Dile getiriyoruz ama suratı düşüyo sonr yine ayni..2 yıl idare edelim dedik akşam toplanip konustuk o yokken..ben zaten acsan dolapta yemek var misafir degilsin cnm isit ye diyorum kuru ekmek yiyo:))) kim ısıtcak uğraşcak.umursamiyorum artik.teyzem fena halde ister istemez sinir oluyorumoy oy oy alın karşınıza konuşun senin burada kalman bizi çok mutlu ediyor amaaa ...... amadan sonrası bu şikayetler...olur mu canım böylesi rahatlık
İyi geceler kızlar..linkte daha önce anlatmistim http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sorunlu-kuzenin-gelisi.740532/ . ve kuzen geldi 2 aydir bizde..teyzemde kaliyor alt katta suan..o kadar daginikki makyaj temizledigi pamuklar kupeler giyim vss orda burda serpme şeklinde..uyariyoruz ama surat 5 karıs oluyor..okula gec kaliyomus falan.teyzemin cocugunun odada 2 katli ranza var orda yat deniyo gidio oturma odasinda yatiyo yatagi toplamiyor.kahvalti yemek hazir olunca sofraya gelir bitince kalkar sigara keyfine..agzi küfürlü konusur vss vss..bu kadarini beklemiyorduk ama annemler kardeş cocugu diye sert uyari yapamiyorlar..sert bisi desek beni istemiyosunuza kadat gelicek ailesine dicek kardeşlerin arasi acilacak.erkek düşkünlüğü cabası.18 yasinda bir kiz kücük bir il başedilmiyor..ailesine desen kizimin adini cikardi olur sahip cikmadi olur..ders caliscaz diye kiz arkadasini davet etti vizeleri baslicak 2 gün dedi hala burda daha kalcakmis birde ona hizmet ettiriyo yine elini işe sürmez..biktik artik kardeş cocugu sizr gelse okumaya ve kardesiniz alingan olsa cocuguda ayni ne yapardiniz?
İyi geceler kızlar..linkte daha önce anlatmistim http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sorunlu-kuzenin-gelisi.740532/ . ve kuzen geldi 2 aydir bizde..teyzemde kaliyor alt katta suan..o kadar daginikki makyaj temizledigi pamuklar kupeler giyim vss orda burda serpme şeklinde..uyariyoruz ama surat 5 karıs oluyor..okula gec kaliyomus falan.teyzemin cocugunun odada 2 katli ranza var orda yat deniyo gidio oturma odasinda yatiyo yatagi toplamiyor.kahvalti yemek hazir olunca sofraya gelir bitince kalkar sigara keyfine..agzi küfürlü konusur vss vss..bu kadarini beklemiyorduk ama annemler kardeş cocugu diye sert uyari yapamiyorlar..sert bisi desek beni istemiyosunuza kadat gelicek ailesine dicek kardeşlerin arasi acilacak.erkek düşkünlüğü cabası.18 yasinda bir kiz kücük bir il başedilmiyor..ailesine desen kizimin adini cikardi olur sahip cikmadi olur..ders caliscaz diye kiz arkadasini davet etti vizeleri baslicak 2 gün dedi hala burda daha kalcakmis birde ona hizmet ettiriyo yine elini işe sürmez..biktik artik kardeş cocugu sizr gelse okumaya ve kardesiniz alingan olsa cocuguda ayni ne yapardiniz?
2 ay oldu..zaten bize yolluyoruzda denmedi.aile apartmani burasi dedesi teyzeleri burda oturuyoruz.gelcegi zaman dedilerNe kadar oldu geleli
Ailesi sigarasini biliyor zaten..erkek durumunuda annesi biliyor..başlarindan attilar buraya.babadan nefret ediyor zamaninda cok dövdü diye..annesi babanla konus verim diyince istemiyorum sevmiyorum biliyosun diyo annesi tamm kizim diyo :)).onub parasiyla okuyo birde..o kadar simartilmiski..yemeklere de burun kivirir cok seçer..he birde hanfendinin doğum günüymüş kasimda ben suprize aliskinim bekliyorum dedi..o zaman tersledim biz kutlamayiz boyle gunler diye beklentiye girme bosuna dedim..inatla ben bilmem diyor..19 olacak beyin hala gelişmemisonunda o aileden oldugunu ve o evde yasayan herkes gibi uzerine duseni yapmasi ve gerekli kurallara uymasi gerektigini anlatin..
ve mutlaka tatli dille ailesini durumundan haberdar edin tabii ki once onu uyarin...anlasilan o ki disarida gezmeleri yadirganacak bir cevredesiniz..eger devam ederse hic dusunmem aileye bir sekil aktarirdim..basina bir sey gelse niye soylemediniz diye kotu olursunuz..zor is
Ailesi sigarasini biliyor zaten..erkek durumunuda annesi biliyor..başlarindan attilar buraya.babadan nefret ediyor zamaninda cok dövdü diye..annesi babanla konus verim diyince istemiyorum sevmiyorum biliyosun diyo annesi tamm kizim diyo :)).onub parasiyla okuyo birde..o kadar simartilmiski..yemeklere de burun kivirir cok seçer..he birde hanfendinin doğum günüymüş kasimda ben suprize aliskinim bekliyorum dedi..o zaman tersledim biz kutlamayiz boyle gunler diye beklentiye girme bosuna dedim..inatla ben bilmem diyor..19 olacak beyin hala gelişmemis
Bizimki aile apartmani.dedemler biz teyzemler birde teras var..terasta ev gibi döşeli korkuyorum yatamiyorum diye teyzeme indi odasi müsait tek cocugu var 2 katli ranza var..ona ragmen oturma odasinda yatiyo inatla..odada yat diyince de cikar terasta yatarim rahatsiz oluyosaniz diyo..bu arkadasi icin terasta 2 gun sinav icin caliscaz dedi..salidan beri burda simdide 2 gun demedim oluyo.ee sabah aksam misafiriyle yeme icme teyzrmde..aksam dedimki bak teyzemden rahatsiz yatiyo..ona ragmen sofra hazirlandi indiler yediler ictiler dogru sıcak odaya misafir kiz da dahil ayaklari uzatmislar..eniştem kaldirmis masayi silmis falann..2 saat keyif yaptilar eniştemde soguk odada tv izledi hal boyle olunca..girdim iceri ders calismicakmisiniz siz dedim tip bir bakisla caliscaz dedi ciktim bendeBen tam hayal edemedim durumu. Zaten sizde kalmıyor anladığım kadarıyla teyzesinde kalıyor. Sizin anne tarafından mı baba tarafından mı kuzeniniz? Geldiğinde, bir şey istediğinde soğuk davranın, sizin eve girip çıkmasın. Bir zararı olmaz böylece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?