- 24 Aralık 2017
- 124
- 125
- 18
- Konu Sahibi patladimof
Gercekten napicagimi sasirdigim icin yaziyorum... yurtdisinda yasiyorum. Is icin baska bir sehire bikac aylik calismaya gitmistim. Orda tanistigim biriyle (kendisi baska bir ulkeli fakat turkce konusabiliyor).. disleksik oldugunu ve yazmayi ogrenmek istedigini soyledi. bu insana defter kitap alip yazi yazmayi ogretmek icin gorusmeye basladık.. bir sureden sonra kafayi bana taktigini sadece beni izledigini ne dersem onu yapmaya basladigini, bana hediyeler aldigini gorunce, ve sık sık seni merak ediyorum kendine dikkat et kimsenin sana yaklaşmasına izin verme gibi laflar etmeye basladıgında anladım niyetini. Neyse dostca iyice kendisine hicbisekilde aramizda bisey olmayacaginin izahini yaptim. Tamam tamam diyor ama gün içinde sıksık beni sormaya basladıgında sehiri terkediyorum artik ailemin yanina gidiyorum diyerek bunu heryerden blokladim. adam bikmayip defalarca gunlerce baska numaralardan arayip arkadaslarina aratıp mesaj atiyordu.. bir sureden sonra sozzz arkadasiz nolur sadec seni gorim gorim diye zorlayip hüngür hüngür agladığı fotograflarini cekip bana yollamaya basladi.. uzerime bir yuk bindirdi ve bende bunu yeniden gormeye basladim ama aramizda bisey olmasada sadece karsimda dur seni izleyim nefes alisverisini duysam bile yeter diyor
seni tanidigimdan beri hayatim degisti kimse senin gibi beni dusunmedi lafları ediyor.. sonra sen daha cocuksun sevginin askın noldugunu bilmiyorsun gibi laflar edip beynimle oynnuyor.. (ki ben 25 yasındayım, kendisi 35im demişti ama 29mus bu yalanınıda cözemedim) neyseeee seni benim gibi seven olmuyacak, Sen öl de ölürüm neyi değiştirmemi istiyorsan yapıyorum diyor. Ama ben birşey değiştirmesini istemedim ki bu adamdan.. bikez demiştim kendine çeki düzen ver yanlız yasıyorsun diye dünyanın sonu değil evine işine sahip çık demiştim. Adam gidip evin bütünnnn odalarını sil baştan yeniletmiş fotoğrafını bana atmıştı.. hersey senin istediğin gibi diyor... korkmaya basladım.. neyse ben sehiri terkettim ama adam halen yazıyor bir ara bana 5 cocugun bile birgun olsa yine kabulumsun dedi.. engeleyip silmekten simdi korkuyorum bildiginiz piskopat sekilde bagli. Asıl sorunum suan biriyle gorusmeye basladım bulundugum sehirde ve bu adamın korkusundan içim rahat gorusemiyorum. Birgun beni gecenin 3 unde aramıs nerdesinnnn diyorr. Bende yalan ettim sinirden.. erkek arkadasım artık var dedim gercekten bu yaptığın normal degil beni daha fazla rahatsız etme dedim buda delirip telefonda sesli konusarak agladı ve lanet olsun beni aglattıgın kadar aglayacaksın hiçmi hakkım yok ustunde diye saydırdı.. seni görücem birgün goruselim nolur diye yalvarıyor arkadasınım diyor ama hicte oyle degilll... napcam bilmiyorum. Adama tatile cık sana iyi gelecek dedim. Simdi ailesinin yanına tatile gidecekmiş.. o sırada bunu engellesemmi ? Birgun beni bulmasından tırsıyorum.
.
Dipnot... bu kişi zamanında cok sevdigi kızdan 3 yıl ayrı kalmasına ragmen kızın sehirine 3 yıl sonra gidip kapısını calmıs ailesiyle gorusmus ve kızı sormus. Kız evlendi cocugu var demişler ve bu da onun stresinden felc gecirmiş.. bedeninin bir kısmında hafıf belli oluyor.. benimde korkum BUUUU... kapıma dayanırsa.? Ben bu insanı en az zararla nasıl vazgeciricem? Kusura bakmayın okudugunuz için teşekür ederim.

.
Dipnot... bu kişi zamanında cok sevdigi kızdan 3 yıl ayrı kalmasına ragmen kızın sehirine 3 yıl sonra gidip kapısını calmıs ailesiyle gorusmus ve kızı sormus. Kız evlendi cocugu var demişler ve bu da onun stresinden felc gecirmiş.. bedeninin bir kısmında hafıf belli oluyor.. benimde korkum BUUUU... kapıma dayanırsa.? Ben bu insanı en az zararla nasıl vazgeciricem? Kusura bakmayın okudugunuz için teşekür ederim.