• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlu evlilik ve çocuk ısrarı

Tövbe tövbe.. kaçın kurtulun
Kacamadim malesef seviyoruz birbirimizi ne beraber ne ayri yani. Ama bizim tartisma sebepleeimiz hep aile akraba ikimizle ilgili sorun yok esim benim onun akrabalarina surekli yakin olmami istiyor onlardan da bazilari sorunlu yakin durmami istedigi kisiler sadece benimle degil herkesle sorunlular kisilik problemliler tartismalarimiz hep hundan bir de kaynanam var tabi

O zaman boşanmak fikri yerine bence problemlerinizi çözmek için konuşun. Biz artık aileyiz, ana baba eline bakan çocuk değilsin şeklinde konuşabilirsiniz.
Esimin saygin bir meslegi var anne babaya biz bakiyoruz bosanma fikri iki defa gundeme geldi her seferinde tamam deyip geri evine döndü ve sevgisinden ve sadakatinden gercekten süphem yok bunu belirtiyor da zaten. Ama tek kotu huyu ailesinin aklina uyup onlar ne isterse bana onu dayatiyor konusmayi bu defa denedik ama dedigim gibi aile ugrasmaktan vazgecmeden degiseceginden umudum yok kendi akrabalari da bu yonde dusunuyor. Bizi bir arada tutan tek sevgimiz ve sadakatimiz diyebilirim

Merhaba kizlar size birsey danismak istiyorum sorunlu ve sene de bir bir sure ayrilikla giden bir evliligim var. Tabi ki bu durumda cocuk istemiyorum ancak sorun şu ki esim hicbir korunma yontemini kabul etmemekte . Ben bu konuda ne yapabilirim? Hap kullanimina ve diger yontemlerin hepsine karsi cunki kendisi cocugun istemeyle olmadigini dusunuyor
Benim eşim korunuyor. Ama ben ne olur ne olmaz diye ondan habersiz aylık iğne oluyorum. Ruhu duymuyor. Gidip aylık iğne olsan nerden haberi olacak. İstemekle olmuyor diye birşey yok. Sen tedbiri al takdiri allah a bırak.

Yeni evliyim ve cocuk yok diye aylik igneyi doktor en basindan onermiyorum demisti hap icin de verdigi paranin hesabini sordugu icin bir de ozel herseyimi karistirdigi icin gizli kullanmaya korkuyorum acikcasi. Istemiyorum dedigimde tek cevabi istemekle olmaz rizki varsa olur ama bu da sizin dediginiz gibi bana sacma geliyor bile bile ladesten baska bisey degil
Bu adamın öncelikle sana saygısı yok ne demek herşeyimi karıştırır..senin ozelin olamicak mi?sen bir bireysin hap kullanmak istiyorsan kullanırsın bunu kimse engelleyemez,kocan bile..
Ayriyetten istemediğin birşey için seni kimse zorlayamaz,kocan bile!
Senin hayatın senin yaşamın senin kararın,bunu ezberle korkma!kararlarina saygı duyacaksa seninle yoluna devam eder uymuyorsa da yolunu ayırır...tavsiyem sorunlarını çözmeden çocuk dusunme

Yeni evliyim ve cocuk yok diye aylik igneyi doktor en basindan onermiyorum demisti hap icin de verdigi paranin hesabini sordugu icin bir de ozel herseyimi karistirdigi icin gizli kullanmaya korkuyorum acikcasi. Istemiyorum dedigimde tek cevabi istemekle olmaz rizki varsa olur ama bu da sizin dediginiz gibi bana sacma geliyor bile bile ladesten baska bisey degil
Böyle cahil bir şahsiyet kesinlikle urememeli zaten haklısınız korunmak istemekte.
Aile hekimliklerinde sanki ücretsiz veriliyordu diye biliyorum doğum kontrol hapları bi öğrenin.
Ücretliyse bile bi şekilde gizlice yalan söyleyip alin başka bir şeye harcadım vs.deyin.

Senede bir kez dönemsel ayrılıkların olduğu, verdiği her paranın hesabını tutan bir insanla olan evliliğe çocuk şuan en az 5 beden fazla.

İstemekle olmuyor ne demek anlayamadım? Evliliğin sorunlu ise çocuk istemiyorsan korunacaksın , bu kadar. Sağlık ocağında hap da aylık iğne de ücretsiz dağıtılıyor, yapılıyor. Toplum sağlığı merkezlerinde yada açsap larda spiral taktırabilirsin ama çocuğun olmadığı için spiral takmazlar sana. Hap yada aylık iğne , bunlardan birini seç yaptır sağlık ocağında

Back
X