• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlar

Sevinc126

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
112
69
13
37
Erkek arkadasim cok iyi biri gibiydi hep evlenmek istegiyle yaklasti. Askere gitti ailene soyle nasilsa evlencez dedi soyledim ben de cok guvenerek bekledim askerden geldi.bambaska biri oldu. Umursamaz zorla evlenmek isteyen birine donustu. Ayrildik sonrasinda da. Cok uzuluyorum.

Neyseki dunyada tek yaratilmiyolar
O istemiyosa sen hic isteme
Onune bak
Illa yeni biri cikar ,belki cok dha fazla sevecegin ;)

Ustelik herkese soyledim cok emindim cunku ondan. Ev esyasi kiralik ev herseye bakiyoduk netten konusuyoduk. Simdi gitti

Eğer evlendikten sonra değiştiğini görseydin daha çok üzülebilirdin. Allah'ın sevgili kuluymuşsunki değiştiğini erkenden gördün ve kurtuldun.
Şimdi sana zor geliyor olabilir ama öyle günler gelirki "iyiki" ayrılmışız dersin. Üzülme hiç demekki senin için hayırlı değilmiş :KK16:

Bir de ben ona iliskinin baslarinda bakire olmadigimi soyledim. O da once uzuldu sonra kabul etti. Aylar sonra da bana bunu bahane ederek ayrildi...

Cok merak ediyorum, iliskinin basında bakire olmadığını nasıl söyledin? Ilk buluşmada klasik tanışma cümleleri kurarken, pat diye ben bakire değilim mi deniyor, nasıl oluyor?
Askere gidip de psikolojisi etkilenmeyen kimseyi görmedim. Acaba dönüşündeki bu travmayi mi atlatamadiniz?

7tabiki ilk bulusmada degil bisure sonra ona guvendigimde. Ama guvenmicekmisssin. Kimseye soylememek gerekirmis :( dondukten sonra ciddiyeti anladi belki de. Hep soyledikleri yalandi belki de hic ciddi olmamisti demmek ki

Back
X