• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlar ve bebek sahibi olma istegi :(

Blacky90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
78
9
98
Merhabalar,

Ben 1,5 sene önce korunma hapini biraktim, 2. aydan beride hipotiroid hormon kullaniyorum ama yinede hamile kaldigimda düsük oluyor. 2 kere düsük yaptim. Esimde bebek istiyordu ama bu son 2 ayda clomen kullanmak zorunda kaldim ve doktor hangi günler iliskiye gircegimizi söyledi ama esim benimle iliskiye girmedi, bosuna aldim yani bu ay bütün haplari vs. O istediginde ben istemesemde yine de onjnla iliskiye giriyorum.
Dün cok kavga ettik, babasi onunla konusmuyor cünkü benimle evlenmesini istemiyolardi biz yinede evlendik. Dün bana senin sucun dedi, sanki ben onu zorladim benimle evlenmesine. Beni sucluyor her konuda. Benim tavirlarim hosuna gitmiyormus ve ben onun disari cikmasina karisiyormusum. Zaten sabah 8den aksam 7e kadar calisiyo, bazi günler 10a kadar calisiyo ve eve geldiginde hemen eline telefonunu aliyo, ne benimle sohbet ediyor ne yüzüme bakiyor, varsa yoksa telefonu ve playstation. Yinede yeterince disari ciktigini düsünüyorum, her pazar günü mac seyretmeye gidiyor, 3 hafta önce arkadaslarinla türkü barina gitti gece 5de eve geldi, ondan 3 hafta önce yine gitti ve sabaha karsi geldi. Zaten zamani yok bide vaktini arkadaslarina syirinca bana ayirmayinca cok üzülüyorum, gercekten cok mu sIkIyorum sizce?
Bide bana önce tedavi ol hamile kalabilmek icin diyor, ben o clomen haplarini icerken hamile kalabilirim diyorum anlamiyor yada anlamak istemiyor. Cok caresizim, bebek sahibi olmak istiyorum ama esimin beni desteklememisi cok üzüyor beni. Bu arada ikimizde 25 yasindayiz.

Esiniz bebek sahibi olmayi hakkettigini sanmiyorum sana evlendigimiz icin sen suclusun yada seninle ilgilenmemesi hep telefonla ilgilenmesi falan, birkkez daha duşün derim ayrica telefonunuda kontrol et bukad elinde olmasi peh normal degil sizden uzaklasmis acikcasi anlattiklarinizdan bunu anladim cocuk cok istemeniz sizi sitrese sokmus biraz rahatlayin derim biliyorsunuz bu durumu cok dusunmekte etkiliyor olmamaya umarim duzelir hersey hakkinizda hayirlisi olsun

Esiniz bebek sahibi olmayi hakkettigini sanmiyorum sana evlendigimiz icin sen suclusun yada seninle ilgilenmemesi hep telefonla ilgilenmesi falan, birkkez daha duşün derim ayrica telefonunuda kontrol et bukad elinde olmasi peh normal degil sizden uzaklasmis acikcasi anlattiklarinizdan bunu anladim cocuk cok istemeniz sizi sitrese sokmus biraz rahatlayin derim biliyorsunuz bu durumu cok dusunmekte etkiliyor olmamaya umarim duzelir hersey hakkinizda hayirlisi olsun
Telefonunu kontrol edemiyorum, kiziyor. Uyurken bile telefonunu elime aldigimda uyanir. Ben bu kadar agir hap kullanirken onun bunu umursamamasi cok yordu beni.

Bence çocuk sahibi olmaktan önce eşinle arandaki problemleri düzeltmende fayda var.Çünkü eşin bencilce kendi hayatını yaşıyor.Çocuk evliliği kurtarır zihniyetinde hiç bir zaman düşünmeyin önce aranızdaki sıkıntıları giderin daha sonrasında da inşallah çocuk düşünün derdim.Tabii ki karar size kalmış..

Bence çocuk sahibi olmaktan önce eşinle arandaki problemleri düzeltmende fayda var.Çünkü eşin bencilce kendi hayatını yaşıyor.Çocuk evliliği kurtarır zihniyetinde hiç bir zaman düşünmeyin önce aranızdaki sıkıntıları giderin daha sonrasında da inşallah çocuk düşünün derdim.Tabii ki karar size kalmış..
Bu sorunlar hep vardi, hic degismiyor, evlendigimizden beri ani

Telefonunu kontrol edemiyorum, kiziyor. Uyurken bile telefonunu elime aldigimda uyanir. Ben bu kadar agir hap kullanirken onun bunu umursamamasi cok yordu beni.
Baksen adam resmen sakliyor telefonu demekki var birseyler umarim yoktur ama cok süphe verici bu durum degisik birseyler yasamak isteyebilir bunaldiysa aranizdaki durumlara vallahi bunun ustune dur derim ama karsilascaginiz seylere hazirlikli ol eger birsey yapamam diyosan oyle birak nebilim adam uzaklasmis senden belli, yazdiklarin onu gosteriyor bebek yapmayi birkez daha dusun

Evliliğinizde bu denli sorunlar varken neden çocuk istediğinize anlam veremedim,senin suçun ne demek siz ortak bir karar alarak evlenmediniz mi yoksa siz kendi kendinize mi evlendiniz.Eşinizi çok sıktığınız izlenimine kapılmadım ben çünkü anlattığınız kadarıyla normal bir şekilse sosyal hayatını yaşıyor.Çocuk konusundan önce evliliğinizin temellerinin sağlam olduğundan emin olun ki yarın öbür gün bir evlat sahibi olduğunuzda yine senin suçun diyerek olay çıkartmasın.Sizi anlıyorum benimde 4 tane gebelik kaybım var ve bu istek gem vurulması zor bir istek fakat dediğim gibi eşinizin size karşı tutumu yanlış ve bence çocuk istediğinden pek emin değil.Bu sorunlarınızı çözdükten sonra el birliği ile çocuk sahibi olmaya çalışın derim.

