Sorunlara takl kalmayn, salk en nemli ey !

öncelikle geçmiş olsun..
çok haklısın canım insanın sağlığı yerinde olduktan sonra aşamayacağı sorun yoktur...

burda yazıları hep okurdum sevgılısınden ayrılanlar kocasından kaynanasından gorumce komsu vs hatta evlenemıyorum baslıkları hıcbırsey saglıktan degerlı degıl cok saglıklı bırıyım herkes kadar ufak tefek hastalıklarım olur ama 2 haftada mıgren mısım bas agrısı cogalınca anladım sekerım dusuyormus yemek yeyoncede cıkıyor seker hastası olabılırmısım bas agrısı ıcın tomografı cekıldı beyınde kıst varmıs doktora gıttım bısey olmaz buyuk ıhtımal dedı doktor ama emar ıstedı bugun cekıldı cuma gunu bellı olcak ama dusundumde soyle bı hayatta saglık olduktan sonra hersey olur varsın gec olsun uzulmeyın mutlu olun mutlu kalın dıye ıcımden geldı yazdım buraya saglık bır hazıne hem bedenen hem ruhen mutlu olamaya calısın sevgılı kk bana dua edın olur mu :gitme:

Gercekten de en onemli sey saglik...Allah acil sifalar versin insallah...

Evet her zaman söylerim bu hayatta sağlıktan önemli hiçbirşey yok .herşeyin başı sağlık .Sağlıktan başka herşey boş hiçbirşey için takılmaya üzülmeye değmez.Yeterki sağlımızı yerinde olsun..Geçmiş olsun canım .Allah şifalar verin

ah ah o kadar boş şeylere kafamızı takıoruz ki takmakla kalsak yine ii bunlar hastalık olarak geri dönüyor bize.
şimdiki aklım olsa kafama tokadan başka bi şey takmam dicem ama yakında toka takacak saç da kalmıcak .kısacası kafama bi şey takmazdım .hayatta en önemli şey sağlık!!!!!

haklısın canım onu bende düşünüorum bazen o adkar boş şeylerle uğrsaıoruzki anlatatmam yaageçmiş olsun canm

canim nekadar haklisin herseyin basi saglik, bunu son haftalarda cok iyi anladim. ne dertler gelir gecer önemli olan sagligindan olmamak.
sana allahdan acil sifalar diliyorum canim dua edicem senin icin, icini ferah tut ins önemli birsey degildir

inşallah iyisindir. merak ettim bende sonucunu alınca yaz mutlaka. herşeyin başı sağlık çok doğru.
acil şifalar.

:teselli:

canım geçmiş olsun
inşallah kötü bir problem çıkmaz
haber ver bizlere...

canım cok gecmiş olsun bende migren illetiyle cebelleşen biri olarak seni cook iyi anlıyorum.ama migrene sebep olan seyi şifalı bitkiler kitabından uzun arayışlar sonucu eşim buldu.benim süt içince migrenim azıyor.bunu test ettik haheten öyle ve yaklasık 2 senedir sütü ağzıma sokmuyorum.sonuclarını merakla bekliyorum

çok doğru canım herşeyin başı sağlık. ınsan hastanelre düşünce hasta olunca anlıyor ancak sağlıgın degerini.
Çok geçmiş olsun canım, umarım şimdi iyisindir :1hug:

şubatta tekrar cekılıcek ınsallah bısey cıkmaz ama mıgran dedıler o kadar sık basım agrıyorkı dayanamıyorum artık hergun agrı kesıcı ıcıyorum bagımlı gıbı tesekkur ederım angel

teşekkür ederim incidestan
bu arada konum sabit olmuş şaşırdım teşekkürler ama kimse başına gelmeden anlamıyor sağlığın önemi herkes okusun farkına varsın sağlık ne kadar önemli

Canim cok cok gecmis olsun, nede güzel bir konu acmissin..
Bizi mutlaka bilgilendir.

cnm çok geçmiş olsun dedigin gibi her işin başı saglık gerisi boş inşallah iyleşirsin bendede migren ve damarda kan pırtılaşması var ama hastalıgı takmıyom hatta onu unutum yokmuş gibi davranıyom agrılar gelince kendini hatırlatıyor kapanıyom karanlık odaya sesizlik imkansızda kulagıma tıkıyom pamukları 1 saat rahatlatıyor arkadaşım inşallah iyleşirsin

Back
X