• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlar

Arkadaşlar birşey soracağım size ben ailemin yanına geldim kalmaya evimde eşyalarımın bazılarını kaldırmıştım yani kendi düzenim sonuçta emanet takılarımı da yanıma almıştım. Eşimle aramızda bozuk zaten ama ciddi bişey yoktu taki benim emanetlerimi yanıma alıp gelip ailesiyle benim evime girip bana takılarımın yani sadece bileziklerimin hesabını sordular resmen evime girip eşyalarımı emanetlerime bakmışlar bunun suçu ne ya eş eş değilki adam olsa gerçi babasını babama arattı bide utanmadan gelip bana sormuyor da çıldırıcam artık
Onlar sizin isterseniz takarsıniz isterseniz saklarsiniz bu kadar sakin olmayın cevaplarınızı yapıştırın susulmayacak yerde susmayın yoksa daha çok tepenize binerler.

banka hesabında ki para ortak mal oluyor.Bilezik kadına ait oluyor mahkeme de .Kendi adınıza banka hesabina para vs yatırmayın.Ya da kiralık kasa açmayın hala evliyken
Yo ben bozdurup yatırdım mesela
Bilezikleri bozdurmam hala benim olduğu gerçeğini değiştirmez
Bana takılan takının parasıdır yani
Dökümüyle sunduğum müddetçe sorun olmaz

banka hesabında ki para ortak mal oluyor.Bilezik kadına ait oluyor mahkeme de .Kendi adınıza banka hesabina para vs yatırmayın.Ya da kiralık kasa açmayın hala evliyken
Paralar benim hesabımdaydı birlikte harcadık zaten ama onuda inkar ederse bilmiyorum çeyreklerim gramım onlara verdim hepsini sadece bileziklerim kaldıydı

Düğünde takılan parayı ortak harcadık benim hesaptaydı o sorun olurmu ki acaba sonuçta banka kartımda sadece para vardı düğünde takılan diye çıkmaz heralde 😂

Yo ben bozdurup yatırdım mesela
Bilezikleri bozdurmam hala benim olduğu gerçeğini değiştirmez
Bana takılan takının parasıdır yani
Dökümüyle sunduğum müddetçe sorun olmaz
Avukatin söylemiş benim yukarida yazdığım sekildeydi.Bana dava sürecinde hesapta para bırakmayın dedi.Avukatınıza danışın isterseniz.Annenize vs verip sizin için saklatin

Avukatin söylemiş benim yukarida yazdığım sekildeydi.Bana dava sürecinde hesapta para bırakmayın dedi.Avukatınıza danışın isterseniz.Annenize vs verip sizin için saklatin
Boşanma durumunda öyle yaparım elbette şu an öyle bi durumum yok ama ben tatile bile gittiğimde aklım evde kalıyordu böyle içim daha rahat etti ondan önerdim konu sahibine de
Bozdurup kendi annesinin hesabına da atabilir
Çünkü kadın evden gittiği an bilezik arayan insanlarmış

Arkadaşlar birşey soracağım size ben ailemin yanına geldim kalmaya evimde eşyalarımın bazılarını kaldırmıştım yani kendi düzenim sonuçta emanet takılarımı da yanıma almıştım. Eşimle aramızda bozuk zaten ama ciddi bişey yoktu taki benim emanetlerimi yanıma alıp gelip ailesiyle benim evime girip bana takılarımın yani sadece bileziklerimin hesabını sordular resmen evime girip eşyalarımı emanetlerime bakmışlar bunun suçu ne ya eş eş değilki adam olsa gerçi babasını babama arattı bide utanmadan gelip bana sormuyor da çıldırıcam artık
Eşiniz ve ailesi berbat insanlar , bu evliliği gözden geçirin derim ...

Bide ben yine kötü düşünerek almamıştım ama şimdi onların yaptığına karşılık mahkemede napıcam bilmiyorum bide evime girip bakmışlar eşyamın bazılarını dolaba kaldırmıştım dicekler herşeyi toplamışsın diye ama alakası yok ben sadece düzenimi öyle kurmak istedim illa herşey ulu ortaya koyacak değilim bide eşim ailesine her bokunu anlatıyor başta sorun bu zaten yatak odasına Varana kadar anlatıyor
Nefret ediyorum herseyi anasına ailesine anlatan erkeklerden

Back
X