İliskiyi niye istemiyonuz ayol.Aynısından bende de bir adet var. Şurda önlerde yer kapayım belki benim de işime yarayan bir tavsiye gelir.
Allahtan ben henüz nişanlıyım bir de evlensek kuruyacağız sanırım.
Bu arada ben de ilişki değil arzulanmak istiyorum
Bence o onu kızarak değil, "bak devamı gelir karışmam" tarzında söylemiş gibime geldi.
Sürekli karşıdan beklemeyin, adam sizi öpüyor, size sarılıyor.
Sarılırken boynunu öpün, o sizi öperken bi anda yüzünüzü ona dönün dudak dudağa gelin, arada evin içinde laf atın 'şşştt hepsi senin mi yavrum' gibi.
Gecenin bir yarısı sevişmek için kocasını uyandıranları okudum ben burada.
Biraz sanki düz biriymişsiniz gibi hissettim. İlişkiyi başlatmak erkeğin asli görevi gibi davranmayın. Bugün de siz başlatın mesela.
"atayım mı seni yatağa şşşşt" deyin
Bir de şu olabilir. Eşiniz de arzulandığını görmek istiyor olabilir.
Ya evet cok karısık arabadayım cok detaylı yazamadım.
Şöyle aslında bende sex yapmak için ölüp bitmiyorum ama arzulanmamak canımı sıkıyor
Ben gidip ona seninle sevişmek istiyorum demiyorum ama oynaşıyorum mesela o devam ettirmek yerine hadi canım iyi geceler diyor
Aman tanrim, bu ne vasat cümleler
Sst yavrum hepsi senin mi?
Yani tamam ben 'dirty talk' te süper bir insan degilim fakat bu cümleler cidden vasat ya. Sana arkadas tavsiyesi, yeniden bir iliskin olursa lütfen bu cümleleri kullanma.
Hele sst felan hiç deme. Yani insan sevdigine sst diye seslenirmi hiç?
Aman tanrim, bu ne vasat cümleler
Sst yavrum hepsi senin mi?
Yani tamam ben 'dirty talk' te süper bir insan degilim fakat bu cümleler cidden vasat ya. Sana arkadas tavsiyesi, yeniden bir iliskin olursa lütfen bu cümleleri kullanma.
Hele sst felan hiç deme. Yani insan sevdigine sst diye seslenirmi hiç?
Haftada 3 4 olunca zaten 2 günde 1 olmuş oluyor.Ara ara libido eksikliği oluyor erkek arkadaşımda. Seksi iç çamaşırı ve gecelikleri çok sık giyerim. Evde o olmasa bile öyle giyinip oturmayı severim. Eğer ben istiyorsam o yanaşmıyorsa ve ben de o ara gurur yaptıysam evin içinde onu görmezden gelirim o şekilde giyinip. Masada oturuyorsa dekolte veririm eğilip onunla konuşurken ellerini çekemez zaten görünce mutlaka elleşirO işe yaramazsa konuşurken kanepeye ya da yatağa yüz üstü uzanırım öyle uzandığımda üzerimde polar pijama bile olsa üzerime uzanmadan duramaz. İsteğimi belli etmeden böyle istetiyorum canını. Ya da uyumaya çalışırken direkt yanında kendimi tatmin etmeye başlarım, bazen de onun elini kullanarak bunu yaparım. Genelde o da yüzünde yaım bir gülümsemeyle “cık cık cık utanmaz, yaramaz seni” vs der bu zaten istediğim kıvama gelmiş demek oluyor bizde
Haftada 3-4 gün benim için çok yetersiz. En nadir iki günde bir olmasını kabul ediyor libidom. Tamamıyla karar bende olsa günde ikiden az olmaz da, libidolar aynı seviyede değil. Sıklığını sizin ve partnerinizin ihtiyacı belirler aslında. Benim için nadir sayılan başkası için fazla sık bile olabilir.
Haftada 3 4 olunca zaten 2 günde 1 olmuş oluyor.
İroniden anlamayan nesle aşina değilim hanımefendi.
Bu sebepten sizden tavsiye edinebileceğimi hiç düşünmüyorum. Kendinize saklayınız.
Tutamadım kendimi. Birisi bir kelimeyi yanlış kullaninca da pat diye söylerim. Saçma takıntılarım var. Boşver deyip geçemiyorum.aynisini ben yazacaktim bu koskoca mesajdan bunu mu cimbizladin derler diye yazmadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?