sorunlu evlilik süreci.

Pirayeeeee

..
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
1.297
3.424
358
uzun uzun anlatmak istemiyorum sorunlu bi aile daha doğrusu cok sorunlu bi babayla büyüdüm
Ona rağmen üni bitirdim KPSS ye girdim iyi sayılacak bi puanım var mezun olalı 1 yıl oldu Atama gelsin diye bekliyorum..ama bölümünün ataması sıkıntılı süreç mülakatlı yani ne Zaman atanacağımın garantisi yok.
2 yıldır sevgilim var 2 ay sonra sevgilim baska memleketli ordan burdan yazdım ama öyle işte cok şey var anlatılacak da takatim yok yazmak istedim.

Son düzenleme:
Canim kizinin nisanina gelmediyse gercekten inatciymis baban dedigini yapacak tipten nekadar nisanli kalmayi düsünüyosunuz? Nisanlinla beraber konusmayi denesen

Neden böyke inat ediyor? Sen atanmazsan maddi olarak çeyiz vs alınırken sıkıntıya gireceğini mi düşünüyor?

Kimler araya girdi kimseyi dinlemiyor istemeye geleceklerini duyduğu an ben gelmiycem demeye başladı ona inat çağırdım hayatımı iki sözcüğüne bırakmak istemedim aile üyeleri babaanne teyze hala herkes ta uzaklardan geldi nişanlımın ailesine mahcup oldum şimdi de bunlrı söylüyor küçüklükten beri yaşattıklarını düşündükçe ne hali varsa görsün diyorum ama yine de huzuru bozulan içim rahat rahat yapamıyorum hiç bi hazırlığımı 10 ekimde evlenecez nasip olursa

Neden böyke inat ediyor? Sen atanmazsan maddi olarak çeyiz vs alınırken sıkıntıya gireceğini mi düşünüyor?

Öyle de olabilir ama bunu insan gibi konuşup gelmesinler diyebilirdi yada düğünü daha geç yapın diyebilirdi o kaçmayı seçti ben vermiycem büyükleri çağırın versinler dedi cok degısık bi insan nişanlandıktan sonra da kime sordunuz babası yok niye nişan yaptınız dedi anlatırken ben darlandım

babanın inadı kırılmıyor..çok zor bir insan..ya babansız yapacaksın düğününü yada atanmayı bekleyeceksin..bu durumda başka seçenek yok...

Evleneceğin kişiyi mi istemiyor acaba? Çünkü günü kararlaştırmışsınız çok az zaman kalmış. Hala atanmadan evlenmeni istemiyorum demek çok saçma,daha doğrusu bahane gibi duruyor.

Evleneceksin zaten kolay değil tabi ama üzülmemeye çalış eşinin iyi olduğunu görünce yumuşar belki :kahve:

Enteresan bir baban varmış doğrusu.
İyi güzel de insan evladının mürvetini görmek istemez mi ya...
Allah sana kolaylık versin, zor süreç seni bekliyor.
İnşallah sorunsuz sıkıntısız atlatırsın bu süreci ve inşallah eşin gerçekten çok iyidir.
Sana bu günlerini unutturur...

Bir de babanı dinlemek lazım

Zira neden istemiyor

Acelen ne atan sonra demiş ki mantıklı yani

Yeni mezunsun önce kendi hayatını yaşa tek kişilik kimseye bağlı olmayan hayatın olsun sonra evlenirsin demiştir belki

Ama ilke de şimdi diye tutturduysanız ben vermem büyükleri çağırın evlensin demiştir

Belki sizi okutmanız,meslek sahibi olmanız için bayağı heveslendiyse,mesleğinizi elinize almayı görmek istemiş olabilir.

Back
X