• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlarim var sana birakiyorum diyen erkek

Suphelendigim pek bisey olmadi. Ama bence baskasi var. Malum erkekler yenisini bulmadan pek ayrilmiyor.

Seni üzmek istemem ama bencede var. Hatta bence planını bile yapmış. Dicek ki ben geçmişte sana sordum sen şansını ayrılmaktan yana kullandın, işte falanca kişi yanımda oldu. Ayrıl ne hali varsa görsün. Rabbim aşılamıcak sorun vermesin erkek arkadaşın saçmalamış.

Sevgilinizi en iyi siz tanırsınız. Sizi gerçekten seviyorsa bundan uzak tutmaya da çalışıyor olabilir, sorunlu zamanında yanında olacak misiniz inceden bilmek istiyor ya da yorumlardaki gibi gitmek istiyor.

Seni üzmek istemem ama bencede var. Hatta bence planını bile yapmış. Dicek ki ben geçmişte sana sordum sen şansını ayrılmaktan yana kullandın, işte falanca kişi yanımda oldu. Ayrıl ne hali varsa görsün. Rabbim aşılamıcak sorun vermesin erkek arkadaşın saçmalamış.

Cnm inan uzulmedim. Cunki bana da yenisini buldu da boyle yapti gibi gelio. Bir de baskalarinin fikrini almak istedim. Sorununu anlatmio genel dio. Detayli anlatsa bahane degil derdim. Is aile vs. Diye ustu kapali soyledi bahane oldugunu anladim

Cnm inan uzulmedim. Cunki bana da yenisini buldu da boyle yapti gibi gelio. Bir de baskalarinin fikrini almak istedim. Sorununu anlatmio genel dio. Detayli anlatsa bahane degil derdim. Is aile vs. Diye ustu kapali soyledi bahane oldugunu anladim

Herkesin genel problemi var. Hatta kiminin genelden fazla problemi var. Anlatmaması durumu doğruluyor tabi. Cnm hayırlısı neyse o olsun senin için. Bir daha karşına ne yaptığını bilen biri çıksın inşallah.

Merhaba arkadaslar
Erkek arkadsim mdj atti. Sorunlsri varmis ailevi is vs. Sen bu durimdan sikilirsin gidisat seni yorabilir. Cok uzgunum ama durumumm bu..kaldiramayabilirsin sana birakiyorum dedi. Ayrilil bahanesi mi sizce?

Benim icin sorun degil yanındayım de bakim ne diyecek

Oo sen ona sorun mu diyorsun benim tefecilere borcum var peşimdeler hatta senin de sevgilim olduğunu biliyorlar gördükleri yerde topuğumuza sıkacaklarmış. Seni bulamazsak sevgiline sıkarız dediler bende malatyaya halamlara gidiyorum bi süreliğine. Kendine dikkat et derdim ben olsam:KK53: madem öyle az yusuf yusuf olsun lavuk:KK53:

niye malatya? fgfagga

a iyi denk geldi, ben de sana çaktırmadan diğeriyle nasıl daha fazla takılabilirim diyedüşünüyodum bi süredir, teşekkürler X.
diye yazardım ben olsam

Merhaba arkadaslar
Erkek arkadsim mdj atti. Sorunlsri varmis ailevi is vs. Sen bu durimdan sikilirsin gidisat seni yorabilir. Cok uzgunum ama durumumm bu..kaldiramayabilirsin sana birakiyorum dedi. Ayrilil bahanesi mi sizce?
Oldu o zaman görüşürüz deseydiniz keske:deli:
Sizi gözden çıkaran adama ne denir ki..

Çok eskiden aynı durumu bir kız arkadaşım yaşadı. Ben ayrıl dedim. Kız ayrılmadı, üstüne bir de cevap olarak dedi ki; aile sorunların için sana destek olmak istiyorum. Çocuk da demiş ki, ben de bunu duymak istiyordum. Bakalım en ufak bir sorunda beni bırakacak mı? Test etmiş kızı aklı sıra. Ardından kızın güvenilir olduğundan emin oldu ve evlendiler. Şaka gibi olan bu olayı hiç unutamam.

yalan olabilir. seven adam aile olarak zor bir dönemden geçiyoruz.bu süreçte sana zaman ayırayamayabilirim. ama bilki birlikteyiz. seni seviyorum der geçer. instgram anketi mi bu. tamam mı ? devam mı ? bazı erkekler yalan atabiliyor. özellikle paracıklarına kıyamayan pintoş erkekler.

Back
X