O kadar haklısın ki ömrümden ömür.gidiyor cocuk içinde evlilik yürümüyor. Kalbimi kırıyor ben kavga edince sen kavgacisin özür diledim kabul etmiyorsun diyo .. şuan yan yana değiliz annemlerdeyim gelmiycem diyorum sen bilirsin gelip gelmemen umurumda degil diyo.Sevgiliyken muhakkak kendini belli etmistir. Arkadaşıyla, sinirlendigi biriyle mutlaka küfürlü konusmustur. Sira size gelmis. Boyle adamlar degismez, yakinda ozur dilemeyi de birakir. Ya kabulleneceksiniz ya ayrilacaksiniz yapacak baska birsey yok
Evet canım hayatımda ilk kez böyle bir üslupla karşı karşıya kaldım. Bise deyince ben hep erkeklerle böyle konuşuyorum ağız alışkanlığı diyoEşimi geçiyorum, hayatımda hiç kimse benle böyle konuşmadı. Eminim bu hödük dışında, sizle de bu şekilde konuşulmamıştır.
Görücü üsulü evlenmişler büyük ihtimal adam gerçek yüzünü şimdi gösteriyor.Sevgiliyken muhakkak kendini belli etmistir. Arkadaşıyla, sinirlendigi biriyle mutlaka küfürlü konusmustur. Sira size gelmis. Boyle adamlar degismez, yakinda ozur dilemeyi de birakir. Ya kabulleneceksiniz ya ayrilacaksiniz yapacak baska birsey yok
Görücü usulü diyorSevgiliyken muhakkak kendini belli etmistir. Arkadaşıyla, sinirlendigi biriyle mutlaka küfürlü konusmustur. Sira size gelmis. Boyle adamlar degismez, yakinda ozur dilemeyi de birakir. Ya kabulleneceksiniz ya ayrilacaksiniz yapacak baska birsey yok
O kadar haklısın ki ömrümden ömür.gidiyor cocuk içinde evlilik yürümüyor. Kalbimi kırıyor ben kavga edince sen kavgacisin özür diledim kabul etmiyorsun diyo .. şuan yan yana değiliz annemlerdeyim gelmiycem diyorum sen bilirsin gelip gelmemen umurumda degil diyo.
Evet yeni gösteriyorGörücü üsulü evlenmişler büyük ihtimal adam gerçek yüzünü şimdi gösteriyor.
7 yaşında diğeri yeni doğdu canım.. çok üzülüyorum bugün bu ulan kelimesi yüzünden kavga ettik kendi uyuyor ben sinirden yatamıyorum acaba ben mi alinganim;(Uzmeyin kendinizi. Cocugunuz kac yasinda, calisiyor musunux?
Yani bu adamla devam etmek ister misiniz istemez misiniz bilmiyorum ama bence kavga ederek hiçbir konuda, hiçbir şey elde edemezsiniz. İyice inada biner.Evet canım hayatımda ilk kez böyle bir üslupla karşı karşıya kaldım. Bise deyince ben hep erkeklerle böyle konuşuyorum ağız alışkanlığı diyo
Allah bagislasin. Alingan degilsiniz, siz haklisiniz. Cevremde bu tip evlilikleri cocuk ve maddi kaygilar yüzünden yürüten büyükler var. Belli bir sure sonra bu kelimeleri normallestirmisler, duymuyorlar. Bir sonraki asama toplum icinde bu kelimeleri cekinmeden size kullanmasi olacak muhtemelen. Bosuna uykusuz kalmayin, adam lafta ozur diliyor, pisman olmuyor. Dedigim gibi ya duymayacaksiniz ya ayrilacaksiniz. Bu tipler degismiyor7 yaşında diğeri yeni doğdu canım.. çok üzülüyorum bugün bu ulan kelimesi yüzünden kavga ettik kendi uyuyor ben sinirden yatamıyorum acaba ben mi alinganim;(
9 sene iyi saklamış kendini vay be.7 yaşında diğeri yeni doğdu canım.. çok üzülüyorum bugün bu ulan kelimesi yüzünden kavga ettik kendi uyuyor ben sinirden yatamıyorum acaba ben mi alinganim;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?