Sorunlara takl kalmayn, salk en nemli ey !

cnm çok geçmiş olsun dedigin gibi her işin başı saglık gerisi boş inşallah iyleşirsin bendede migren ve damarda kan pırtılaşması var ama hastalıgı takmıyom hatta onu unutum yokmuş gibi davranıyom agrılar gelince kendini hatırlatıyor kapanıyom karanlık odaya sesizlik imkansızda kulagıma tıkıyom pamukları 1 saat rahatlatıyor arkadaşım inşallah iyleşirsin

bende aynı karanlık odada yatıyorum bıraz gecıyor ama yolda olsa yuruyemıyorum agrıdan bas agrısı bır baska sey ılgıun ıcın tesekkur

çok geçmiş olsun ,Allah kimseyi sağlıgından etmesin ama yapı meselesi birazda
ama dedilerine katılıyorum Ölümlü dünya boş dünya

Sende moralini yüksek tut üzülme lütfen opuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun ,Allah kimseyi sağlıgından etmesin ama yapı meselesi birazda
ama dedilerine katılıyorum Ölümlü dünya boş dünya

Sende moralini yüksek tut üzülme lütfen opuyorumnanaktan

teşekkür ederim..yapı meselesı de olabılır beslenmenın etkesı cok cocukluk ve ergenlıkte ıyı beslenmeyenlerde cok hastalıklar cıkıyor ornegın ben son 3 yıldır boyleyım normalde doktor nedır bılmezdım ben kaydirigubbakcemile3

O gün öyle çok derdim vardı ki, personel iyi çalışmıyordu, ucuz pirinç bulmam gerekiyordu, fatıralar ödenecekti, vergi levhası onaylanmalıydı, yüzümde yeni bir sivilce çıkmıştı... yüzlerce sayabilirdim.. Bir telefon geldi eşime, "baban hastanede yetiş" 1200 km. uzakta.. Zaten arabadaydık, kırdık direksiyonu köyümüze.. Ağlayarak, haykırarak o telefonun aslında babamın ölüm haberi olduğunu bilerek bir yudum su bile içmeden, üstümde yemek döktüğüm bluzumla 12 saat araba sürerek gittik.. Kardeşlerimiz aynı gece yurtdışından uçtular, sarıldık hasta, yaşlı annemize.. Babamızı kaybettik, hastalanmadan, yatmadan üstelik kontrol için gittiği ve doktorun benden bile sağlam kalbin var dediği babam, aynı doktorun kapısında 2 saniyede gizli kalpten ölmüş.. Vedalaşamadan, göremeden gömdük babamızı toprağa 1 hafta önce.. Dün gece per perişan dönerken 2. bir telefonla kızkardeşimin hastanede yattığını öğrendim.. Çok şükür ki durumu iyi şu an.. ıçim öyle köreldi ki acıdan ruhum yanımda değil, canım bedenimden ayrı.. Oysa ne çok derdim vardı 1 hafta önce, ne çok..

canım Yüce rabbim başka acı yaşatmasın inşallah.Evet çok basit şeyleri kafaya takıp üzülüyoruz hasta oluyoruz.Bende çok takıntılı bir insanım sanırım anneme çekmişim oda öyle çünkü ama bu huyumdan hiçte memnun değilim yani.Sağlıklı ve mutlu günler diliyorum herkese.

gecmis olsun Allah cumle hastalara sifalar versin hayati guzel olumlu yasamayi nasibetsin arkamizdan iyi insandi denipte ölmeyi nasibetsin:gitme:

burda yazıları hep okurdum sevgılısınden ayrılanlar kocasından kaynanasından gorumce komsu vs hatta evlenemıyorum baslıkları hıcbırsey saglıktan degerlı degıl cok saglıklı bırıyım herkes kadar ufak tefek hastalıklarım olur ama 2 haftada mıgren mısım bas agrısı cogalınca anladım sekerım dusuyormus yemek yeyoncede cıkıyor seker hastası olabılırmısım bas agrısı ıcın tomografı cekıldı beyınde kıst varmıs doktora gıttım bısey olmaz buyuk ıhtımal dedı doktor ama emar ıstedı bugun cekıldı cuma gunu bellı olcak ama dusundumde soyle bı hayatta saglık olduktan sonra hersey olur varsın gec olsun uzulmeyın mutlu olun mutlu kalın dıye ıcımden geldı yazdım buraya saglık bır hazıne hem bedenen hem ruhen mutlu olamaya calısın sevgılı kk bana dua edın olur mu :gitme:

