• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sorunlumuyum acaba :)

Çalışmadığım için kendimi çok mutsuz hisseditorum. Ysklaşık 10 aydır evdeyim ve çok sıkılıyorum. Hobiler buluyorum kitap okuyorum falan ama olmuyo. Kendimi hiç evde olmaya hayal etmediğimden hiç mutlu olamıyorum. Temizlik yemek günlerimi doldurmaya çalışıyorum. Aslında çalışınca hayat çok yorucuydu ama ben sevitordum. Ooooffff napıcam ben yaaa. Adam akıllı işte yok :KK43:( çalışmayan arkadaşlarım hayatlarından çok memnun. Bana çok anlamsız geliyor.

bende evdeyim calismiyorum.. is desen devlette kadrolar malum.. üni mezunuyum fakat pek ise yaramiyor umudum tükendi bu yönden bende cok mutsuzum hep evde olma düsüncesini bir kenara birakmak gerek. Mutlu olmaya calismamizda sart gerci sosyal ortamimda yok arkadasimda.. Spor iyi gelir heralde biraz endorfin saglar.. arada bir anime, filmler vs ama illaki birde arkadas gerek sanirsam ortam degisikligi icin...
ise girmekte cok güzel bisi bunuda yasadim yasamadim degil ama istedigim gibi bir is degildi

Calismadan hayatmi gecer ya , sorun para degil , sorun 7/24 evde olmak

Temizlik yap , yemek yap , eeee sonra disari cik gez gez hergunde ayni seyler yapilmiyorki...

Calisinca en azindan zaman cabuk geciyor ...

Çalışınca evde olunan ya da çalışılmayan zamanlar kıymete biniyor. Çalışmak iyidir, bir dönem çalışmamıştım bunalımlardan bunalım beğenmiştim. Umarım kısa zamanda bir iş bulursunuz:)

Ben hayatımda hıç çalışmadım..
Çalışanları görünce çatlıyorum..
Onlarda beni görünce catlıyor..
Çatlaşıyoruz..
güldüm valla :D bende aynı durumdayım ayyy keşke bizde evde olsak da şunu yapsak bunu yapsak uyusak diip duruyolar ama gel gör ki bana sor :D

Hayırlısıyla bi işe gireyim uykusz kalmaya da razıyım valla. O kadar sıkıldım ki kendimi değersiz hissediyorum boş boş üni.bitti biteli 3 yıldır evdeyim. Oturmaktan uyumaktan yoruluyorym artık :D

Bankadan sonra iş beğenmekte zor. Cumartesi çalışma olayı çok kötü. Kuzuyu babaanneye bırakmak gerekicek. Birde alacağın maaş kuş kadar. İkilemdeyim ama evde olmaktansa tüm şartlara rağmen çaluşmalıyım sanırım.

ben daha 1 sne önce başldm çalşmaya ama çalışmaya başlamadn önce evde eşyalarımı bile toplmya çoooook üşenirdim :D
4.ayımız olacak evlendiğim. Bi çalışkanlık vurdu bana sormayın :D ev hanımı olmak istemiyorum bende.

aynı dertten muzdaribim. 12yıllık okul hayatımdan sonra 2.5yıl evde durmak iyi gelse de özgüvenimi kaybedecek raddeye getirdi beni. bugün iş görüşmesine gittim kücük bi şirketin muhasebe bölümü için, forum verdim cıktım müdürün tepesinden bakıyodum, yaşı 30 varmıydı emin değilim :KK53:

sormayin ben de yrm zamanli calisiyorum. basta iyiydi sma simdi bunalimdayim. cunku ne calisan olabildim nd ev hanimi. arafta ksldim. hepten isi birakmayi gozum kesmiyor ev hanimlarina da ozeniyorum. off
Bende eve çakıldım evlendim şehir değişti alışma süresi derken 2,5 yıl geçti sınavlar olmadı şimdide çocuk tedavisi var diye iş bakamıyorum, ev rahat sabah erken gidiyor eşim kahvaltı istemiyor birde kalın güneşliği kapatıyor iyice ohh istediğin saatte kalk yalnız bir sorunum var tek başıma kahvaltı yapmaktan sıkıldım :)) kitap oku tv seyret ..

Back
X