Sorunlarımız :( siz olsanız nasıl davranırdınız ?

bademgz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
152
1
26
Ankara
Merhabalar aranıza yeni katıldım.Benim sözlüm askerde onunla bazı problemlerimiz var paylaşmak istedim siz neler yapardınız neler düşünürdünüz diye.Sözlüm çok inatçı birisi özellikle askere gittikten sonra değişti sanki.1 ay önce aramızda bi tartışma yaşandı sonra ben seni böyle görmek istemiyorum istedğin bişey varsa söyle yapıyım üzgün olma artık dedm o da bana telefona ihtiyacım var gönderebilcek misin dedi benmde eski bi telefonum var tamam onu yaptırıp gönderiyim demştim o da kendi telefonumu gönderiyim dememi beklemiş bende yani sonuçta ailem var gönderemem felan gibi şeyler söyledim ve o kızdı üzüldü aileni karşına alamıyomusun fedakar değilsin gibi laflar etti.Bende tamam göndercem dedim sonra aksilikler oldu param yoktu felan gönderemedm yine tartıştık kızdım beni anla dedim anlamıyorm anlamıycam dedi.O da telefonu içeri almıştı yakalatmış 4 ay fazladan yapıcak askerliği bu yüzden benden bunu istemiş bu fedakarlığı görmek istemiş.Ailem ve onun arasında seçim yapmamı bekledi bende yapamadım söyledim mesajlar attım 3 gün hiç konuşmadı.en sonunda mesaj attı ve sen doğru olanı yaptın felan dedi aramız düzeldi diye sevinmiştim ama hala aynı.Ben iyi değilim diyo benden bişeyler bekliyo beklentileri var sözlerin yetmiyo artık diyo neler yapabilirim bilmiyorum artık onu mutlu etmek istiyorum.siz olsanız neler yapardınız ?

askerdeki adama ne yapcaksın ki canım? adam 4 duvarın arasında mahkum gibi çıkamaz edemez sen ne yapabilirsin?

o kendini yalnız hissediyor sanırım psikolojisi bozulmuş üzüldüm bak şimdi

kendisi 4 ay fazladan yaptığı askerliğin sebebini sen görüyor yani seninle telde konuşabilmek için telefon almış yakalanmış 4 ay da hiç az bi süre değil senden de karşılık bekliyor acaba bu 4 aya değer misin değmez misin kafasında bunu sorguluyor olabilir ama askerdeki adamı oturup beklemekten başka bir kız nasıl fedakarlık yapabilir ki ?

Çok uzaktamısınız birbirinize yanına gitseniz ya da maddi durumunuzun elverdiği boyutta bir hediye gönderseniz...

Ay sinir oluyorum bu asker psikolojisinin arkasına sığınıp bayanlara eziyet edenlere Bende eşimi bekledim askerdeyken garibim benden daha sabırlıydı o bana destek oluyordu bir günden bir güne onun yüzünden üzülmedim

Evet psikolojisi baya bozuldu hayattan bıktım sıkıldım diyip duruyo sürekli ve söylediklerimin yetmediğini söylüyo yani bişeyler yapmamı bişeyler göndermemi felan bekliyo bende henüz 18 e bile girmedim zaten fazla bi paramda olmuyo bişeyler yapmak istiyorum ama ne yapcam bilmiyorum onun bu haline dayanamıyorum Neden böyle yapıyo anlamaya çalışıyorum acaba sevmiyo mu dyorum ama yok seviyo bliyorum..Bugün 9. ayımıza girdik İlişkimizin başlarında evlilik istemedğini söylüyodu benden bişey bekleme diyodu kabul ettim tamam dedim sonra acemi birliğnden gelince hiç beklemediğim anda yüzük almış kendi aramızda sözlendk senin için kendi duvarlarımı yıktım dedi yani o da ileriyi düşünüyo artık ama böyle nasıl olcak bilmiyorum çok çabuk sinirleniyo çok alıngan hemen üzülüyo

Nasıl ne amaçla anlayamadım.Ailelerimiz biliyo bu ilşkiyi ama yüzüğü henüz söylemedik çünkü ailem biraz karşı yani onu daha tanımadılar ama önyargılı davranıyolar.Yüzüğü bana bu sana sözüm olsun seni bekliycem dyerek takmıştı..

ooff, biraz kendimi okur gibi oldum ya senin yazdiklarinda,
ben yakinda 18 ime giricem ve bikac ay sonra sevglim askere gidicek
ama ben korkmaya basladim ya
beklemekten degil tabi,hani bu gordugum 2. konu oldu kk da,askerlikten sonra degistigi sevdigim diye,korku sardi birden icimi
niye degisiyoki askerden sonra bi insan anlatirmisiniz?

arkadasim sana tavsiyem su:telden konusmak her zaman mumkun olmuyo,bence hergun olmasada,arada sirada onun icin guzel siirler ara,mesaj at onu ne kadr sevdigini belli et, sabret de evlenince soyle soyle guzel olucak diye hayal kurun,bz yapariz,cok mutlu oluyo insan

Sanırım orda tek başına kalınca arada mesafeler hasretlik olunca bu hale geliyolar.Sürekli ilgi şefkat bekliyo elimden geleni fazlasıyla yapıyorum sürekli sevdiğimi söylüyorum ama sevgimi gösteremedğmi düşünyo bnde bişeyler hazırlayp göndermek istyorm onu düşündğümü görsn istiyorum

Aslında yne böyleydi ama bu kadar değildi tabi beni düşünrdü anlardı şmdi ise anlamıyo anlamak istemiyo yüzüm gülsün artık felan diyo

Aslında yne böyleydi ama bu kadar değildi tabi beni düşünrdü anlardı şmdi ise anlamıyo anlamak istemiyo yüzüm gülsün artık felan diyo

Henüz 18'ine bile basmamış küçücük bir kız çocuğusun!
Asker adamın yüzünü sen mi güldürecekmişsin???
Hadi canım oradan!
Hemen ayrıl ve otur ders çalış!

İlgi beklemesini anladımda hediye beklemesine anlam veremedim.

Ve "benım için aileni karşına alamadın" da nasıl bir laf.Bin tane sevgili bulunur bir aile daha bulunamaz

Askerlik zor beklemek zor.Ama bununda bi adabı vardır.Sevigilini haraketleri bana iç açıcı gelmedi hiç

Daha genceciksin zaten,bu yaşında bu kadar sorunlu olan birinin yükünü nasıl ve niye taşıyasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…