Benimle sadece öpüşmek istemesine sinirlendimİten siz istemeyen o mu ben anlamadım
Aslında cilve yapıyorum yanaşıyorum ama bu seferde dönüp fazla oynaşma bak hadi yat uyu diye salakca bi tepki veriyorSiz de istemiyormuşsunuz, sizin için de sorun yok demek ki. Ben istemiyorum ama senin daha sık istememene bozuluyorum mu diyeceksiniz adama? Ya da o size sen neden bir kez bile adım atmadın sevişmek için beni istemiyor musun derse ne cevap vereceksiniz?
Benimle sadece öpüşmek istemesine sinirlendim
Benimle sadece öpüşmek istemesine sinirlendim
Aslında cilve yapıyorum yanaşıyorum ama bu seferde dönüp fazla oynaşma bak hadi yat uyu diye salakca bi tepki veriyor
Aslında cilve yapıyorum yanaşıyorum ama bu seferde dönüp fazla oynaşma bak hadi yat uyu diye salakca bi tepki veriyor
Neden?Ben hiç talep etmiyorum ondan bekliyorum
Ya evet cok karısık arabadayım cok detaylı yazamadım.Ben sizin ne istediğinizi anlamadım. Önce istemiyorum sevişmek dediniz, ben hiç başlatmadın dediniz, sonra adam öpünce ittiniz, şimdi cilve yapınca adam sizi tersledi. Ben var anlamamak.
Bence o onu kızarak değil, "bak devamı gelir karışmamAslında cilve yapıyorum yanaşıyorum ama bu seferde dönüp fazla oynaşma bak hadi yat uyu diye salakca bi tepki veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?