Sorunlar

Şımarıkmıssınız derken? Hepimiz birer anneyiz ya da anne adayıyız. Kim evladının kötü olmasını ister. Eminim ailende senin kötülüğünü istemiyordur. Seni büyütüp bu yaşa getirmiş ne kadar huzursuz olursan ol.
Evladının organını satmaya çalışan aile de gördüm, kızını erkeklere pazarlayanı da gördüm, 7-24 dövüp küfredeni de gördüm….nasıl kimse evladının kötü olmasını istemez ya biz dünyada yaşıyoruz da siz cennetten mi bunu yazıyorsunuz anlamadım

Sen benim derdimi anlama yorumda yazma. Uzun uzun yazmissinda yazdigindan bir sey anlamadim ben senin gibi uzatmiyorum bos bos
Gayet güzel açıklamış derdini. İnsanlar senin konunu ilk bir iki kere görünce güzel güzel yardımcı olmaya çalışıyor, ama bir dönüt alamıyorlar. Öyle olunca da doğal olarak üçüncü ve dördüncü konunu ciddiye alamıyorlar.

Bir şey soruluyor, cevap vermiyorsun. Hiçbir bilgi de vermiyorsun zaten. Kısa kısa tek cümlelik muğlak sorular soruyorsun. Eleştiri gelince de savunmaya geçiyorsun hemen. Sorunların hep aynı. Senin gibisini hiç görmedim cidden. Bence biraz özeleştiri yapma vaktin gelmiş artık.

Gayet güzel açıklamış derdini. İnsanlar senin konunu ilk bir iki kere görünce güzel güzel yardımcı olmaya çalışıyor, ama bir dönüt alamıyorlar. Öyle olunca da doğal olarak üçüncü ve dördüncü konunu ciddiye alamıyorlar.

Bir şey soruluyor, cevap vermiyorsun. Hiçbir bilgi de vermiyorsun zaten. Kısa kısa tek cümlelik muğlak sorular soruyorsun. Eleştiri gelince de savunmaya geçiyorsun hemen. Sorunların hep aynı. Senin gibisini hiç görmedim cidden. Bence biraz özeleştiri yapma vaktin gelmiş artık.
Sen milletin avukatimisin ya senin yorum yazmandw beni rahatsiz ediyor

Sevgili disinda baska seyler de dusunmeyi denersen yazdiklarimi anlaman kolaylasacaktir.

Mesela annenin 1i cocuk, digeri yetiskin sevgili sevgili diye ortada dolalasan 2 cocukla hayatta kalma mucadelesini anlamaya calisirsan sorunlarini da asarsin.

Ha bana dersen ki sen olayi cok yanlis anlamissin durum su dersen ben de sana ben cok yanlis anlamisim ozur dilerim derim.

Tabi sen boyle dolu dolu yazinca benim kapasitem onu anlamakta yetersiz kaliyir.
Sen benim yasadiklarimi nereden biliyorsun peki ben sana benim konularima yorum yapma diyorum. Yapici yorum yapmiyorsunuz surekli elestiiyorsunuz amaciniz ne huzursuz etmek mi

Şımarıkmıssınız derken? Hepimiz birer anneyiz ya da anne adayıyız. Kim evladının kötü olmasını ister. Eminim ailende senin kötülüğünü istemiyordur. Seni büyütüp bu yaşa getirmiş ne kadar huzursuz olursan ol.
zorla ikna mı edeceksiniz bizi her ebeveynin harika olduğunu hepsinin bizi düşündüğünü?

Sevgili disinda baska seyler de dusunmeyi denersen yazdiklarimi anlaman kolaylasacaktir.

Mesela annenin 1i cocuk, digeri yetiskin sevgili sevgili diye ortada dolalasan 2 cocukla hayatta kalma mucadelesini anlamaya calisirsan sorunlarini da asarsin.

Ha bana dersen ki sen olayi cok yanlis anlamissin durum su dersen ben de sana ben cok yanlis anlamisim ozur dilerim derim.

Tabi sen boyle dolu dolu yazinca benim kapasitem onu anlamakta yetersiz kaliyir.
Ben sevguli disinda baska seylerde dusunuyorum yazilarin cok bos ne anlatmaya calistigin anlasilmiyor kusura bakma

Hayır bir de rainyy bak ben seni savunuyorum sen gidip alakasız mesajlarıma beğenmedim atıyorsun. Sonra otri durduk yere küsmüş oluyor :KK12:
rainyy bu kızma ona.ben beğendim atacağım devamlı.yoksa kızıyor.hem sevimli de gelmeye başladı bu kız bana nedense :KK45:

Evde huzur yok ne demek, insanın ailesi gibisi varmı. Tabi bunu ayrılınca anlıyor insan. 4 aylık evliyim. Evlensemde kurtulsam birdaha gelmicem diyordum. Ayda bir gitmwk o kadar zoruma gidiyor ki şimdi. Öyle deme mutlu ol kıymetini bil
Ayda bir gitmek niye zorunuza gidiyor, çok çocukça geldi bana🙄

Son düzenleme:
Back
X