Sorunlu mu?

R4bi4

Bir gün bizim de papatyalarımız açacak..
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2016
6.969
29.512
498
Şuraya bir not bırakayım.. Siz çırpmak deyince elinde odun halıya vurmak olarak mı anlıyorsunuz?

Merhabalar.
Şu an kv'deyim. Binada pazartesi günleri örtü çırpma günü olarak kararlaştırıldı. Zira alt komşu rahatsız oluyor. Bize inat mı yapıyor anlamıyorum ama nedense kuralları bilmesine rağmen her pazartesi (özellikle sabahları) balkona bembeyaz çamaşırları asıyor :KK11:
Defalarca bu mevzu hatırlatılmasına rağmen hâlâ aynı şeyi tekrar ediyor.
Pazartesi dışındaki günlerde örtüyü zaten çırpamayız. ( Bu kural kararlaştırılmadan önce sürekli şikayet ediyordu )

Bir de üst komşu her gün örtü çırpıyor. Onu da bizden biliyorlar :işsiz:

Şimdi gidip örtüleri çamaşırlarının üstüne çırpayım mı ben? :KK34:

Son düzenleme:
Ne örtüsü bu ille de çırpılacak olan

Hiç birşey çırpmıyorum hiç sıkıntı yaşamadım

Çırpmayın üst komşu çırptığınfa da sizden bilemesin biz çırpmıyoruz der geçersiniz
Çırpmıyorsanız illa dikkat çekicem diye yorum da yapmayın hanımefendi .

Zira halı ve koltuk örtülerinden bi haber olmanız beni oldukça şaşırttı Pehh

Çırpmıyorsanız illa dikkat çekicem diye yorum da yapmayın hanımefendi .

Zira halı ve koltuk örtülerinden bi haber olmanız beni oldukça şaşırttı Pehh

Evet bihaberim

Diyorum ki çırpılmayınca ölünmüyor

Ben de tepemden çırpılmasını istemiyorum ben hiçbir şey çırpmıyorum

Koltuk örtüm yok olsa da çırpmam yıkarım zira amacı o

Yine halı örtüm hatta halım bile yok ama onun amacı da çırpmak değil yıkamak

Halı örtüsü zaten en tozlu kirli şey olur o çırpılır mı

Halıyı süpürünce çıkacak tüm kir o örtüde olur çamaşır olmasa bile cama balkona gelir alt kattakilere yazık değil mi

Kızım küçükken lastikli hali örtüsü kullanıyordum iki tane. Önce süpürüp sonra da küvette çırpıyordum. Sonra da makineye atıyordum. İlla balkondan cirpilmasini gerektirecek ne var anlamıyorum.

Bizde küvet yok tatlım.
Evde çocuklar var. Zira ev kalabalık olmasa zaten örtüye gerek olmaz dimi?

Çırparak temizlik yapmak çok eskilerde kalmalı artık özellikle de şehir/apartman kültüründeyken.
Evinizde küvet yoksa bile balkona çırpabilirsiniz illa milletin üstüne ne varsa çırpınca temizlik yapılmış olunmuyor.

Ben de sevmiyorum biseyler cirpilmasini ki ust komsum masallah her gun cirpacak biseyler bulur hic umursamaz bu kizin balkonu pis olur mu acik camindan biseyler girer mi iceri diye
Sak sak sak su damlar yukardan ya camasirlarindan akiyodur ya da cicek sulamistir
Dusuncesiz insan ayh sinir oldum suan
Lutfen kimse bisey cirpmasin balkondan pencereden ya
yikasaniz ya ??!

Apartmandan nefret eder oldum şu çırpma meselesi yüzünden :63:
Apartmanca gün belirlendiyse ve kadına uyarı da bulunduysanız çırp gitsin bence. ben çırpacak olmasam dahi çırpardım. Bizimde Cumartesi olarak belirlendi ama herkes kafasına göre takılıyor kafayı yemek üzereyim :) Millet hiç bakmıyor çamaşırı var diye valla.

Çırparak temizlik yapmak çok eskilerde kalmalı artık özellikle de şehir/apartman kültüründeyken.
Evinizde küvet yoksa bile balkona çırpabilirsiniz illa milletin üstüne ne varsa çırpınca temizlik yapılmış olunmuyor.

Eleştirilerinizi kendinize saklayın bayan.

Tamamen kaldırsanız daha iyi olur nefret ediyorum bu çırpma işinden.
Eline geçen herşeyi çırparak temizlik yaptım sananlardanda gıcık alıyorum :işsiz:
İlla çırpacam diyenlerde balkonun içine çırpınsınlar sonrada yıkasınlar balkonunu. Başkasına eziyet temizlik değildir. bunu anlasın şu otu b.. çırpan insanlar

Ben de sevmiyorum biseyler cirpilmasini ki ust komsum masallah her gun cirpacak biseyler bulur hic umursamaz bu kizin balkonu pis olur mu acik camindan biseyler girer mi iceri diye
Sak sak sak su damlar yukardan ya camasirlarindan akiyodur ya da cicek sulamistir
Dusuncesiz insan ayh sinir oldum suan
Lutfen kimse bisey cirpmasin balkondan pencereden ya
yikasaniz ya ??!
Tozlu tozlu mu yıkayalım. Alemsiniz

Back
X