- 2 Şubat 2017
- 3.350
- 3.500
- 133
- Konu Sahibi Turkish Delight
Eskiden vardı evetGüzellik takintisida varmiydi sende
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eskiden vardı evetGüzellik takintisida varmiydi sende
Aylardır bekliyorum.Mucize olmasını ama olmuyor.İste insan unutamıyor.Zamana bırakarak mı? Vurdum duymaz davranarak mı? Ben kimseye bişey anlatmıyorum .çok içime kapandım ama nasıl oluyor bilmesem de kendi kendine geçiyor
Aylardır bekliyorum.Mucize olmasını ama olmuyor.İste insan unutamıyor.
Psikoloğa gidiyorsaniz ismini bana da verebilir misinizTerapi ile... Bambaska bir insan oldum. Su anki versiyonumu cok seviyorum.
Ocak ayında mahkememiz.Bosanma davasi acmadınız mi daha
Boşanmıyor kiBosanma davasi acmadınız mi daha
Ocak ayında mahkememiz.
Zamana bırakıyorum olmuyor. İçime kapanıyorum bu sefer kendimi yiyip bitiriyorum. Birine de anlatamıyorum. Sadece unutmak istiyorum, önüme bakmak istiyorum ama bu da iyi bir şey mi bilmiyorum.Zamana bırakarak mı? Vurdum duymaz davranarak mı? Ben kimseye bişey anlatmıyorum .çok içime kapandım ama nasıl oluyor bilmesem de kendi kendine geçiyor
Ya kafanıza göre yorum yapmayın.Ekimde dilekçe verdik.Ocak ayına mahkeme günü verdiler.E elifnurbeyza bosanmayacak misin???
Manipüle etmeye çalışıyor siziAynen öyle. Başka türlü söylüyo. Utanmıyo
Zamana bırakarak mı? Vurdum duymaz davranarak mı? Ben kimseye bişey anlatmıyorum .çok içime kapandım ama nasıl oluyor bilmesem de kendi kendine geçiyor
Sorunlarım bir şekilde halloluyor da şu aptal saptal takıntıları psikiyatri ile halletmeye çalışıyorum. Dünyanın en umursamaz insanından bu hale beni getiren sevdiklerime de buradan teşekkürlerimi iletiyorum.Zamana bırakarak mı? Vurdum duymaz davranarak mı? Ben kimseye bişey anlatmıyorum .çok içime kapandım ama nasıl oluyor bilmesem de kendi kendine geçiyor
AA ben bir şey farkettim takıntılı insanlarda özellikle bir sorun varken onu kafaya takıyorlar uzun süre yenisi gelince eski sorunu umursamiyorlar o kadar çok yeni sorunu gözlerinde buyutuyorlar. Siz yazınca aklıma geldi bu.Her gün o sorunları aşacak yeni problemler bularak![]()
Azına yetinmeyecek hep daha fazlasını isteyeceksiniz.AA ben bir şey farkettim takıntılı insanlarda özellikle bir sorun varken onu kafaya takıyorlar uzun süre yenisi gelince eski sorunu umursamiyorlar o kadar çok yeni sorunu gözlerinde buyutuyorlar. Siz yazınca aklıma geldi bu.![]()
Yenemiyorum.Zamana bırakarak mı? Vurdum duymaz davranarak mı? Ben kimseye bişey anlatmıyorum .çok içime kapandım ama nasıl oluyor bilmesem de kendi kendine geçiyor