- 5 Mart 2014
- 2.089
- 1.177
- 158
- Konu Sahibi Feyzaaaaaaaa
Seni çok iyi anlıyorum. Bizde de eşimle ikimizde sorun çıkmadı, bir kaç doktora gittim kimi bekle dedi kimi klomen ve çatlatma iğnesi verdi sonuç alamadık. En son tüp bebek doktoruna yönlendirdiler. Sebepsiz infertilite diye bişey var. Doktor aşılama ya da tüp bebek önerdi. Fakat aşılama ilaçları kist yapabilir eğer kist olursa onları da temizlememiz gerek gebelik için demişti. Ben de daha garanti diye tüp bebek istedim. Fakat kimi de diyor tüp bebek tutmadı sonraki ay normal gebe kaldım diye. O da ilaçların hormonları hazırlamasından sanırım. Ben de stresten uzaklaşmıştım düşünmedim de hatta tatile gittik kafam dağılsın diye ama olmayınca olmadı. Tüp bebekten çok korkardım aşamaları gözümde büyürdü ama göz açıp kapayana kadar geçti. İnşallah senin de kısa zamanda bebeğin olurnasil başlicam bilemedim bana yardimci olun lütfen sorunu olmayipta hamile kalamayanlar sonrada hamile kalabilenler bana yardimci olun lütfen 8. Ayda 3 yilima giricem ve hala hamile kalamadim doktorada gittim klomende kulandim catlama ignesine oldum yinede olmadi artik bende anne olmak istiyorum bende o duyguyu yasamak istiyorum lütfen bana tecrübelerinizi paylasin kusura bakmayın turkçem iyi değil pek kendimide anlatamiyorum bu arada bu ay için ovulation testi kulanmayi düşünüyorum ne zaman başlamam gerek ovulation testini