- Konu Sahibi cocuklarimolmadanasla
-
Evet ben evli değildim en son tedavi uygulandığında ama bana da imza attirdilar çok yan etkisi var hapin benim dudaklarim patlamisti ve kan tukuruyordum normalde 20 yada 30 luk veriyorlar ben 50 kullandım bitince tedavi bebek gibi oldum ama tekrarladı neden bilmiyorum psikolojik olarak da çok zararlı bi ilaç intihar teşebbüsü yaptırıyor başka bi care yok mudur acaba?Bu roaccutan i dr banada yazacakti son care.
Ama bu ilaci kullanmadan önce jinekologtan hamile olmadigima dair bi belge istediler ve birde hamile kalmayacagima dair imzalamam gereken kagitlar.
Cünkü bu ilac asiri derecede sakatlik yapiyor.
Almanyada bu belgelere imza attirmadan ve gebelik testi yaptirmadan vermiyolar bu ilaci.
Hatta ilaci biraktiktan sonra bile en az dört sene hamile kalmamaniz tavsiye ediliyor. O derece sakatlik yapabiliyor bebeklerde.
Velhasil bu ilaci kullanmis ve gercekten akneden surati delik desik olmus bi yakinimiz yillardir psikolojik tedavi görüyor. Buda ikinci büyük yan etki malesef.
Aa evet benim yüzüme de gül hastalığı demişti doktor Malesef benim sivilcelerim de kroniklesti galiba bu kadar tedaviye çok üzülüyorum böyle olunca kv bile cildi bebek gibiInsan ara ara takiyor galiba.
Bende gül hastaligi var.
Bi sene filan kremle tedaviyle yatismisti birakinca yine azdi.
Sivilce gibide degil malesef.
Oyüzden üzülme gercekten biraz bakimla ve tedaviyle gecebilecek bisey akne.
Benimkiyse kronik
Allah sifamizi versin anliyorum seni.
Bu aralar bende takmaya basladim ama elden gelen bisey yok. Hayirlisi
O yasak olanlara nedense bayılıyorumBol su
Baharat ve acidan uzak durmak
Hazir seyler yememek
Ben bunlari yapmaya calisiyorum
Ha hicbi faydasi yok o ayri
Benimde hasretim hep bebek gibi bi cilt.
Ah ah ergenlikten beri akneydi simdi rosacea oldu.
Beterinden korusun Allah im.
Aa evet benim yüzüme de gül hastalığı demişti doktor Malesef benim sivilcelerim de kroniklesti galiba bu kadar tedaviye çok üzülüyorum böyle olunca kv bile cildi bebek gibi
Teşekkür ederim deneyeceğim 3 yıllık evliyim evde saklanbac oynuyorum kendi kendimeBu arada sizin yorumlarınızı çok beğeniyorum diğer konumda da moral vermistiniz çok sağolun ben kimseden bişi istemiyorum burda derdime ortak oldugunuz için çok sağolun
Evet aynı aynı benim kv de öyle ama bakım yapmıyor biliyorum yani seninki avokado filan aşmış baya
Ya o genlerle alakali
Yapabilecegin bisey yokki
Benim kv dem annemdem 15 yas büyük sanirsin annem onun ninesi.
Görümcelerim filan 45 i astilar ben 30 umda bu ciltle daha yasli gösteriyom.
Ha bikere kv deyi avokado sürerken yakaladim o ayri
Ama bende o istekte yok acikcasi.
Kadin 70 yasinda yahu ve halen maske filan
Evet çok takıntı yaptım ozguvenimi kaybettimArkadaşımın yüzünün tamamı sivilceyle kaplıydı, çok güzel bir ķizdı ve aşırı özgüvenliydi.
Siz takıntı yapmışsınız bence...
Benim eşimin vücudunda sivilce olup benden kaçsa, ayol manyak mı bu derdim.
