• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlu evlilik

Fato1994

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2022
180
-32
28
31
Arkadaşlarım sizlere bir akil danışmak istiyorum. Eşimle görücü usulü evlendim. İki evladımız var.ama söyle bi sorun var ki geçen aramızda bir konu geçti karşıda bir kuaför var bana dediki saçını boyatmış.. bende ne alaka sen onami dikkat ettin dedim. Bana puştluk yapma dedi.. bende kavga ettim..belki beni abarttım bilmiyorum .yine aradan birkaç gün sonra ulan dedi.. en nefret ettim şeydir saygısızlık.. özür dilerim dedi.bende hayır ben senin askerlik arkadaşın değilim dedim. Sonra kapa konuyu kavga etme yeter .özür diledim senden diyo.. telefonu yüzüme kapatıyor.. . Değer göremiyorum gibi hissediyorum . bir süre görüşmeyelim desem tamam sen bilirsin diyo . Sizce ne yapmalıyım hatalı olan benmiyim:(

Sevgiliyken muhakkak kendini belli etmistir. Arkadaşıyla, sinirlendigi biriyle mutlaka küfürlü konusmustur. Sira size gelmis. Boyle adamlar degismez, yakinda ozur dilemeyi de birakir. Ya kabulleneceksiniz ya ayrilacaksiniz yapacak baska birsey yok

Sevgiliyken muhakkak kendini belli etmistir. Arkadaşıyla, sinirlendigi biriyle mutlaka küfürlü konusmustur. Sira size gelmis. Boyle adamlar degismez, yakinda ozur dilemeyi de birakir. Ya kabulleneceksiniz ya ayrilacaksiniz yapacak baska birsey yok
O kadar haklısın ki ömrümden ömür.gidiyor cocuk içinde evlilik yürümüyor. Kalbimi kırıyor ben kavga edince sen kavgacisin özür diledim kabul etmiyorsun diyo .. şuan yan yana değiliz annemlerdeyim gelmiycem diyorum sen bilirsin gelip gelmemen umurumda degil diyo.

Eşimi geçiyorum, hayatımda hiç kimse benle böyle konuşmadı. Eminim bu hödük dışında, sizle de bu şekilde konuşulmamıştır.
Evet canım hayatımda ilk kez böyle bir üslupla karşı karşıya kaldım. Bise deyince ben hep erkeklerle böyle konuşuyorum ağız alışkanlığı diyo

Görücü üsulü evlenmişler büyük ihtimal adam gerçek yüzünü şimdi gösteriyor.

Görücü usulü diyor

Size bu şekilde davranmasına izin vermeyin hemen affederseniz yine yapacaktır. saygı çok önemli bu şekilde olmaz üstelik yeni doğum yapmış sayılırsınız bu ne biçim bir davranış biçimi ?

O kadar haklısın ki ömrümden ömür.gidiyor cocuk içinde evlilik yürümüyor. Kalbimi kırıyor ben kavga edince sen kavgacisin özür diledim kabul etmiyorsun diyo .. şuan yan yana değiliz annemlerdeyim gelmiycem diyorum sen bilirsin gelip gelmemen umurumda degil diyo.

Uzmeyin kendinizi. Cocugunuz kac yasinda, calisiyor musunux?

Uzmeyin kendinizi. Cocugunuz kac yasinda, calisiyor musunux?
7 yaşında diğeri yeni doğdu canım.. çok üzülüyorum bugün bu ulan kelimesi yüzünden kavga ettik kendi uyuyor ben sinirden yatamıyorum acaba ben mi alinganim;(

Evet canım hayatımda ilk kez böyle bir üslupla karşı karşıya kaldım. Bise deyince ben hep erkeklerle böyle konuşuyorum ağız alışkanlığı diyo
Yani bu adamla devam etmek ister misiniz istemez misiniz bilmiyorum ama bence kavga ederek hiçbir konuda, hiçbir şey elde edemezsiniz. İyice inada biner.

Bazı erkekler gerçekten aralarında çok küfürlü konuşuyor. Ama sizin yanınızda bu tür lafları kullandığında, bu kelimelere vurgu yaparak, farkındalık yaratmak lazım. Normal bir adam, yavaş yavaş bu durumu algılayıp, kelimeleri özenle seçer.

Ama sizinki anlar mı, bilemedim.

7 yaşında diğeri yeni doğdu canım.. çok üzülüyorum bugün bu ulan kelimesi yüzünden kavga ettik kendi uyuyor ben sinirden yatamıyorum acaba ben mi alinganim;(
Allah bagislasin. Alingan degilsiniz, siz haklisiniz. Cevremde bu tip evlilikleri cocuk ve maddi kaygilar yüzünden yürüten büyükler var. Belli bir sure sonra bu kelimeleri normallestirmisler, duymuyorlar. Bir sonraki asama toplum icinde bu kelimeleri cekinmeden size kullanmasi olacak muhtemelen. Bosuna uykusuz kalmayin, adam lafta ozur diliyor, pisman olmuyor. Dedigim gibi ya duymayacaksiniz ya ayrilacaksiniz. Bu tipler degismiyor

Puştluk yapma ne demek ya? Gömerim onu oraya valla. Evlilikte belki sevgiden bile önemli olan şey saygıdır. Yeni bebeğiniz de olmuş, boşanır mısınız bilmiyorum ama en azından hemen affetmeyin tavır falan koyun bari. Gerçi bu hödük anlamaz öyle şeylerden de.

Aranızda kaybetme korkusu kalmamış.
Eşiniz çok rahat ve saygısız.

Back
X