bunları yazmıstım en son ama sımdı 2.emarın ustune 3. cektırmek gerek dıye sabah tel geldı moralım cok bozuk neden ıstıyolar acaba ne var bıraz agladım acıldım sımdı moralım baya bozuldu keske yazmasaydım duygu somurusu yapar gıbı oldum herkesın moralını bozdum belkıde

son durumum kıst ıyı huylu cıktı bas agrıları olabılır dedı ılac verdı 1 yılda bır kez emar cektırıp takıp edıcem bır haberıımı yazayım dedım derdımı paylastım sonucta

ay canım doğru diyorsun Allah şifa versin şükretmediğimiz için böyle ağlıyoruz ...haklısın sağlıkı olmak yatalak kalıp başkasına mecbur kalmamak en güzeli biz bilmiyor şükretmiyoruz..acil şifalar dilerim..

allah razı olsun rabbım korudu kıstım buyumuyor ama her yıl cekılcek kontrol ıcın zaman zaman hayatta ısyanlarımız oluyor ama saglık cok onemlı polyanna gıbı olmalıyız moral cok onemlı

O gün öyle çok derdim vardı ki, personel iyi çalışmıyordu, ucuz pirinç bulmam gerekiyordu, fatıralar ödenecekti, vergi levhası onaylanmalıydı, yüzümde yeni bir sivilce çıkmıştı... yüzlerce sayabilirdim.. Bir telefon geldi eşime, "baban hastanede yetiş" 1200 km. uzakta.. Zaten arabadaydık, kırdık direksiyonu köyümüze.. Ağlayarak, haykırarak o telefonun aslında babamın ölüm haberi olduğunu bilerek bir yudum su bile içmeden, üstümde yemek döktüğüm bluzumla 12 saat araba sürerek gittik.. Kardeşlerimiz aynı gece yurtdışından uçtular, sarıldık hasta, yaşlı annemize.. Babamızı kaybettik, hastalanmadan, yatmadan üstelik kontrol için gittiği ve doktorun benden bile sağlam kalbin var dediği babam, aynı doktorun kapısında 2 saniyede gizli kalpten ölmüş.. Vedalaşamadan, göremeden gömdük babamızı toprağa 1 hafta önce.. Dün gece per perişan dönerken 2. bir telefonla kızkardeşimin hastanede yattığını öğrendim.. Çok şükür ki durumu iyi şu an.. ıçim öyle köreldi ki acıdan ruhum yanımda değil, canım bedenimden ayrı.. Oysa ne çok derdim vardı 1 hafta önce, ne çok..

yazdıklarından cok etkilendim, hele o son yazdığın;içim oyle köreldi ki ruhum yanımda değil, sanki beni anlatıyor,
ben de yakın zamanda babamı kaybettim, zaman herşeyin ilacı derler ama babanın ölümüne ilaç olamıyor, çünkü gecen zamanla birlikte özlem de artıyor..
sağlığın kıymetini bilmek gerek, sağlık elden gidince diğer sıkıntılar dertler hep sacma geliyor.

konu sahibine de Allah acil şifalar versin, geçmiş olsun.

canım çook geçmiş olsun ne yazık ki yaşamımızın aldığımız nefesin bile kıymeti yok aslında bizler için.
eğer öyle olmasaydı geçici kırgınlıklar, dertler, tasalar...vs bu kadar canımızı sıkmazdı izin vermezdik buna aslında.. tekrar geçmiş olsun :71:

cnm çooook ama çok geçmiş olsun. gerçekten çok haklısın, insan başına gelmeden anlamıyor, en önemlisi sağlık. ben de geçen hafta ülseratif kolit olduğumu öğrendim. turp gibiydim halbuki, doktor nedir bilmezdim. şuan her gece yatarken lavman yapıyorum. ömür boyu doktor kontrolünde olacağım, düzenli olarak kolondoskopi çektireceğim...üstelik yakın zamanda düğünüm var. bugünümüzüde şükür, rabbim daha büyük dert vermesin.
önceden de hep her şeyin başı sağlık derdim, meğer lafın gelişi söylüyormuşum. insan başına gelince daha içten söylüyor:17:

cok gecmiş olsun allah şifa versin.sen ne dersen de ders almak lazım dinlemek lazım ama malesef insanoğlu hiçbişe başa gelmeden tam anlamıyor.sağlık en önemli sey tez zamanda iyileşirsin inşallah

Back
X