Sorunlu cilt

cocuklarimolmadanasla

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
382
363
53
31
İyi geceler arkadaşlar benim derdim cildim . Genç kizliga adım atar atmaz başlayan ve hala devam eden bu sorun beni çok etkiliyor . Yüzümde , kollarimda , sirtimda karnimda heryerimde . 2 kez cilt tedavisi gördüm Roaccutane kullandım çok iyi geldi bebek gibi oldu cildim fakat gene tekrarladı .

Esimden utanıyorum ten rengim açık ve kırmızı kırmızı oluyorlar , evleneli daha yanında hiç soyunamadim ya ışık kapatıyorum yada saklaniyorum yanında giyinip soyunamiyorum eşim( bana göre bebek ciltli ) bunları hiç dile getirmedi ama ben çok sıkıldım birde utaninca gulunce hemen kipkirmizi oluyorum .

Çok sık duşa giriyorum obsesifim cilt temizliğine dikkat ederim ve makyaj yapmıyorum . Şuan tekrar ilaç kullanamam emzikli yim napmaliyim bi bilen varsa yardimci olabilir mi ? Simdiden teşekkür ederim.

Sivilce mi problem anlayamadım..
Utanacak kadar çok aşırı mi çıkıyor..
Sürekli duş almak bile arttırıyor olabilir..
Uygun sabun ve krem tavsiyesi için cildiyeye gidin bazen çok basit oluyor çözüm.. beslenme şekli de etkiler.. domates findik kakao mesela ve türevleri sivilce yapar çok..

Evet problem sivilce çok çıkıyorlar minik minik annemde de aynı sorun var çok rahatsız oluyorum çok iyi bi doktora gittim tedavi uyguladı ama tekrarliyor malesef

Evet problem sivilce çok çıkıyorlar minik minik annemde de aynı sorun var çok rahatsız oluyorum çok iyi bi doktora gittim tedavi uyguladı ama tekrarliyor malesef

32 yasindayim ergen gibi geziyorum sık sık cenemde çıkıyor ama özellikle yeme ile bağlantılı ben de.. direkt o gece çıkıyor.. sıcak duş aliyorsaniz o da büyütüyor.. agda da sivilce yapiyor bende.. utanmayin ama ya sivilce sonuçta..

Çekirdek vs yememeye dikkat ediyorum soğuk suya yakın duş alırım genelde ama hep sorunlu cilt çok kafaya takiyorum bi hamama gidemiyorum gittiğimde de herkez bana bakiyo gibi hissediyorum

Sivilce hakkinda bir bilgim yokta esiniz utanmaniza ne diyor ?Karnım çıktı diye isigi kapatmak istedim bir kere inadina acildi o ışık karnin senin bir parcan seni boyleyken de seviyorum dedi.

Sivilce hakkinda bir bilgim yokta esiniz utanmaniza ne diyor ?Karnım çıktı diye isigi kapatmak istedim bir kere inadina acildi o ışık karnin senin bir parcan seni boyleyken de seviyorum dedi.
İnanın eşim hiç bunu dile getirmedi tedaviye gideceğiz yapma böyle filan diyor benim de karnimda gobekten aşağı dikey ameliyat izi ve yatay 2 sezeryan izi var Ben kötü görünüyo deyince bizim canımız kanimiz çıktı oradan deyip teselli ediyor o problem etmiyor ama ben sürekli saklanma hissi duyuyorum neden bilmiyorum

Daha önce tedaviyle atlattığınız bir durummuş bu , yine atlatabilirsiniz.
Bu konudaki asıl mesele kendinize olan güveninizi bu yüzden kaybetmeniz.
Bu çok üzücü , yapmayın.
Çilleri olan insanlar ne yapsınlar ?

Ben kendime bakım yapmıyorum daha doğrusu nedendir bilmiyorum canım istemiyor ev işi çocuklar temizlik çok dikkatliyim ama konu kendime gelince sadece duş bir krem bile sürmek gelmiyor içimden

Evet haklısınız kendime bakmıyorum guvenimi kaybettim öyle yüzüne bakilmayacak biri değilim sadece sorunlu cildim bu da çok rahatsız edici

Esinize de kendinize de yapmayin bunu.En acik elbisenizi giyip gezin evde . Yüzü yanik insanlar ne yapsin beterin en beteri var utanmayin ...

Masallah iste kendine guzen sivilce dedigin gecer isigi kapama adamdan utanma esinden soyutlanma sakin
Teşekkür ederim deneyeceğim 3 yıllık evliyim evde saklanbac oynuyorum kendi kendime Bu arada sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum diğer konumda da moral vermistiniz çok sağolun ben kimseden bişi istemiyorum burda derdime ortak oldugunuz için çok sağolun

Bu roaccutan i dr banada yazacakti son care.
Ama bu ilaci kullanmadan önce jinekologtan hamile olmadigima dair bi belge istediler ve birde hamile kalmayacagima dair imzalamam gereken kagitlar.
Cünkü bu ilac asiri derecede sakatlik yapiyor.
Almanyada bu belgelere imza attirmadan ve gebelik testi yaptirmadan vermiyolar bu ilaci.
Hatta ilaci biraktiktan sonra bile en az dört sene hamile kalmamaniz tavsiye ediliyor. O derece sakatlik yapabiliyor bebeklerde.
Velhasil bu ilaci kullanmis ve gercekten akneden surati delik desik olmus bi yakinimiz yillardir psikolojik tedavi görüyor. Buda ikinci büyük yan etki malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…