sorunlu kuzen....!!!!

Ailesine söylesen ne fayda onu yetiştiren o aile değil mi zaten?
Göz yumdukları için bu kadar umarsız olmuş.
Malesef sizin ısrarla konuşmanızdan başka yolu yok. O surat yapıyorsa siz de yapın.
Aynen öyle ailesi milleti cok konustu ay bununki öyle bilmem ne diye.başlarinda buldular..desen benim cocugum okumaya gitti iş bekliyo olur.anasinin bakk yardim et sunu yap demesi lazim..

Anladım, o zaman teyzenizin sert çıkması lazım biraz, siz misafir gibi davrandığınız için o da böyle yayılıyor istediği gibi. Mesela eniştenin gidip içeride oturması lazım rahatsız etmeyeyim diye soğuk odaya geçmek yerine. Ya da oturma odasında yatmasına izin vermemeleri lazım, gel canım içeride yatak hazırladım sana o kadar vs. diyerek. Zamanla oturtursunuz bence ayarı.

Aynen öyle ailesi milleti cok konustu ay bununki öyle bilmem ne diye.başlarinda buldular..desen benim cocugum okumaya gitti iş bekliyo olur.anasinin bakk yardim et sunu yap demesi lazim..

Cıks. Demezler.
Ben üniversiteye giderkenden biliyorum. Bazı kız öğrencileri ailesi sen bir iş yapma ötekiler yapsın dediğini. Millet cefa çekerken hatun bir köşede oturur.
Senin benim gibiler için geçerli o başkasına yük olmaktan korkmak.
Sen o kuzenini tek başına kaldığında gör.

Bence ailesi kızının nasıl olduğunu biliyor belki gurbete gidince düzelir sanıyorlar

onu kabul etmeyecektiniz

direk artık kalmasını istemediğinizi söyleyin

zaten mezun olup eli para tutunca

nankörlük yapacaktır ,karekteri o yönde

Bence ailesi kızının nasıl olduğunu biliyor belki gurbete gidince düzelir sanıyorlar

onu kabul etmeyecektiniz

direk artık kalmasını istemediğinizi söyleyin

zaten mezun olup eli para tutunca

nankörlük yapacaktır ,karekteri o yönde

Dogru diyorsun.biz olsak yardim et vss deriz..en basiti teyzem sigara icip küllügü dokmuyorsun doluyo kaliyo dedi kiz rahat bir şekilde söndürüyorum ama diyor..ilk geldiginde yukardaydi tekti.inerdi sunu yapim dur ben kaldiririm vss..eve girene kadarmis.işini biliyo

Yurt, apart, pansiyon vs. fikrini kafasına sokmaya çalışın diyeceğim ama o kadar kötü örneğim var ki bu konuda millet kızını şehir dışına göndermez okutmaya. Adabıyla, çabasıyla gidip okuyan da arada kaynar.

Anneniz ve teyzeniz kuzenin annesiyle konuşacak, senin kızın bizim kızımız diyecek ona göre de tavrınızı koyacaksınız, çeki düzen vermesi için kendine başka çıkış yolu bulamıyorum varsın şikayet etsin ama öğrendiği şeyler sadece okuldakilerle sınırlı kalmasın. Annesine olan bağları kuvvetlenir, bu da işin başka bir iyi tarafı Annesinin kızı ama teyzelerinin emaneti olduğunun farkına varana kadar devam.

daginik olmasi izi ilgilendiren bir konu haklisiniz ama erkek arkadaslariyla olan iliskileri ne seni nede anneni kesinlikle ilgilendirmez bu konuyada sakin girmeyin 18 yasinda bir kizi bu sekilde kontrol altinda tutmaya calismak oldukca ayip siz ona sadece bir cati verdiniz ici sizi ilgilendirir ama o catinin disi sizi hic ilgilendirmez ailesine karrsida sorumlu olan siz degilsiniz kuzenin. kuzeninin yerinde ben olsaydim acikcasi iliskilerime kadar kontrol etmeye calisan bir ailenin yanindada durmayi kesinlikle istemezdim . burda kucuk bir cocuktan bahsedilmiyor bir universite ogrencisinden bahsediliyor.

