- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
burda yazıları hep okurdum sevgılısınden ayrılanlar kocasından kaynanasından gorumce komsu vs hatta evlenemıyorum baslıkları hıcbırsey saglıktan degerlı degıl cok saglıklı bırıyım herkes kadar ufak tefek hastalıklarım olur ama 2 haftada mıgren mısım bas agrısı cogalınca anladım sekerım dusuyormus yemek yeyoncede cıkıyor seker hastası olabılırmısım bas agrısı ıcın tomografı cekıldı beyınde kıst varmıs doktora gıttım bısey olmaz buyuk ıhtımal dedı doktor ama emar ıstedı bugun cekıldı cuma gunu bellı olcak ama dusundumde soyle bı hayatta saglık olduktan sonra hersey olur varsın gec olsun uzulmeyın mutlu olun mutlu kalın dıye ıcımden geldı yazdım buraya saglık bır hazıne hem bedenen hem ruhen mutlu olamaya calısın sevgılı kk bana dua edın olur mu :gitme:
bunları yazmıstım en son ama sımdı 2.emarın ustune 3. cektırmek gerek dıye sabah tel geldı moralım cok bozuk neden ıstıyolar acaba ne var bıraz agladım acıldım sımdı moralım baya bozuldu keske yazmasaydım duygu somurusu yapar gıbı oldum herkesın moralını bozdum belkıde
son durumum kıst ıyı huylu cıktı bas agrıları olabılır dedı ılac verdı 1 yılda bır kez emar cektırıp takıp edıcem bır haberıımı yazayım dedım derdımı paylastım sonucta
bunları yazmıstım en son ama sımdı 2.emarın ustune 3. cektırmek gerek dıye sabah tel geldı moralım cok bozuk neden ıstıyolar acaba ne var bıraz agladım acıldım sımdı moralım baya bozuldu keske yazmasaydım duygu somurusu yapar gıbı oldum herkesın moralını bozdum belkıde
son durumum kıst ıyı huylu cıktı bas agrıları olabılır dedı ılac verdı 1 yılda bır kez emar cektırıp takıp edıcem bır haberıımı yazayım dedım derdımı paylastım sonucta
Son düzenleme: