- 15 Aralık 2009
- 8.456
- 19.244
- 773
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Yasak olan ne anlamadımAy çok hoş ya hiç güleceğim yoktu ben raporladim ztn çünkü bu yaptığı yasak
Konudaki yoruma da bakarsak sorun çözmede farkli yollar arıyor ama alaka yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yasak olan ne anlamadımAy çok hoş ya hiç güleceğim yoktu ben raporladim ztn çünkü bu yaptığı yasak
Hayır öyle birşey yapmadımAzRASILAM 'a bu konudaki yorumunda katılıyorum ama gerçekten beğenmedim karşılığı olarak eski mesajları bulup beğenmedim atmak gibi bi huyu var
bir kaç kez ben de denk geldim böyle.
![]()
Raporlayın ben yasak bişi yapmadım konu okuyordum denk geldi beğenmedimAy çok hoş ya hiç güleceğim yoktu ben raporladim ztn çünkü bu yaptığı yasak
o ksrşılığında bir şey yapmayacakmış gibi çizsin demiş şimdi konu sahibi ciddiye alıp yapar sonrasında arabasının camını lastigini kırarlar patlatırlar yani. Belki çocuhun kendisi ile konuşa anlayacak kapasiteye sahipken neden konuşmak yerine bunu seçti anlamadımE arabayı çizince ne anlayacak zannediyorsunuz valla çok merak ettim.
Oda sizinkinin tekerini patlatsin ama arabaa hala garaj kapısında?
Yasak olan ne anlamadım![]()
Yaptın yahuHayır öyle birşey yapmadım
Cocuk gibi araba cizmek bunun karşılığı mi sizce? Hukuki yollara başvurulabilir cok sorun oluyorsa, mala zarar vermek cok sacma ve adamin yaptigindan daha buyuk bir suç buyuk ihtimalleDalga geçerek yazmışsınız şöyle düşünün empati yapın çocuğunuz gece vakti ateşlendi acilen hastaneye götüreceksiniz
aracınızla
Aşağı iniyorsunuz aaa aracımın önü her zaman ki gibi hadsiz komşu tarafından kapatılmış ve arıyorsun o saatte sanki zorunluluğunuz var gibi vakit kaybediyorsunuz ulaşamıyorsunuz
Neden Keyfi !!! ve defalarca insanca uyarmanıza rağmen
Hadi çocuğa veya başka bir acil durum söz konusu olsa kim hesabını verecek ?
o ksrşılığında bir şey yapmayacakmış gibi çizsin demiş şimdi konu sahibi
ciddiye alıp yapar sonrasında arabasının camını lastigini kırarlar patlatırlar yani. Belki çocuhun kendisi ile konuşa anlayacak kapasiteye sahipken neden konuşmak yerine bunu seçti anlamadım
o ksrşılığında bir şey yapmayacakmış gibi çizsin demiş şimdi konu sahibi
ciddiye alıp yapar sonrasında arabasının camını lastigini kırarlar patlatırlar yani. Belki çocuhun kendisi ile konuşa anlayacak kapasiteye sahipken neden konuşmak yerine bunu seçti anlamadım
Yok tatlım önceden yapmadımYaptın yahu![]()
Bu ülkede çoğu insan laftan anlamıyor böyle kötülüklerden anlıyor biri bana insanca dese uyarsa bir daha yapmamCocuk gibi araba cizmek bunun karşılığı mi sizce? Hukuki yollara başvurulabilir cok sorun oluyorsa, mala zarar vermek cok sacma ve adamin yaptigindan daha buyuk bir suç buyuk ihtimalle
Ben bir kez denk gelmiştim ama. Yediğim "beğenmedim"i unutmamYok tatlım önceden yapmadım
Biri gelip evimin önünde duran arabami çizdi benim, kimseyle problemi olan insanlar degiliz, parkimiz yanlis degildi ve kendi evimizin onu, bicakla cayir cayir cizmisler. Şimdi ben ne anladim bu işten? Niye yaptilar yani sıkıntı neydi? Ben yine hayatima ayni sekilde devam ettim adaminda eline bir sey gecmedi. Aklima geldikce sövüp kulaklarini cinlatiyorum sadeceBu ülkede çoğu insan laftan anlamıyor böyle kötülüklerden anlıyor biri bana insanca dese uyarsa bir daha yapmam
Bu ülkede çoğu insan laftan anlamıyor böyle kötülüklerden anlıyor
İşte beğenmedimci bir arkadaş dahaSiz de Türkiye'de mi yaşıyorsunuz ?
İşte beğenmedimci bir arkadaş daha
Siz bir grupsunuz
Özellikle sen
Yazmak zorun da değilim ne amaçla yazdığınız belliSorumun cevabını yazmayı unutmuşsunuz.
Tek kişilik grup olmaz.![]()
Haksızca geliyorsa yazık ama burda durum belli anlar karşı taraftaBiri gelip evimin önünde duran arabami çizdi benim, kimseyle problemi olan insanlar degiliz, parkimiz yanlis degildi ve kendi evimizin onu, bicakla cayir cayir cizmisler. Şimdi ben ne anladim bu işten? Niye yaptilar yani sıkıntı neydi? Ben yine hayatima ayni sekilde devam ettim adaminda eline bir sey gecmedi. Aklima geldikce sövüp kulaklarini cinlatiyorum sadeceinsanlar konusa konusa demisler, boyle sacma sapan hareketler isi daha zora sokar sadece
Yazmak zorun da değilim ne amaçla yazdığınız belli
eve sen tek kişilik grupsun sürekli sürekli beğenmedim yapıyorsun içinde ki olumsuzluğu bur da döküyorsun
Tek kişilik grup olmaz.Neyse, bir nevi iltifat ettiniz sanırım.
"Beğenmedim" ifadesi bıraktığım mesajlarınızı yeniden okumanızı öneririm.
Mala zarar verme önerinize "maşallah" dememizi mi bekliyordunuz ?
Bolca maşallah duymak isteyenlere gelsin :