Haklisiniz da gelip sunla cikicam bunla bulusucam ararlarsa idare edin diyen biri var karsinizda...diceksinizki idare etmeyin karismayin öylede yapiyoruz zaten.bizi ilgilendirmez diyoruz..akşamlari dişari cikilmicak dedi ailesi bizede soylediler..kiz bakkala diye cikiyo gelmiyo arasalar desek niye yolladiniz diye suclu biz..adı cıksa ki bu gidişle cıkıcak tabiki erkek arkadssi olabilir ama bu bulduguyla yakinlasma cabasinda..bu sefer ailesi yine sizin yuzunuzden sahip cikmadiniz adını cikardi olacak..erkek mevzulari yuzunden teyze oglunun başı belaya giricek..kimi bulsa numarasini aliyo..

yine suclu olan sizsiniz kusura bakmayin ama sizi hakli goremiyorum. bu kiz size 1 ayligina gelmedi universite hayati boyunca sizde kalacak belkide okulu uzayacak yine sizde kalacak. siz bu sorumlulugu nasil olurda alirsiniz ? ailesine diyemedinizmi biz bu kiza bakariz bir cati yatacak yer yemek veririz ama sorumlulugunu almayiz diye ... siz hatayi burda yapmissiniz. bu kizin kimle ckip kimle yakinlasacagi kimseyi ilgilendirmez muhabbetinden hoslanmiyorsaniz dinlemez ilgilenmezsiniz ama kizi cocuk yerine koyup sizde cocuk bakicisi gibi davranirsaniz yarin o kiz o evden kacar iste o zaman basiniza dert alirsiniz

Ailesi sokaga bile cikarmiyo bi erkekle konusturmuyodu burda nereye diye bile sormayiz gunduzleri cikar girer rahat.gece gezmelerinde bizim sorunumuz her evin kurali var..dedik ailesine kocaman kiz gezer tozar cikar girer karismayiz mesuliyet almayiz diye.anlatamiyorsunki..tek sorun erkek gorusmeleri olsa keske..nişanlimin kucagina ayaklarini uzatir belden asagi konusur.sert dille uyardi ve bana bunun yolu yol degil kusura bakma dedi..yaptiklari herkese zarar..yine erkek kardesimin 22 yasinda ônune dogru uzanmis koltukta bacaklar kucakta uyardim ne varki diyo..yazdan yaza gelirlerdi cok iyiydik insan beraber yasamadikca huyunu anlamiyor gercekten

erkek kardesinde sonucta onun kuzeni normal bisey bende kuzenimle cok yakinimdir ama nisanli konusunda ben o kizin saclarini yolar agzina tıkarım

erkek kardesinde sonucta onun kuzeni normal bisey bende kuzenimle cok yakinimdir ama nisanli konusunda ben o kizin saclarini yolar agzina tıkarım
Ne kadar yakin olabilirki insan kucagina oturmak yada gelip abla abimin şeyi kalkmıs demek kadar değildir..tövbee tövbee..nişanlim agzinin payini verdi zatenn ama hakkinda da hiç iyi şeyler demiyor..oturakli olsa canim feda..bir şekilde okul bitene kadar dayanicaz ama inş patlamayız..

Kuzenle rahat olmak başka ayağını kucağına uzatmak başka neler oluyo bu devirde karsı cins bunlar,konu sahibi sıkıntısında haklı..ya baştan kabul etmiceklrdi yada şimdi acık acık ailesiyle konuşacaklar buarada dede anneanne ile nasıl belki dededen cekinecektir aynı evde kalsa

Yok artık şeyi kalkmış diyo yuhh yorumunuzu görmeden yorum yapmıştım ben olsam baştan kötü Olmayı seçerdim istemezdim sizin ve teyzenizin yerinde olsam...

Kalmiyorki onlarda bizi arayip son gun gelip yazdircaz dediler dedemlerde kalcakti yok yemegini yemem ev kokuyo vss kalmadi orda..onlar ogullari bisi demesin küsmesin duymasin derdinde..ananem gelcegini duydunda aglaşmaya başladi nasil bakcam vss diye söyle dedik bakamicagini söylermi oglu küser.gelmez bi daha..

ben olsam carpardim agzinin ortasina sen milletin seyinemi bakiyorsun terbiyesiz derdim ikinciye sacindan tuttugum gibi kapiya atardim yuh yaa dikkat edin bu kiz gece tecavuz etmesin millete... Allah akil fikir birde utanma duygusu nasip etsinn

Yok artık şeyi kalkmış diyo yuhh yorumunuzu görmeden yorum yapmıştım ben olsam baştan kötü Olmayı seçerdim istemezdim sizin ve teyzenizin yerinde olsam...
Dedem feldi dün oturduk konustuk.oglumun hatri var idare edicez vss dedi..ben artik sert dille uyariyorum ve samimiyet kurmuyorum.annem zaten umursamiyor ve anneme uzak duruyor cekiniyor ..teyzem yumuşak biraz.tabiki söyluyor da pat pat yuzune vuramiyoruz

ben olsam carpardim agzinin ortasina sen milletin seyinemi bakiyorsun terbiyesiz derdim ikinciye sacindan tuttugum gibi kapiya atardim yuh yaa dikkat edin bu kiz gece tecavuz etmesin millete... Allah akil fikir birde utanma duygusu nasip etsinn
:))) ahh keşke sonunda o olacak..bir gün patlicam da kimsenin birbirinin yuzune bakacak yuzu kalmicak ondan korkuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…