Umarim bu istikrarli kararin devam eder
Bir sonraki elestiride yine basa dondum diye konu acmazsin umarim
Herkes konusur, kv kp ile sinirli degildir bu
Kendi hayatina odaklanir ve kimin ne dedigini kafaya bu kadar takmazsan rahat edersin
Yoksa kvnin degil de eltinin lafini dert edersin
Cozumu birkac kisiyle sinirlama yani

What ?

Kaderimden kaçmak için çok uğraştım. Ama artık hayat beni annem gibi olmaya zorluyor yani onun gibi laflar bir kulağından girip diğer kulağından çıkması gibi... Evet haklısın çözüm sadece eş ailesi değil bunu hayatın geneline yaydım. Artık politikam herkese aynı mantıksız davranış ve lafları ciddiye almıyorum sadece ortamda laf solsun diye bulunuyorum. Çünkü annem de öyle yapıyor bir güne gidiyor mesela öyle sadece ortamda bulunuyor.

Niye kendini annenle bir tutuyorsun ki
Dogdugum ev kaderim diyip isyana bagliyorsun
Bu kadar arabesk yasama hayati
Herkesin tercihi karakteri farklidir
Benim annem cok yapici sakin kavgaci olmayan biridir ama ben tam tersiyim mesela
Sirf o dogurdu buyuttu diye niye onun kopyasi olmayi seceyim

Olay dediğiniz gibi değil Gülseren budayıcıoğlu un kitaplarını okuyunca anlarsınız evet benim de annem le karakterim bir değil ama bu farklı ve derin bir konu yüz yüze olsak size saatlerce bu konu hakkında anlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…