Sorunlu evliliğin bitmek bilmeyen sorunları

Eflatuunn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2018
507
297
103
26
Hanımlar bu aralar çok konu açtım ama sorunlar bir türlü bitmiyor ben 3aydir annemin yanındayım en son eşime benden habersiz aldığın bileziklerimi yap öyle dönerim demiştim bugün anne ve babasını göndermiş bana sen bilezik için mi birleşeceksin dediler bende ben dönünce yapmicani biliyorum o yüzden bileziği şart koşuyorum dedim vay senin derdin bileziklermiydi dediler tabi çok sorunlar oldu ben madem tekrar denicez bileziklerimide istiyorum dedim. Bilezikleri şart koşmam sizcede mantıksız mi?

Daha önce var olan bileziklerin kime neye harcandığı önemli olan eve ya da ihtiyaca harcandıysa mantıksız keyfi ya da 3. Şahıslar için harcandıysa mantıklı … Ama bileziklerin sorunları çözdüğüne hiç şahit olmadım bilginiz olsun

Önceki konunu okuyumda döneyım.Konuların da okunmuyor .Bıkezıkler neye gıtmıstı

Boşanırken tazminat almak, barışırken bilezik almaktan çok daha mantıklı bence. Zaten 3 aydır onsuzsun.

Neden sorun yasamistiniz?

Yok ben madem tekrar denicez bilezikleri kurtayim en azından derdindeyim, bileziklerin ikiside sebebini bilmedim borçlara gitti haberim yokken almıştı

Aylardır aynı şeyleri yaşamaya devam ediyorsun,bir ara kadın sığınma evi düşünmüşsün. Cesareti toplayıp dava açsan şimdiye kadar 2.celse görülmüştü. Aldığın nafakayla zaten bir şeyler yapmaya da hevesli bir kadınsın hayli hayli düzenini kurardın. Şimdi 2 bilezikle her şey düzelecek mi sence?

Tabikide duzelmeyecek bundan bir önceki konumu okuyun lütfen aslında barişmamin nedeni çok başka

Tabikide duzelmeyecek bundan bir önceki konumu okuyun lütfen aslında barişmamin nedeni çok başka
Okudum o konunu da muhtemelen yorum da yapmış olabilirim. Yaşın küçük, aynı yaştayız seni anlayabiliyorum ama acaba başkalarından medet ummak yerine "ben yapacağım ya!" desen nasıl olur? Madem sığıntı hissediyorsun kadın sığınma evine git annen de bilmez eski eşin de paranı da kazanırsın bu azimle bence. Yani yanlış anlama sadece cesaretlendirmeye çalışıyorum. Buraya kadar gelmişken o eve dönüp güllük gülistanlık ummazsın. Ne olacağını düşünüyorsun döndüğünde? Bir planın var mı? Kocanın seni dövmesini ya da aldatmasını mı bekleyeceksin. Çünkü yaşadıkların psikolojik şiddetin dik alası.

Bide 3 yılda çocuk olmamış şimdi dönüp hamile kalsan bu eş ve ailesi çocuğu da bilezikleri yaptıkları gibi savaş haline getirecek ve bunun ne kadar yıpratıcı olabileceğini tahmin edebilirsin. Şuan annenin manipülasyonu yüzünden yanlış yola girmek üzeresin.

Bacım bilezik için mi birleşeceksin diyene oğlunun hırsızlığını görmeyip buna mı takılıyorsun diyemedin mi!!

Bir evden eşten habersiz ziynet eşyasını alıyorsan, arkasından iş çeviriyorsan senden her halt beklenir..

Bence mantıksız kendinizi paragöz biri gibi göstermişsiniz.

Tek sorun bilezikse eğer bunu sorun etmeniz anlamsız. Ama bence sizde güven sorunu var yani daha büyük problemleriniz var gibi. E böyle bi durumda da bileziklerimi verdi, diye dönmeyin. Önce bu güven sorununu halledin. Tabi konuşarak. Yoksa yine alır sizden habersiz. Yine mi aile evine dönceksiniz?

Her şey tamam tek bilezikler mi eksik evliliğinizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…