Aynen öyle ailesi milleti cok konustu ay bununki öyle bilmem ne diye.başlarinda buldular..desen benim cocugum okumaya gitti iş bekliyo olur.anasinin bakk yardim et sunu yap demesi lazim..Ailesine söylesen ne fayda onu yetiştiren o aile değil mi zaten?
Göz yumdukları için bu kadar umarsız olmuş.
Malesef sizin ısrarla konuşmanızdan başka yolu yok. O surat yapıyorsa siz de yapın.
Bizimki aile apartmani.dedemler biz teyzemler birde teras var..terasta ev gibi döşeli korkuyorum yatamiyorum diye teyzeme indi odasi müsait tek cocugu var 2 katli ranza var..ona ragmen oturma odasinda yatiyo inatla..odada yat diyince de cikar terasta yatarim rahatsiz oluyosaniz diyo..bu arkadasi icin terasta 2 gun sinav icin caliscaz dedi..salidan beri burda simdide 2 gun demedim oluyo.ee sabah aksam misafiriyle yeme icme teyzrmde..aksam dedimki bak teyzemden rahatsiz yatiyo..ona ragmen sofra hazirlandi indiler yediler ictiler dogru sıcak odaya misafir kiz da dahil ayaklari uzatmislar..eniştem kaldirmis masayi silmis falann..2 saat keyif yaptilar eniştemde soguk odada tv izledi hal boyle olunca..girdim iceri ders calismicakmisiniz siz dedim tip bir bakisla caliscaz dedi ciktim bende
Aynen öyle ailesi milleti cok konustu ay bununki öyle bilmem ne diye.başlarinda buldular..desen benim cocugum okumaya gitti iş bekliyo olur.anasinin bakk yardim et sunu yap demesi lazim..
Dogru diyorsun.biz olsak yardim et vss deriz..en basiti teyzem sigara icip küllügü dokmuyorsun doluyo kaliyo dedi kiz rahat bir şekilde söndürüyorum ama diyor..ilk geldiginde yukardaydi tekti.inerdi sunu yapim dur ben kaldiririm vss..eve girene kadarmis.işini biliyoCıks. Demezler.
Ben üniversiteye giderkenden biliyorum. Bazı kız öğrencileri ailesi sen bir iş yapma ötekiler yapsın dediğini. Millet cefa çekerken hatun bir köşede oturur.
Senin benim gibiler için geçerli o başkasına yük olmaktan korkmak.
Sen o kuzenini tek başına kaldığında gör.
İyi geceler kızlar..linkte daha önce anlatmistim http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sorunlu-kuzenin-gelisi.740532/ . ve kuzen geldi 2 aydir bizde..teyzemde kaliyor alt katta suan..o kadar daginikki makyaj temizledigi pamuklar kupeler giyim vss orda burda serpme şeklinde..uyariyoruz ama surat 5 karıs oluyor..okula gec kaliyomus falan.teyzemin cocugunun odada 2 katli ranza var orda yat deniyo gidio oturma odasinda yatiyo yatagi toplamiyor.kahvalti yemek hazir olunca sofraya gelir bitince kalkar sigara keyfine..agzi küfürlü konusur vss vss..bu kadarini beklemiyorduk ama annemler kardeş cocugu diye sert uyari yapamiyorlar..sert bisi desek beni istemiyosunuza kadat gelicek ailesine dicek kardeşlerin arasi acilacak.erkek düşkünlüğü cabası.18 yasinda bir kiz kücük bir il başedilmiyor..ailesine desen kizimin adini cikardi olur sahip cikmadi olur..ders caliscaz diye kiz arkadasini davet etti vizeleri baslicak 2 gün dedi hala burda daha kalcakmis birde ona hizmet ettiriyo yine elini işe sürmez..biktik artik kardeş cocugu sizr gelse okumaya ve kardesiniz alingan olsa cocuguda ayni ne yapardiniz?
