Sorunları gizlemek....

firtinanınkızı teşekkürler meğer çevremde ne de çok insan varmış aynı karakterde

boşver canım yaaaa
anlatmadıda öğrenemedın mı???
bundan sonra sende kendısıne bişey anlatma.
neden anlatmıyorsun dedıgınde sende senden gördugum gıbı yapıyorum.
dersına.s.

cemrecim sen çok doğal davranmışsın tatlım ama gel görki herkes aynı samimiyette olmuyor malesef...bazısı bunu kompleks yapıyor kendine yediremiyor...tıp bu denli ilerlemişken hastalık bile değil bence bu

bende pkoliyim bebek için tedavi görüyorum ailemden ve 2 arkadaşımdan başkası bilmiyor geçirdiğim sıkıntıları...zorlu ve yıpratıcı bir süreç çok hassas olunduğu zamanım çok oldu...doğru şeyi yanlış yorumladığım sözleri biliyorum...
ben bilerek paylaşmadım bunu etrafımla çünkü yıpratılmaktan ve meraklı sorulardan hiç hoşlanmıyorum bir arkadaşımın başından geçenlere tanık olmuştum ve onun tavsiyesiydi bana bu...öyleki size bakılınca tek gündem bu oluyor hakikaten
bir defasında kalabalık bir arkadaş toplantısında bana sorulan bir soruyla şok olmuştum hayırdır kısırlık falanmı var birinizde diye...şok olmamın nedeni bu benim özelim,yatak odam kimse bu denli kaba ve saygısızca benim özelimi deşemez...
inan bu yaşadığım tecrubeden sonra herşeyi içimde yaşıyorum şimdi...meraklı tavırlar yüzünden böyle davranmaya karar verdim ben...
öyleki burada benim gibi olan arkadaşlarımla konuşup yazışmak,bişeyleri paylaşmak beni daha çok rahatlatıyor...tanımadığım ama dost bildiğim kişilerle inan daha mutluyum..sen de öyle yap tatlım,dilerim bu sene bebişleri alırız kucağımıza :CüvCüv:

evet canım şimdi ben de söylemiyorum

Tabiki kimse mecbur degil derdini anlatmaya ve bazi insanlarda sir küpü gibidir kesinlikle bir problemlerini dertlerini en yakin arkadaslarina bile anlatmazlar fakat yine bu insanlar öyle bir merakli olurlarki baska insanlarin agzindan laf almaya onlarin sorunlarini dertlerini dinlemeye, can havli ile kulak verirler vallaha...:kahve:

Arkadaslik nedir, paylasmaktir degilmi? Ben paylasiyorsam karsimdakide paylasacak ben derdime ortak ediyorsam oda edecek etmiyorsa arkadasim degildir zaten, güle güle:delphin:

sana katılıyorum bunları çok iyi anlatmışsın bencede ben anlatıyorsam ve aynı durum onda da varsa niye anlatmasın ki anlatmalı ama ben de artık hiç bişey söylemiyorum benden laf almak için kendine yararı olabilecek bilgileri öğreniyorlarmış benimle derleşmek değilmiş amaç

ben çocuk için tedavi görüyorum.bu durumumu samimi arkadaşlarla paylaştım.yeri geldi üzüntülerimi,yeri geldi sevinçlerimi.ama onlar aynı durumda oldukları halde benden saklamış. benden bilgi almak için konuşmuşlar.bir arkadaş da polikistik overmiş.söylemedi.diğer arkadaş çocuk yapmaktan korktuğunu söyler dururdu. meğer folik asit alıp hazırlık ypıyormuş ve hamile kalmış.bunları sonradan öğreniyorum. bense onlara moral veriyordum destek çıkıyordum.:çok üzgünüm:

Cemrecım senı o kadar ıyı anlıyorumkı..Insanlar çok fesat..Sen ne kadar ıyı nıyetle içini dökmüşsün onlar saman altından su yurutmus..Aynı durum benımde basıma gelmıstı.bır kac arkadasım bız ıstemıyoruz cocuk dusunmuyoruz dıye dıye hamıle kalmıslardı..Meger çookk uzun zamandır ıstıyorlarmısta olmuyormus..Insanları anlamak cok zor..Bunları yaşadıktan sonra her seferınde bende kapalı kutu olcam kımseye bırsey anlatmıcam dedıysemde hıc bır zaman basarılı olamamışımdır...

Bende bıkmışım ki hiç sormayın...derdini anlatırsın açılırsın ama o kişi senden saklar..ama senide didik didik eder..yani samimi değildir. Bunu sonunda anlıyor insan...valla şimdi artık kimseye anlatmıyorum. Samimiyetsizlikten bıktım, nedir bu insanların hesapcılığı anlamıyorum....canım sende bu kadar üzülme sorun sende değil.onlar utansın.

bence de
zaten o şaşkınlıkla bir liman aradım kendime
çok yalnız olduğumu hissettim ama değilmişim:enbuyukkk:

Cemre, liman her zaman insanın kendidir,kendi içindedir canım
İyi niyetini yitirme ama hep dikkatli ol. Hayat değil insanlar acımasız :teselli:

herkesin çevresinde var inan bu tip insanlar
hiç üzme kendini
onlar ayıp etmiş
mesafeni koy bence kendileri bilir.

bende pek arkadaşlarımla sorunlarımı paylaşmam zamanında çok yaralar aldım bu yüzden artık annemden başka kimseyle hiç bişey paylaşmam ama arkadaşlarım bana birşeyler anlattığında aaa banada olmuştuda sizden sakladım gibi kelimelerde kullanmam kişilik meselesi herhalde anlatmadıysan sonradan söylemeninde bi anlamı yok bence sende takma kafana böyle insanları boşver bak burası var dertleşmek için a.s.

Back
X