• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sorunlarınızı takıntılarınızı nasıl yeniyorsunuz?

Zamana bıraktım. yıllar geçti hala ilk günki gibi bazı seyler. Olur olmaz yerlerde hala ağlama atakları geçiriyorum.

Zamana bırakarak mı? Vurdum duymaz davranarak mı? Ben kimseye bişey anlatmıyorum .çok içime kapandım ama nasıl oluyor bilmesem de kendi kendine geçiyor
Zamana bırakıyorum olmuyor. İçime kapanıyorum bu sefer kendimi yiyip bitiriyorum. Birine de anlatamıyorum. Sadece unutmak istiyorum, önüme bakmak istiyorum ama bu da iyi bir şey mi bilmiyorum.

Bu kadar rahatsızlık veriyorsa psikoterapi almak en sağlıklısı. Zamana bırakmak, vurdumduymaz davranmak geçici çözümler. Bir süre sonra bunlar yetmemeye başlıyor.

Zamana bırakarak mı? Vurdum duymaz davranarak mı? Ben kimseye bişey anlatmıyorum .çok içime kapandım ama nasıl oluyor bilmesem de kendi kendine geçiyor

Yenemiyorum. Ayda bir buraya konu açıp linç yiyorum. Geçici bir rahatlama sağlıyor. Verilen cevapların etkisiyle bir süre gaza gelip her şeyi halletmiş gibi hissediyorum. Sonra yine başa sarıyorum. Takıntı dediğimiz tam olarak bu değil mi zaten? Yenersek takıntı olmuyor bence🤔

Sorunlarım bir şekilde halloluyor da şu aptal saptal takıntıları psikiyatri ile halletmeye çalışıyorum. Dünyanın en umursamaz insanından bu hale beni getiren sevdiklerime de buradan teşekkürlerimi iletiyorum.
Asıl hastalar o psikiyatri kapısında beklemedikce biz daha cooook buralara konu açarız gibi geliyor bana.

Her gün o sorunları aşacak yeni problemler bularak😂
AA ben bir şey farkettim takıntılı insanlarda özellikle bir sorun varken onu kafaya takıyorlar uzun süre yenisi gelince eski sorunu umursamiyorlar o kadar çok yeni sorunu gözlerinde buyutuyorlar. Siz yazınca aklıma geldi bu. 😂

AA ben bir şey farkettim takıntılı insanlarda özellikle bir sorun varken onu kafaya takıyorlar uzun süre yenisi gelince eski sorunu umursamiyorlar o kadar çok yeni sorunu gözlerinde buyutuyorlar. Siz yazınca aklıma geldi bu. 😂
Azına yetinmeyecek hep daha fazlasını isteyeceksiniz.
Saykoluk bunu gerektirir ahshshsh

Şu son bir aydır anksiyete, depresyon hepsi depreşti. Randevu almıştım iptal etmek durumunda kaldım. Tekrar aldım. Artık anksiyete nin bile ilerlediğini düşünmeye başladım. İnşallah başka hastalık çıkmaz psikolojik olarak....

Back
X