- 1 Nisan 2021
- 1.585
- 1.478
- 83
- Konu Sahibi Turkish Delight
unutmadın mı beni aşkom :)iyiyim şükür destek almıyorum kendim atlattım herşeyi:)
Kendi atlatamaz insan atlattım sanır geçiştirir bir gün paat diye patlar. Nerden bildiğimi sormayın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unutmadın mı beni aşkom :)iyiyim şükür destek almıyorum kendim atlattım herşeyi:)
benimde güzellik takıntım vardı çok linç yedim burda :)Yenemiyorum. Ayda bir buraya konu açıp linç yiyorum. Geçici bir rahatlama sağlıyor. Verilen cevapların etkisiyle bir süre gaza gelip her şeyi halletmiş gibi hissediyorum. Sonra yine başa sarıyorum. Takıntı dediğimiz tam olarak bu değil mi zaten? Yenersek takıntı olmuyor bence![]()
Kendi atlatamaz insan atlattım sanır geçiştirir bir gün paat diye patlar. Nerden bildiğimi sormayın![]()
öyle oluyor ama zaman hafifletiyor diyelimKendi atlatamaz insan atlattım sanır geçiştirir bir gün paat diye patlar. Nerden bildiğimi sormayın![]()
ayy inan hatırlamak bile istemiyorum :)saçma sapan video ve fotolar atıp çok çirkinim diye yazıyordum.Depresyanda idim tee dibinde üzüntü hali değil .sonra atlattım. insanlar normal üzüntü sansa da yataklık halde idim.Çok ağır ilaçlar ile kendime geldim beynim sustu . Konum bu idi .https://www.kadinlarkulubu.com/konu/cok-cirkinim.1314562/eski konunuzu merak ettim doğrusu
Terapide alsa iş yine insanın kendisinde bitiyor maalsefne olduğuna bağlı
genel bi cevabı olamaz bence çünkü her durumun yıkıcı etkisi aynı değil
ama ölüm dışında herşeyin çaresi var beni en çok ölüm üzer ölüm yıkar
en çokta bunu üzülmeye değer bulurum açıkçası
sonraki sırada sağlık sorunları gelir , kendi sağlığım sevdiklerimin sağlığı
buna ciddi manada üzülebilirim
parayla ilgili her şey çözülüyor bunu çok net anladım
çok majör bişi değilse kafaya takmaya pekte gerek olmuyor para pul işleri
işle ilgili şeyleri eskiden çok takardım ama artık kaç senedir bu işin içindeyim kendime güvenim var
bunu kendime güvenmek ve kendimi geliştirmekle aştım zaman içinde
ilişkiler aşk meşk konusuna gelince
ben zamanında biri için çok üzülmüştüm aylarca atlatamamıştım
hatta terapi mi alsam diye düşünüp sonra vazgeçmiştim
meğer atlatmam için doğru zamanda onu unutturacak birine ihtiyacım varmış
o kişiyi tanıdıktan sonra üzerinden zamanda geçtikçe eskiden üzüldüğüm günleri düşünüp kendime güldüm
sonra onu bana unutturan kişi de çıktı hayatımdan, daha az üzüldüm
ah canım ya sevindim iyi olmana.biz kadınlar dönem dönem kendimizi çirkin hissederiz.doğamızda var sanırım. bende takıntılıyım bu ara .psikologa gidiyorum bende. inşallah iyi gelecek.ayy inan hatırlamak bile istemiyorum :)saçma sapan video ve fotolar atıp çok çirkinim diye yazıyordum.Depresyanda idim tee dibinde üzüntü hali değil .sonra atlattım. insanlar normal üzüntü sansa da yataklık halde idim.Çok ağır ilaçlar ile kendime geldim beynim sustu . Konum bu idi .https://www.kadinlarkulubu.com/konu/cok-cirkinim.1314562/
böyle bir takıntın yok umarım.Takıntının her türlüsü kötü maalesefah canım ya sevindim iyi olmana.biz kadınlar dönem dönem kendimizi çirkin hissederiz.doğamızda var sanırım. bende takıntılıyım bu ara .psikologa gidiyorum bende. inşallah iyi gelecek.
takıntı m yok.yani erken doğumla 6ay önce bebeğimi kaybettim.göbeğimde çatlaklarım var.bebek yok ama çatlak var diye söyleniyorum bazen.bazen kilomu takıyorum.gögüslerim büyük onu takıyorum hahah tartıda fazla çıkıyorum gören ohaa bu kadar yoksundur diyor. gidip geliyorum işte ama takıntı yapacak konum şu an bunlar değil aslında.böyle bir takıntın yok umarım.Takıntının her türlüsü kötü maalesef
Kendi kendimi bende rahatlatmaya başladım ama takıntısız yaşamak varken ne gerek var böyle olmaya kendini yemeye,hayatını zehir etmeye desem de tek başına yeterli olmuyor.Belki Allah yardım ediyor bizde rahatlıyoruz .eskiye göre daha güçlüyüm amaBende çok takıntılı bir insandım şimdi yeni yeni atlatmaya çalışıyorum. 2-3 ayımı sırf bunun için harcadım. Halada devam ediyor ama eskisi gibi değil benim için en etkili şey sorunlardan veya beni üzen şeylerden kaçmayıp onlarla yüzleşmek ve kabullenmek oldu. Önceden kabullenemezdim biri bana haketmediğim bir şey yapsa sindiremezdim. Şimdi ise ne zaman bir şeye sinirlensem üzülsem bunu daha önce atlatmıştım şimdide atlatırım korkulcak bir durum yok diye kendime telkinler veriyorum hem zihnim rahatlıyor hem kendim yani kendime yüklenmemeyi öğrendiğimden beri hayatımdaki tüm olumsuz şeylerden de kurtulmuş oluyorum.
Aynrn çok üzüldüğüm zsmsnlar oldu. Niye böyle yapıyor öz annem niye aklımla oynuyorManipüle etmeye çalışıyor sizi
Tekammul süreci ,olgunlasmam için var olan acı sknti veya takıntı diyerek öteliyorum bı nevi, kafamı mümkün mertebe meşgul tutuyorum bu beni rahatlatiyorZamana bırakarak mı? Vurdum duymaz davranarak mı? Ben kimseye bişey anlatmıyorum .çok içime kapandım ama nasıl oluyor bilmesem de kendi kendine geçiyor
sonsuza dek kalmaz bişeyAşamıyorum genelde.
eger takıntı geçmesze hep aynı şeylerle imtihan oluyor insanTekammul süreci ,olgunlasmam için var olan acı sknti veya takıntı diyerek öteliyorum bı nevi, kafamı mümkün mertebe meşgul tutuyorum bu beni rahatlatiyor
Pskologunun adını rica etsem özelden yazar mısın canımTerapi ile... Bambaska bir insan oldum. Su anki versiyonumu cok seviyorum.