Bu sorunlar hep vardi, hic degismiyor, evlendigimizden beri ani
Zor bi hayatın olacak canım o zaman üzerine birde çocukların sorumluluğu ve de kocanın vurdumduymazlığı ne diyeyim Allah sabır versin.Şunu da diyeyim dayan dayan bir yere kadar günün birinde sende patlarsın.Çünkü hiçbir ilişki tek tarafın tavizleriyle yürümez.

Neden böyle bir adamla ısrarla çocuk yapmaya çalışıyorsun
Sırf kendiniz istiyorsunuz canınız sıkılıyor evde diye çocuk yapmanız o zavalli ya haksızlık degul mi !!

Neden böyle bir adamla ısrarla çocuk yapmaya çalışıyorsun
Sırf kendiniz istiyorsunuz canınız sıkılıyor evde diye çocuk yapmanız o zavalli ya haksızlık degul mi !!
Canim sIkIldigindan cocuk istemiyorum tabi, bilmiyorum sizin cocugunuz var mi ama ben cocuk gördügümde icim parcalaniyor, bebek isteme atesi düsünce insanin icine önüne gecemiyosun.

Evliliğinizde bu denli sorunlar varken neden çocuk istediğinize anlam veremedim,senin suçun ne demek siz ortak bir karar alarak evlenmediniz mi yoksa siz kendi kendinize mi evlendiniz.Eşinizi çok sıktığınız izlenimine kapılmadım ben çünkü anlattığınız kadarıyla normal bir şekilse sosyal hayatını yaşıyor.Çocuk konusundan önce evliliğinizin temellerinin sağlam olduğundan emin olun ki yarın öbür gün bir evlat sahibi olduğunuzda yine senin suçun diyerek olay çıkartmasın.Sizi anlıyorum benimde 4 tane gebelik kaybım var ve bu istek gem vurulması zor bir istek fakat dediğim gibi eşinizin size karşı tutumu yanlış ve bence çocuk istediğinden pek emin değil.Bu sorunlarınızı çözdükten sonra el birliği ile çocuk sahibi olmaya çalışın derim.
Tabi ki ortak kararimizdi, ben kafasina silah dayayip evlenmedim yani. Babasi onunla barismadigi sürece bizim evliligimiz saglam olamiyacak galiba ama babasida asla barismicak gibime geliyor. 2,5 sene oldu evleneli ve ailesi hala bosan demekten yorulmadi.

Ben bu adami bir omur cekmeye raziyim diyo musun peki?

Tabi ki ortak kararimizdi, ben kafasina silah dayayip evlenmedim yani. Babasi onunla barismadigi sürece bizim evliligimiz saglam olamiyacak galiba ama babasida asla barismicak gibime geliyor. 2,5 sene oldu evleneli ve ailesi hala bosan demekten yorulmadi.
Canım yanlış anlama elbetteki çocuk sahibi olup,olmama senin kararın ama ben eşinin sana ve evliliğinize olan bağlılığından emin olduğun zaman çocuk yapmanı tavsiye ederim.Evet bu çocuğu sen çok istiyorsun ama eşin hiç sana artık bir evlat sahibi olmak istediğinden bahsediyor mu yoksa bu uğurda tek başına mı savaşıyorsun?

Çocuk meselesini ertelemenizi tavsiye ederim önce eşinizle olan problemleri halledin halledemeyip boşanmak isterseniz daha zor oluyor çocuk var diye boşanmayınca da yıllarca hem size hem aile şiddeti ortamı içinde büyüyün çocuğa yazık.

Canım yanlış anlama elbetteki çocuk sahibi olup,olmama senin kararın ama ben eşinin sana ve evliliğinize olan bağlılığından emin olduğun zaman çocuk yapmanı tavsiye ederim.Evet bu çocuğu sen çok istiyorsun ama eşin hiç sana artık bir evlat sahibi olmak istediğinden bahsediyor mu yoksa bu uğurda tek başına mı savaşıyorsun?
Evet bahsediyor sorunda orda iste cocuk gördügünde oda diyor bende istiyorum iste ne biliim bu bebek arabasindan alcam fln diyor ama son 2 gündür ne olduysa bilemiyorum

Belki de hayırlı olan bu adamdan bebek sahibi olmamandır hiç bu açıdan düşündün mü
Ondan ayri kalmayi düsünemiyorum, bazende zaten bütün gün evde yok ayrilsam degisen bisey olmicak diyorum hayatimda ama yinede korkuyorum, hic bir zaman cocugum olmicak o zaman

Back
X