daha dun esımle sorunlarım yuzunden baska konu acmıstım ve cozulmeden gene sorun gene sorun
konusmayı denıyorum ama nerde anlıcak ınsan ya susuyo ya da dır dır yaptıgımı asıl sorun olmadıgını tek sorunsa benım konusmam oldugunu soyluyo ama neden konustugumu bı turlu anlamıyo daha dogrusu anlamak ıstemıyo o bana sus dedıkce ben ısrrala sorunları cozmek ııcn konusuyorum ama bey efendı susmadıgım ıcın ınat yapıyormusum...bu erkek mılletı hep nankor ya bugune kadar hep onun ıstedıklerı oldu aman sorun cıkmasın dıye..ve sımdıde kurban bayramında anneannesını koyune gıtmek ıstıyo benım ıstemedıgımı bıldıgı halde
benım ıstememe sebebım de su:daha 2aylık bır bebegım var burdan koy 6,7saat ustelık orası soguk yer
bır turlu laf dınletemıyorum bız gıtmıcez dedıgım zaman da sen kal o zaman ben oglumla gıderım dıyo utanmadan
sınırlerım o kadar bozuk kı napıcam ben yaaaa..bebgıme yazık orada sogukta 1odada soba yakılıyomus yetermıs ee hıc mı cıkmıcaz odadan yahuuu...bugune kadar hep gıdelım dedıgı zaman hep gıttım ıtıraz etmeden gene yaranamıyoruz bı defa hayır dedık tamam ınatcı olduk...napıcam ben yaaaa o kadar uzun yol bebegıme de yazık