Sorunlarr

D-f-n4

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
34
4
1
29
Merhaba kızlar . Yeni üye oldum bu siteye ve sizin yorumlarınıza ihtiyacım var. Eşimle çok problemli bir evliligimiz var . 2 kez boşanma davası açtım ve kapandı . Şuan lik iyi gbi içkiyi bıraktı ama bilmiyorum çok huzursuzum gene bazı huylari değişmedi bana ve oglumuza düşkün dgl bi pazar günü evde onuda hep dışarda geçiriyor . Öte yandan ailem ve onun ailesi küsler baya şeyler oldu gorumcem bana küfür fln etti hatta gorumcem in eşi bile laf etti ama esim hiç bir konuda arkamda durmadı . Ayrıca amcam olsun çevremdeki herkez ama herkez bu evlilik çok yanlış dediler annmde dahil . Ya bende bazı şeyleri görmeye başladım ve oğlum üzülmesin diye çabalıyorum :'( Yardım edin bana napmam lazım .

Hangi evlilikten basediyorsunuz afadersiniz...yerinde olsam bir dakka durmam

gerçekten çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun tabiki başa gelmeden yaşamadan bilinmez ama şunu da unutmayın hayata bir kez geliyoruz annenizde arkanızdaymış ne güzel inşallah hayatınızdaki herşey biran önce düzelir

Evlilik bazen zor dönemlerden gecer.sorunlar Sizce düzeltilebilinir mi ?

Çok şükür öyle de ondan sogudum 1 aydır . Neler nler yaptı bana bi dovme Digi kaldı ama sbrettim hep ... çok çaresizim
Çaresiz değilsin ayrıl git ailenin yanına annen bebeğine bakar sende bi şekilde bi iş bulur çalışırsın ve çok daha huzurlu olursun

Çaresiz değilsin ayrıl git ailenin yanına annen bebeğine bakar sende bi şekilde bi iş bulur çalışırsın ve çok daha huzurlu olursun
Ve onun ailesinden kurtulurum . İnanın çok gaaddar insanlar . YıldıM artk hep uyumak istyrum hep

bence çocuğunu al annenin evine git sonra arkandan gelirse barışırsanız son kez şans verirsin ama burnunu sürtmen lazım. gerçi ne kadar etkili olur bilemem ama sizin halen eşinizi sevdiğinizi varsayarak bunu söylüyorum. içki alışkanlığı üst seviyedeyse biraz zor vazgeçer....

]Merhaba kızlar . Yeni üye oldum bu siteye ve sizin yorumlarınıza ihtiyacım var. Eşimle çok problemli bir evliligimiz var . 2 kez boşanma davası açtım ve kapandı . (DAVA KAPANMIS SONUCA BAKMAK LAZIM)Şuanlik iyi gbi içkiyi bıraktı(ICKIYI BIRAKMIS OLMASI COK IYI BIR GELİŞME) ama bilmiyorum çok huzursuzum( HUZURSUZ DEGIL BEKLENTIDESIN)gene bazı huylari değişmedi ( CAN CIKAR HUY CIKMAZ)bana ve oglumuza düşkün dgl ( KIMI INSANIN SEVGI VE ILGI ANLAYISI FARKLIDIR )bi pazar günü evde onuda hep dışarda geçiriyor(ERKEKLER DUSUNCESIZ OLUYOR ONU YONLENDIRMEK SENIN ELINDE HAFTA ORTASINDA HAFTA SONU ICIN PLAN YAPIN ONUNLA PAYLASIN) . Öte yandan ailem ve onun ailesi küsler baya şeyler oldu gorumcem bana küfür fln etti hatta gorumcem in eşi bile laf etti(GEÇMİŞ GITMIS ARTIK ESKIYI OLMUSU ÒLMUSU DUSUNMEYIN) ama esim hiç bir konuda arkamda durmadı(ERKEKLERE COK ANLAM YUKLEMEYIN ARKANDA DURMASAYDI SUAN BOSANMIS OLURDUN DEMEKKI TERCIHINI SENDEN YANA KULLANDI) . Ayrıca amcam olsun çevremdeki herkez ama herkez bu evlilik çok yanlış dediler annmde dahil (CANIM BUNU EWLENMEDEN DUSUNMELIYDIN ARTIK BIR OGLUN VAR). Ya bende bazı şeyleri görmeye başladım ve oğlum üzülmesin diye çabalıyorum :'( Yardım edin bana napmam lazım .( HAYATI KABUL EDIP ONCE KENDINE SAYGI DUYUP SECTIGIN SEVDIGIN ADAMIN COCUGUNUN BABASININ KISACASI KENDI SECIMININ ARKASINDA OLMALISIN..NET OLMALISIN. .YA SEVIP YADA TERKETMELISIN. ..AMA COCUK VARSA....YOK ÖYLE HUZURSUZ ORTAMDA BUYUCEGINE BOSANMIS AILENIN COCUGU OLSUN DEMELER...ORTADA COCUK VARKEN 100KERE DÜŞÜNÜN. .BIRDE SANKI TEK MUTSUZ EVLILIK SENDEYMIS GIBI LANSE ETME...MERAK ETME HERKESİN BIR DERDI VAR DURUR ICERISINDE

Ve onun ailesinden kurtulurum . İnanın çok gaaddar insanlar . YıldıM artk hep uyumak istyrum hep

bence bir psikiyatra gidip şu depresyon halinizden de biraz olsun sıyrılmanız doğru karar almanız için gerekli...

En güzel yıllarınızı böyle şahıslar için
Harcayıp kendinizi harap edince kimse size madalya takmayacak
Aksine ileride sinir stresten dolayi hastalıklar peşinize takılacak
Aileniz komple arkanizda ve hala alkolik adamın yanında çocuk buyutuyorsunuz
Ne kadar muhteşem örnek(!) aile hayatı aman çocuk bundan mahrum kalmasın babasına da çok duskundur şimdi

Doğruyu söylemek gerekirse düşkün değil . Çocuk sevmesini bile bilmiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…