Haklisiniz da gelip sunla cikicam bunla bulusucam ararlarsa idare edin diyen biri var karsinizda...diceksinizki idare etmeyin karismayin öylede yapiyoruz zaten.bizi ilgilendirmez diyoruz..akşamlari dişari cikilmicak dedi ailesi bizede soylediler..kiz bakkala diye cikiyo gelmiyo arasalar desek niye yolladiniz diye suclu biz..adı cıksa ki bu gidişle cıkıcak tabiki erkek arkadssi olabilir ama bu bulduguyla yakinlasma cabasinda..bu sefer ailesi yine sizin yuzunuzden sahip cikmadiniz adını cikardi olacak..erkek mevzulari yuzunden teyze oglunun başı belaya giricek..kimi bulsa numarasini aliyo..daginik olmasi izi ilgilendiren bir konu haklisiniz ama erkek arkadaslariyla olan iliskileri ne seni nede anneni kesinlikle ilgilendirmez bu konuyada sakin girmeyin 18 yasinda bir kizi bu sekilde kontrol altinda tutmaya calismak oldukca ayip siz ona sadece bir cati verdiniz ici sizi ilgilendirir ama o catinin disi sizi hic ilgilendirmez ailesine karrsida sorumlu olan siz degilsiniz kuzenin. kuzeninin yerinde ben olsaydim acikcasi iliskilerime kadar kontrol etmeye calisan bir ailenin yanindada durmayi kesinlikle istemezdim . burda kucuk bir cocuktan bahsedilmiyor bir universite ogrencisinden bahsediliyor.
yine suclu olan sizsiniz kusura bakmayin ama sizi hakli goremiyorum. bu kiz size 1 ayligina gelmedi universite hayati boyunca sizde kalacak belkide okulu uzayacak yine sizde kalacak. siz bu sorumlulugu nasil olurda alirsiniz ? ailesine diyemedinizmi biz bu kiza bakariz bir cati yatacak yer yemek veririz ama sorumlulugunu almayiz diye ... siz hatayi burda yapmissiniz. bu kizin kimle ckip kimle yakinlasacagi kimseyi ilgilendirmez muhabbetinden hoslanmiyorsaniz dinlemez ilgilenmezsiniz ama kizi cocuk yerine koyup sizde cocuk bakicisi gibi davranirsaniz yarin o kiz o evden kacar iste o zaman basiniza dert alirsinizHaklisiniz da gelip sunla cikicam bunla bulusucam ararlarsa idare edin diyen biri var karsinizda...diceksinizki idare etmeyin karismayin öylede yapiyoruz zaten.bizi ilgilendirmez diyoruz..akşamlari dişari cikilmicak dedi ailesi bizede soylediler..kiz bakkala diye cikiyo gelmiyo arasalar desek niye yolladiniz diye suclu biz..adı cıksa ki bu gidişle cıkıcak tabiki erkek arkadssi olabilir ama bu bulduguyla yakinlasma cabasinda..bu sefer ailesi yine sizin yuzunuzden sahip cikmadiniz adını cikardi olacak..erkek mevzulari yuzunden teyze oglunun başı belaya giricek..kimi bulsa numarasini aliyo..
