Beterin beteri var ve gelen gideni aratir gbi sözler cümleler bni alikoyuyor secimlerimdenNe yapmak istiyorsunöncelikle iki yol guzergahin olucak ve yolunu kendin belirleyeceksin...
Doğru :) ben eşimi çekip çevirmesem har vurup harman savuruyor ve hiç bir konuda anlayamıyoruz . Annm neresinden dönersen kârdir diyo 2 çocuk olursa napcan diyoEvlilik mi? Hani nerde?
Haklısınız fakat çocuk bni uzuyor çok yiprandim artık ya oglumuda alıp gidesim var ...Hangi evlilikten basediyorsunuz afadersiniz...yerinde olsam bir dakka durmam
Ee git ozamanHaklısınız fakat çocuk bni uzuyor çok yiprandim artık ya oglumuda alıp gidesim var ...
Çok şükür öyle de ondan sogudum 1 aydır . Neler nler yaptı bana bi dovme Digi kaldı ama sbrettim hep ... çok çaresizimAnnende arkandaymış neyi bekliyorsun ki
Çaresiz değilsin ayrıl git ailenin yanına annen bebeğine bakar sende bi şekilde bi iş bulur çalışırsın ve çok daha huzurlu olursunÇok şükür öyle de ondan sogudum 1 aydır . Neler nler yaptı bana bi dovme Digi kaldı ama sbrettim hep ... çok çaresizim
Sanmıyorum huylu huyundan vazgecmez yedi bitirdi bni . Cahillik ettim evlendim hiç düşünmeden ama mutlu dglm .Evlilik bazen zor dönemlerden gecer.sorunlar Sizce düzeltilebilinir mi ?
Ve onun ailesinden kurtulurum . İnanın çok gaaddar insanlar . YıldıM artk hep uyumak istyrum hepÇaresiz değilsin ayrıl git ailenin yanına annen bebeğine bakar sende bi şekilde bi iş bulur çalışırsın ve çok daha huzurlu olursun
Ve onun ailesinden kurtulurum . İnanın çok gaaddar insanlar . YıldıM artk hep uyumak istyrum hep
Doğruyu söylemek gerekirse düşkün değil . Çocuk sevmesini bile bilmiyor .En güzel yıllarınızı böyle şahıslar için
Harcayıp kendinizi harap edince kimse size madalya takmayacak
Aksine ileride sinir stresten dolayi hastalıklar peşinize takılacak
Aileniz komple arkanizda ve hala alkolik adamın yanında çocuk buyutuyorsunuz
Ne kadar muhteşem örnek(!) aile hayatı aman çocuk bundan mahrum kalmasın babasına da çok duskundur şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?