sorunlu amir sorunsali

Affetme...acırsan acınacak duruma gelirsin .
Sen o tutanağı tuttursan da tutturmasan da nefret edecek zaten. Ve seni göndermek için herşeyi yapacak.ama tutanak tutulirsa savunursun kendini.dersin bakın bu zaten benle uğraşiyordu tutanak tutuldu işte bakın dersin.
Sakın bu hatayı yapma. O tutanak senin en büyük sahidin olacak.cocuk olma.

vicdan mi yapiyosun o simariga? haddiniz bildirmeli birisi. kimsenin icinde rezil edemez seni. bedel odemedikce de saka yaptim der durur. tutanagi yiyince sen dersin saka yaptiiiiiimmm

Allah seninde yardimcin olsun,sikayt edecegin yetkili yok mu

vicdan mi yapiyosun o simariga? haddiniz bildirmeli birisi. kimsenin icinde rezil edemez seni. bedel odemedikce de saka yaptim der durur. tutanagi yiyince sen dersin saka yaptiiiiiimmm
Gorecektiniz nasil ugrasiyor barismak icin.bide diyor yanlis anlama benim kimseden korkum yok,sana deger verdigim icin geldim ozur dilemeye....beni sevdigunden yaomis saka pehhh

Oh iyi yapmışsınız tabikide tutanak yesinde aklı başına gelsin ,bende şaka yaptım işleme alınmış dersiniz:))) hiç geri adım atmayın haketmişşşş,,,,

evet ayenn

Oh iyi yapmışsınız tabikide tutanak yesinde aklı başına gelsin ,bende şaka yaptım işleme alınmış dersiniz:))) hiç geri adım atmayın haketmişşşş,,,,
Su ankonusmaya calisiyor,laf atiyor falan ama mecbur kalmadikcakonusmuyorum.

Reactions: tse
Su ankonusmaya calisiyor,laf atiyor falan ama mecbur kalmadikcakonusmuyorum.
Asla taviz vermeyin,taviz tavizleri doğurur.O yalakalık yapıyor şuan öyle davranmadan önce düşünseymiş.Kıskanıyor mudur nedir sizi ? Ama geri adım atmayın amirse amir yani size öyle davranmaya hakkı yok.Aşımızı ekmeğimizi kimse vermiyor bizim bilsin yerinide aptal şey çok sinirlendim haksızlıklra gelemiyorum yaaa şikayetci olursanz daha kötü olur diye çekinmeyin yapamaz yani

Is yerinde saka olmaz
Elbette ki kabul etmeyin tutanak yazilsin size mesai yazmadigi icin degil ama insanlarin icinde hakaret ettigi icin ve rencide ettigi icin

tabiki tutanak korkusu.. vazgeçme şikayetinden tutanak yesin hak etmiş !! kasıt var. çünkü baştan şikayet etmişsin vazgeçsen bile beni şikayet ettin diye yine uğraşacak seninle

Ayni ortamlarda bulunuyoruz mecburen ve gozumun icine bakiyor konusayim onunla diye,snir oluyorum,
Hayir cirkin de biri degilim,gayet guzel bir bayanim hala hazmedemiyorum soylenenleri,ofkem gecermi diyorum amaa

sana herkesin icinde hakaret etmesi buyuk suc cazasini cekmeli

Kesinlikle tutanak tutulmasi lagzim.. boyleleri anca bu sekilde akillanacak galiba..

sizden başka bu konudan muzdarip olan varmı işyerinde peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…