Arkadaşlar eş ailesi ile sorunlar yaşanıyordu.... Artık görüşsek de sorun yaşanmıyor bu olayı şöyle çözdük. K.p ve en büyük oğlu bir araya gelip beni eşimi ortanca oğlunu ortanca gelini kendileri dışında herkesi eleştiriyorlar dı ben yıllar içinde pek anlamadım ama zamanla anladım. Sonra K.p ve k.v bir araya gelip büyük oğlunu da katıp 3 oğlunu ve 3 gelini de eleştiriyor... yemeği temizlik giydiğin ayakkabı çalıştığın işi bıraktığın işe kadar her şey sonra kaynana kayın peder yalnız kalınca da sürekli birbirini eleştiriyor. Yani bu aile özetle sürekli eleştiriyor birbirlerini sevmiyorlar aslında birbirlerine değer de vermiyorlar. Madem kimse eşimin ve benim fikirlerime saygı duymuyorsa değer vermiyorsa biz neden onlara değer verelim ki biz de düşündük.
Afra tafra laf sokma eleştiri veya övgü hiç birini ciddiye almamaya karar verdik.
Kafamızda nötrleştirdik kendilerini bu saatten sonra ne eleştiri ileri ne de bizi övmeleri bir kulağımdan girip bir kulağımdan çıkıyor. Arkadaşlar kendini sevmeyen ve değer vermeyen insandan ne sevgi bekleyin ne de değer..... Eskiden sadece nefret ederdim şimdi o da yok ne seviyorum ne de nefret hiç bir duygu yok duygum 0 o yüzden kafam bile rahat artık alınmıyorum bile oh beeee... Size de tavsiyem hayatınızdan cıkaramadupınız insanı kafanızdan cıkarsın ve rahat edin...
Afra tafra laf sokma eleştiri veya övgü hiç birini ciddiye almamaya karar verdik.
Kafamızda nötrleştirdik kendilerini bu saatten sonra ne eleştiri ileri ne de bizi övmeleri bir kulağımdan girip bir kulağımdan çıkıyor. Arkadaşlar kendini sevmeyen ve değer vermeyen insandan ne sevgi bekleyin ne de değer..... Eskiden sadece nefret ederdim şimdi o da yok ne seviyorum ne de nefret hiç bir duygu yok duygum 0 o yüzden kafam bile rahat artık alınmıyorum bile oh beeee... Size de tavsiyem hayatınızdan cıkaramadupınız insanı kafanızdan cıkarsın ve rahat edin...