Ben tam 9 ay kullandım normalde 6 ay bu tedavi ve 50 mg kullandirdi doktor şampuan sabun hersey yasakti kendi verdi onları kullandım ilk 3 ay çok daha kötü oluyor cilt çünkü içini temizliyor resmen çıkmayan sivilceler de çıkıyor 4. Aydan itibaren düzeliyor yavaş yavaş 9. ay bitiminde bebek gibi olmuştum ama gene tekrarladı He bana birde deniz suyu çok iyi gelmişti tuzlu su baya azalma olmuştuSeninki yine roccantene ile geçiyormuş. Bana o bile fayda etmedi. Sen ne kadar süre kullandin? Ne zaman etkisini gostermeye basladi? 6-7 senedir şu cilt problemini çekiyorum kurtulamadim gitti. Omuzlarimda kollarimda sirtimda yüzümde...
Sivilce desen sivilce de değil farklı bisey ama ne bilmiyorum. Keske bi çözümünü bulsakta kurtulsak artık.
Evet istemsiz şekilde ellerim yüzüme gidiyor bazen. Çok duşa giriyorum ama yağlı ciltli yim. Obsesif rahatsızlığım var oyüzden sürekli çamaşır havlu yikiyorum bornozumu 1 hafta gecirmem genelde acaba o kremin ismini öğrenebilir miyim biraz arastirayim belki bana da faydası olurElliyor musunuz cildinizi sık sık? Buna dikkat edin, genelde kaşıdıgımız dokunduğumuz yerlerde çıkıyorlar. Bende egzama var ama cilt kurudugunda da sivilce yapar, özellikle olgun cilt sivilceleri, ergenlik sivilcelerinden farklı oluyor. Cildinizi aşırı kuruttukca, cilt daha fazla yağ salgılamaya başlıyor o da sıvılceyı arttırabılıyor. Kollarımda benım de sıvılce çıkıyor kuru oldugu Zaman ama nemlendirirsem olmuyor. O yüzden banyodan sonra 3 dakika içinde nemlendirici sürün cildinize, gözenekler açıkken krem cildin alt tabakasına daha kolay emilir. Bir de daha yeni bir krem aldım ve sadece egzamama değil sivilcelere de iyi geldiğini farkettim. Aloe Vera hammaddesi olan bir krem.
Benim size önerebileceğim, yüzünüzü kağıt havlu ile kurutmanız, vücut havlunuzu da sık sık değiştirmeniz ve ıslak kalmasına engel olmanız. Banyoda lif kullanmayın ve sıvılceyı dağıtmayın. Ve banyodan çıkar çıkmaz üç dakika içinde nemlendırıcı krem sürün. Eminim faydasını göreceksiniz.
Evet tahlil yapıp vermişti doktorum suan gidemiyorum çünkü emzikliyim alternatif bişi bulabilir miyim diye düşünmüştüm yada benim gibi olup neler yapıyorlar diye sanırım yağlı Cilt olduğum için midir bilmiyorum tekrarladı. Ablanizin suan bu problemi bitti mi yoksa tekrarlama var mı ?Ablamda beyaz tenliydi, yuzu sikintiliydi sadece ama o da o ilaci kullandi 4-5 ayda yok oldular ama anlamadigim o kadar guclu bir ilac kullanip gecmesine ragmen nasil bir daha tekrarladi?
Ilac keyfe keder kullanilmiyor zaten, kullanmadan once bir doktora gidip tahlil yaptirmis olmalisiniz. Tekrardan o doktora gidin. Burdan biz bir sey diyemeyiz.
Evet tahlil yapıp vermişti doktorum suan gidemiyorum çünkü emzikliyim alternatif bişi bulabilir miyim diye düşünmüştüm yada benim gibi olup neler yapıyorlar diye sanırım yağlı Cilt olduğum için midir bilmiyorum tekrarladı. Ablanizin suan bu problemi bitti mi yoksa tekrarlama var mı ?
Teşekkür ederim sağolun inşallah benim de düzelir rahatlarimOnun ki coktaan bitti ve tekrarlamadi, gecmis olsun
Eşim durumu sorun etmiyor ama ben çok takintiliyim işte doğru diyorsunuz kimsenin kusursuz değil ama keşke biraz daha az bari olsalar ona da razıyım sağolun teşekkür ederimbunun için eşinizle konusun bence sorun ediceğini sanmıyorum.saglık problemı sonucta bu bundan dolayı lutfen cekınmeyın.kımsenın vucudu kusursuz degıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?