Sorunlarr

Benim kocamda çocuk sewmeyi bilmiyordu ilgilenmiyordu bile..buyuk oğlum 4.5 yaşında eşim simdi onu gezdirir onunla konuşur. .eskiden olsa bu gunleri hayal bile edemezdim..erkekler kadinlar gibi degiller..babalik cok farkli ve zamanla oturan bi kawram

İnsllah öyle olur . Gerci kocanla iyiysen kayinvalden gorumcen fln dışarda kalır

Bende alkolik bir babanin kiziyim ve 4 kardesiz 2 erkek 2 kiz...babanin aksine 4dumuzde toplumda cok hatiri sayilir yerlerdeyiz...çok şükür. ..bunuda bizi dagitmayip aile bütünlüğümuzu bozmayan anneme borcluyuz

Bende alkolik bir babanin kiziyim ve 4 kardesiz 2 erkek 2 kiz...babanin aksine 4dumuzde toplumda cok hatiri sayilir yerlerdeyiz...çok şükür. ..bunuda bizi dagitmayip aile bütünlüğümuzu bozmayan anneme borcluyuz
Tabiki öyledir ama anneniz ne kadar yipranmistir doğru dgl mi ama evlatlar herseyden önemli bn suan oğlumu düşünüyorum ve büyüyünce olanları anlatsam ya bni silerse haklı bulmaz die korkuyorum

Hic bir cocuk bosanan ailesini hakli bulmaz..babam 60 yaşında anne babası o 6 yaşındayken ayrılmış hala annesini sucluyor..varin gerisini siz düşünün. ..bu arada bakin yazımda ki kilit noktaya babamin anne babasi ayri ve babam 45 yaşına kadar alkolikdi..aslinda babami bu duruma getiren bir etkende boşanmış bir ailenin cocugu olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…