Sorunlar

Kimse kimsenin hayatını bilemez tabi, ama annenin açısından da bakmak lazım. O neden bu halde. Kimse durup dururken o hale gelmez. Neler onu bu duruma getirdi ki evlatları bile ondan şikayetci. Bi anne açısından düşününce onun durumu daha acı. 😑
Canim ben fazlasıyla empatik biriyimdir ama hasta bir anneyle yaşamadan poncik polyanna olmak olağan tabi ben de anne oldum 2 yaşında bir evladım var inan o zaman anladım ben anneme fazla anlayış gostermisim zaten.. insanın içinde olacak sadece daha fazla anlatamayacağım anlayamayacaksin zaten sevgiler

Mutluluk huzur aileden kurtulup başka bir insanda kurtuluşu aramak değil.
Mutluluk kendi ayaklarının üzerinde durup kendi paranı harcayıp kendi anahtarınla evinin kapısını açabilmektir.
Kolayı ise birilerine yapışıp kalmayı ummaktır ki örnek vermek gerekirse; bu kısa yoldan parayı bulayım derken elindekini de kaybedip üste boçlanmak gibi berbat bir paradokstur. Hayatını mahfeder...
Tabi rainny senin bi kulağından girip ötekinden çıkacağı için pek de akıllanacağını sanmıyorum ama neyse😅😅

Kaç yaşındasın evlenmeyi düşünüyor olduğuna göre büyüksün evde durmak yerine bir işe girip evi otel gibi mi kullansan.

Kizlar evde huzur yok sıkıldım artik biri karsima cikmasini istiyorum ama o da olmuyor :KK43:
Evde ne oluyor onu yazsan keşke. Ona göre yorum yapardık.

Geçen biri ilgileniyordu senle, evlen, gelinlik bakmaya başla dedik ama gerisi gelmedi. Noldu o adama?

Bu arada aile evinden kaçmak için evlenmek dünyanın en büyük hatası olur. Bir işe gir ev arkadaşı bul daha mantıklı.

Üniversite okudun mu? Mesleğin var mı? 26 yaşında hiçbir şey yapmadan aile evinde mi oturuyorsun gerçekten?

Mart kedisi rainyy yine konu açtı .
Ya tamam rainyy ye biz de kızıyoruz, çok eleştiriyoruz ama ikidir denk geliyorum mart kedisi adı altında bence hakarete giren yorumlar yapıyorsunuz. Mart kedisi diyerek ne demek istediğinizi herkes anlayabiliyor, ayıp gerçekten. Bel altı yapmadan da eleştirebilirsiniz.

Ya tamam rainyy ye biz de kızıyoruz, çok eleştiriyoruz ama ikidir denk geliyorum mart kedisi adı altında bence hakarete giren yorumlar yapıyorsunuz. Mart kedisi diyerek ne demek istediğinizi herkes anlayabiliyor, ayıp gerçekten. Bel altı yapmadan da eleştirebilirsiniz.
En iyi tabir bu diye düşünüyorum . Kötü bir şey de değil aslında
Benim kedim Mart ayında bir gergin , poposu sürekli havada .bulduğu erkek kedilere gariban gariban bakardı. Rainyy de şu an mevsimsel gibi sürekli sevgili istediği için dedim . Kötü değil aslında komik .😂

Evet mart kedisi ne ya ben burda duygisal birseyler istiyorum kendinle karistirdin herhalde beni. Terbiyesiz
Eveeettt kendimle karıştırdım bende koca istiyorum bende bende 😂😂 kız sürekli konu açıyorsun erkek istiyorum diye .gördüğün her erkekle ilgili hayaller kuruyorsun . Duygusal bir şeyler olsa dalga geçmem de senin ateşin çıkmış gibi be yavrum .

En iyi tabir bu diye düşünüyorum . Kötü bir şey de değil aslında
Benim kedim Mart ayında bir gergin , poposu sürekli havada .bulduğu erkek kedilere gariban gariban bakardı. Rainyy de şu an mevsimsel gibi sürekli sevgili istediği için dedim . Kötü değil aslında komik .😂

Aslinda bakarsaniz konu sahibinin derdini tam olarak cogumuz anlayamadik. Neden anlayamadik her gun sevgili ariyor. Bunu anlamak zor degil insan sevmek ve sevilmek ister buraya kadar bana normal geliyor. Her gun olunca is normallikten cikiyor.

Diger taraftan kurdugu cumleler cok kisa ve kendini ifade etmiyor ya da edemiyor. Uzun cumleler kurup ona yardimci olmak isteyenleri hemen gecistiriyor ve karsi atak yapiyor.
Kardesim sorunlu.
Annem sorunlu. Diyor. Olabilir sorun insanlar icindir yadimci olmak isteniyor konuya yazmayin diyor. Hal boyle olunca herkes mi sorunlu diye sorarlar insana.

Her gun herkes sorunlu, ben sevgili istiyorum diye ortada dolasan 26 yasinda bir yetiskin var ortada.
Bu arada sorun nedir hala bilmiyoruz cunku aciklanmiyor. O zaman konularin amaci ne bunu da bilmiyoruz.

Aslinda bakarsaniz konu sahibinin derdini tam olarak cogumuz anlayamadik. Neden anlayamadik her gun sevgili ariyor. Bunu anlamak zor degil insan sevmek ve sevilmek ister buraya kadar bana normal geliyor. Her gun olunca is normallikten cikiyor.

Diger taraftan kurdugu cumleler cok kisa ve kendini ifade etmiyor ya da edemiyor. Uzun cumleler kurup ona yardimci olmak isteyenleri hemen gecistiriyor ve karsi atak yapiyor.
Kardesim sorunlu.
Annem sorunlu. Diyor. Olabilir sorun insanlar icindir yadimci olmak isteniyor konuya yazmayin diyor. Hal boyle olunca herkes mi sorunlu diye sorarlar insana.

Her gun herkes sorunlu, ben sevgili istiyorum diye ortada dolasan 26 yasinda bir yetiskin var ortada.
Bu arada sorun nedir hala bilmiyoruz cunku aciklanmiyor. O zaman konularin amaci ne bunu da bilmiyoruz.
Sen benim derdimi anlama yorumda yazma. Uzun uzun yazmissinda yazdigindan bir sey anlamadim ben senin gibi uzatmiyorum bos bos

Eveeettt kendimle karıştırdım bende koca istiyorum bende bende 😂😂 kız sürekli konu açıyorsun erkek istiyorum diye .gördüğün her erkekle ilgili hayaller kuruyorsun . Duygusal bir şeyler olsa dalga geçmem de senin ateşin çıkmış gibi be yavrum .
Sen beni nereden biliyorsun acaba engellendigin iyi olmu :D

Sen benim derdimi anlama yorumda yazma. Uzun uzun yazmissinda yazdigindan bir sey anlamadim ben senin gibi uzatmiyorum bos bos

Sevgili disinda baska seyler de dusunmeyi denersen yazdiklarimi anlaman kolaylasacaktir.

Mesela annenin 1i cocuk, digeri yetiskin sevgili sevgili diye ortada dolalasan 2 cocukla hayatta kalma mucadelesini anlamaya calisirsan sorunlarini da asarsin.

Ha bana dersen ki sen olayi cok yanlis anlamissin durum su dersen ben de sana ben cok yanlis anlamisim ozur dilerim derim.

Tabi sen boyle dolu dolu yazinca benim kapasitem onu anlamakta yetersiz kaliyir.

Back
X