Sorunlu Komşu

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
817
289
103
34
Merhaba arkadaşlar site olmayan bir apartmanda oturuyorum yaklaşık 6 yıldır ve binayı yapan müteahhit de maalesef aynı binada ve bir oğlu var aşırı karaktersiz sorumsuz evli olmasına rağmen ve kişilik yoksunu çünkü garaja araba koyar 2 tane herkesin 1 tane olduğu halde,garajın önüne park eder saatlerce gelmesini beklersin defalarca babasına annesine söyledin ama biz bıktık bunun için evimi satmak istemiyorumsizlerin böyle sorunlu komşuları var mı? varsa nasıl bir yol izlediniz?

Empati yoksunu insanlar.
Bir de zeytin yağı gibi üste çıkarlar.
Yetiştirilme tarzı işte küçükken oğlum sen yaparsın oğlumdur diye diye böyle problemli bireyler yetiştirirler .
Ama tabi sonra kendileri de utanır oğullarından.

Bizde de müteahhit ve oğlu üst katımızda oturuyor oğlan sürekli kavga çıkarır hem anasını hem babasını ağlatır. Oğlanın numarasını alsanıza, garajın önüne park ettiğinde arayıp aşağı inmesini istersiniz hemen.

Linçlene bilirim yine belli bir grup basar yine beğenmediğimi ama
Kamera yoksa çizin arabasını
Nush İle Uslanmayanın Hakkı Tekrir, Tekrir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ne haddine kendi gibi davranıyor ortak kullanım yeri sonuçta herkesin hakkı var ve eşek kadar adam
eminim söz ile çok defa uyarılmış hem 2 tane koyuyor hemde insanların çıkamayacağı gibi park ediyor
Böylelerinin insanlıktan toplumdan uzak yaşamaları şart

Arabasını garaj kapısına park ederse saatlerce beklemenize gerek yok , polisi arayın acil çıkıcaz araba park edip gitmiş deyin plakadan araç sahibine ulaşıyorlar. Yeri geldi mi çekip ceza yazıyorlar. Birkaç defa yaşasın bunu düzelir. Garaj kapısına park ettiği halde fotoğraf çekip şikayet de edebilirsiniz

Sizin durum gene çözülebilecek problem. benim gibi görgüsüz medeniyetsiz eltiyle aynı binada yasamak zorunda kalıp taşınma ihtimaliniz olmasından daha iyidir.gürültümü ararsın hergün dısarı çıkmasına ragmen önce kapısına sonrada aşaği kapı girişine leş gibi akıttıgı çöpmü ararsın geçiş yoluna dizdigi pisliklerimi sorarsın daha nicesi. siz gene satıp değerinde ev bulup böyle beyinsizlerden kurtulabilirsiniz bence. Allah evden önce hayırlı komsu versin. dagdan inme ayılarla muhatap oluyoruz

Bizim de herkesin kendine ait kapalı garajı var. Sitedeyiz .Tam.bizim garajimizin karşısındaki binadaki garaj sahibi ,garajinin önüne koca bir transit parkediyor. Biz cikarken zorlanıyoruz. Adama eşim arayıp söylediğinde ne var sanki çok rahat çıkar arabanız gibi bir cevap verdi. Ben zaten arabayı carparim diye kullanamıyorum arabayı.

Sanırım bizim de herkesin en sonunda polislik olacak sorunumuz..

o yetmez, bir bazuka alip patlatsinlar arabayi.

o yetmez, bir bazuka alip patlatsinlar arabayi.
Dalga geçerek yazmışsınız şöyle düşünün empati yapın çocuğunuz gece vakti ateşlendi acilen hastaneye götüreceksiniz
aracınızla
Aşağı iniyorsunuz aaa aracımın önü her zaman ki gibi hadsiz komşu tarafından kapatılmış ve arıyorsun o saatte sanki zorunluluğunuz var gibi vakit kaybediyorsunuz ulaşamıyorsunuz
Neden Keyfi !!! ve defalarca insanca uyarmanıza rağmen
Hadi çocuğa veya başka bir acil durum söz konusu olsa kim hesabını verecek ?

Ne oldu beğenmedim karsiligi mi atıyorsunuz?

Yanlışın karşılığı sorunun çözümü ile alakasız olan kalıcı bir zarar ile hırs almak değildir
Ararsınız polisi çeker, gece 2 defa uyandirirsiniz kaldırır.
Çizmek ne alaka?
Birde beğenmedim diye eski mesajlarıma girmek ne alaka? Vazgeçtim gulucem şimdi değiştiriyorum

Polisin işi gücü böyle dandik konulara bakmakta son sıra olmalı bu bir gece neden 2 defa aramak zorunda kalayım efendim ben mecburmuyum ?
Bende güleyim o zaman

banada öyle yaptı sanki herküs onunla aynı fikirde olmak zorundaymış gibi girib eski mesajlarıma atmışşş

Polisin işi gücü böyle dandik konulara bakmakta son sıra olmalı bu bir gece neden 2 defa aramak zorunda kalayım efendim ben mecburmuyum ?
Bende güleyim o zaman

E arabayı çizince ne anlayacak zannediyorsunuz valla çok merak ettim.
Oda sizinkinin tekerini patlatsin ama arabaa hala garaj kapısında?

AzRASILAM 'a bu konudaki yorumunda katılıyorum ama gerçekten beğenmedim karşılığı olarak eski mesajları bulup beğenmedim atmak gibi bi huyu var bir kaç kez ben de denk geldim böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…