Ailesi sokaga bile cikarmiyo bi erkekle konusturmuyodu burda nereye diye bile sormayiz gunduzleri cikar girer rahat.gece gezmelerinde bizim sorunumuz her evin kurali var..dedik ailesine kocaman kiz gezer tozar cikar girer karismayiz mesuliyet almayiz diye.anlatamiyorsunki..tek sorun erkek gorusmeleri olsa keske..nişanlimin kucagina ayaklarini uzatir belden asagi konusur.sert dille uyardi ve bana bunun yolu yol degil kusura bakma dedi..yaptiklari herkese zarar..yine erkek kardesimin 22 yasinda ônune dogru uzanmis koltukta bacaklar kucakta uyardim ne varki diyo..yazdan yaza gelirlerdi cok iyiydik insan beraber yasamadikca huyunu anlamiyor gercektenyine suclu olan sizsiniz kusura bakmayin ama sizi hakli goremiyorum. bu kiz size 1 ayligina gelmedi universite hayati boyunca sizde kalacak belkide okulu uzayacak yine sizde kalacak. siz bu sorumlulugu nasil olurda alirsiniz ? ailesine diyemedinizmi biz bu kiza bakariz bir cati yatacak yer yemek veririz ama sorumlulugunu almayiz diye ... siz hatayi burda yapmissiniz. bu kizin kimle ckip kimle yakinlasacagi kimseyi ilgilendirmez muhabbetinden hoslanmiyorsaniz dinlemez ilgilenmezsiniz ama kizi cocuk yerine koyup sizde cocuk bakicisi gibi davranirsaniz yarin o kiz o evden kacar iste o zaman basiniza dert alirsiniz
Ne kadar yakin olabilirki insan kucagina oturmak yada gelip abla abimin şeyi kalkmıs demek kadar değildir..tövbee tövbee..nişanlim agzinin payini verdi zatenn ama hakkinda da hiç iyi şeyler demiyor..oturakli olsa canim feda..bir şekilde okul bitene kadar dayanicaz ama inş patlamayız..erkek kardesinde sonucta onun kuzeni normal bisey bende kuzenimle cok yakinimdir ama nisanli konusunda ben o kizin saclarini yolar agzina tıkarım
Kalmiyorki onlarda bizi arayip son gun gelip yazdircaz dediler dedemlerde kalcakti yok yemegini yemem ev kokuyo vss kalmadi orda..onlar ogullari bisi demesin küsmesin duymasin derdinde..ananem gelcegini duydunda aglaşmaya başladi nasil bakcam vss diye söyle dedik bakamicagini söylermi oglu küser.gelmez bi daha..Kuzenle rahat olmak başka ayağını kucağına uzatmak başka neler oluyo bu devirde karsı cins bunlar,konu sahibi sıkıntısında haklı..ya baştan kabul etmiceklrdi yada şimdi acık acık ailesiyle konuşacaklar buarada dede anneanne ile nasıl belki dededen cekinecektir aynı evde kalsa
ben olsam carpardim agzinin ortasina sen milletin seyinemi bakiyorsun terbiyesiz derdim ikinciye sacindan tuttugum gibi kapiya atardim yuh yaa dikkat edin bu kiz gece tecavuz etmesin millete... Allah akil fikir birde utanma duygusu nasip etsinnNe kadar yakin olabilirki insan kucagina oturmak yada gelip abla abimin şeyi kalkmıs demek kadar değildir..tövbee tövbee..nişanlim agzinin payini verdi zatenn ama hakkinda da hiç iyi şeyler demiyor..oturakli olsa canim feda..bir şekilde okul bitene kadar dayanicaz ama inş patlamayız..
Dedem feldi dün oturduk konustuk.oglumun hatri var idare edicez vss dedi..ben artik sert dille uyariyorum ve samimiyet kurmuyorum.annem zaten umursamiyor ve anneme uzak duruyor cekiniyor ..teyzem yumuşak biraz.tabiki söyluyor da pat pat yuzune vuramiyoruzYok artık şeyi kalkmış diyo yuhh yorumunuzu görmeden yorum yapmıştım ben olsam baştan kötü Olmayı seçerdim istemezdim sizin ve teyzenizin yerinde olsam...
:))) ahh keşke sonunda o olacak..bir gün patlicam da kimsenin birbirinin yuzune bakacak yuzu kalmicak ondan korkuyorum..ben olsam carpardim agzinin ortasina sen milletin seyinemi bakiyorsun terbiyesiz derdim ikinciye sacindan tuttugum gibi kapiya atardim yuh yaa dikkat edin bu kiz gece tecavuz etmesin millete... Allah akil fikir birde utanma duygusu nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?