- 21 Nisan 2016
- 817
- 289
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
-
Arabasını garaj kapısına park ederse saatlerce beklemenize gerek yok , polisi arayın acil çıkıcaz araba park edip gitmiş deyin plakadan araç sahibine ulaşıyorlar. Yeri geldi mi çekip ceza yazıyorlar. Birkaç defa yaşasın bunu düzelir. Garaj kapısına park ettiği halde fotoğraf çekip şikayet de edebilirsinizMerhaba arkadaşlar site olmayan bir apartmanda oturuyorum yaklaşık 6 yıldır ve binayı yapan müteahhit de maalesef aynı binada ve bir oğlu var aşırı karaktersiz sorumsuz evli olmasına rağmen ve kişilik yoksunu çünkü garaja araba koyar 2 tane herkesin 1 tane olduğu halde,garajın önüne park eder saatlerce gelmesini beklersin defalarca babasına annesine söyledin ama biz bıktık bunun için evimi satmak istemiyorumsizlerin böyle sorunlu komşuları var mı? varsa nasıl bir yol izlediniz?
Linçlene bilirim yine belli bir grup basar yine beğenmediğimi ama
Kamera yoksa çizin arabasını
Nush İle Uslanmayanın Hakkı Tekrir, Tekrir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ne haddine kendi gibi davranıyor ortak kullanım yeri sonuçta herkesin hakkı var ve eşek kadar adam
eminim söz ile çok defa uyarılmış hem 2 tane koyuyor hemde insanların çıkamayacağı gibi park ediyor
Böylelerinin insanlıktan toplumdan uzak yaşamaları şart
Dalga geçerek yazmışsınız şöyle düşünün empati yapın çocuğunuz gece vakti ateşlendi acilen hastaneye götüreceksinizo yetmez, bir bazuka alip patlatsinlar arabayi.
ya milleti höt zört diyerek susturmuşlar en sonunda onu yapacağız ama şurda komşuyuz diye saygımızı koruyalım diyoruzPolis çağırın çekerler arabayı, niye bekliyorsunuz ki?
Herifin biri otoparka iki araba koyuyor, kapı önüne park ediyor diye ev mi satılır ayol
Sorunu kanuni yollarla çözmek saygısızlık değildir ki.ya milleti höt zört diyerek susturmuşlar en sonunda onu yapacağız ama şurda komşuyuz diye saygımızı koruyalım diyoruz
öyle tabiki de hani sabırlı insanlarız sanırım ondan yoksa başkası olsa hiç uğraşmaz direk polise söylerdiSorunu kanuni yollarla çözmek saygısızlık değildir ki.
Linçlene bilirim yine belli bir grup basar yine beğenmediğimi ama
Kamera yoksa çizin arabasını
Nush İle Uslanmayanın Hakkı Tekrir, Tekrir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Ne haddine kendi gibi davranıyor ortak kullanım yeri sonuçta herkesin hakkı var ve eşek kadar adam
eminim söz ile çok defa uyarılmış hem 2 tane koyuyor hemde insanların çıkamayacağı gibi park ediyor
Böylelerinin insanlıktan toplumdan uzak yaşamaları şart
Polisin işi gücü böyle dandik konulara bakmakta son sıra olmalı bu bir gece neden 2 defa aramak zorunda kalayım efendim ben mecburmuyum ?Ne oldu beğenmedim karsiligi mi atıyorsunuz?
Yanlışın karşılığı sorunun çözümü ile alakasız olan kalıcı bir zarar ile hırs almak değildir
Ararsınız polisi çeker, gece 2 defa uyandirirsiniz kaldırır.
Çizmek ne alaka?
Birde beğenmedim diye eski mesajlarıma girmek ne alaka? Vazgeçtim gulucem şimdi değiştiriyorum
banada öyle yaptıNe oldu beğenmedim karsiligi mi atıyorsunuz?
Yanlışın karşılığı sorunun çözümü ile alakasız olan kalıcı bir zarar ile hırs almak değildir
Çizmek ne alaka?
Birde beğenmedim diye eski mesajlarıma girmek ne alaka? Vazgeçtim gulucem şimdi değiştiriyorum
Polisin işi gücü böyle dandik konulara bakmakta son sıra olmalı bu bir gece neden 2 defa aramak zorunda kalayım efendim ben mecburmuyum ?
Bende güleyim o zaman
banada öyle yaptısanki herküs onunla aynı fikirde olmak zorundaymış gibi girib eski mesajlarıma atmışşş
Ne oldu beğenmedim karsiligi mi atıyorsunuz?
Çizmek ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?